SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
199 990 Ft 
139 990 Ft

SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal

SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal
SmoothSkin PureFIT 2021 Prémium IPL korlátlan villanásszámmal

2021-es modell, 3 programmal, hipergyors villantásokkal 130 villanás/perc, beépitett intelligens vezérléssel, egyedi érzékeny bőr funkcióval, 10 energiaszinttel, korlátlan villantási számmal, precíziós fejjel rendelkező villanófényes szőrtelenítő gép (IPL). FDA minisítéssel rendelkezik! LEGJOBB SZŐRTELENÍTŐ KATEGÓRIA nyertese 2022-ben! Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. Ismerje meg a SmoothSkin Pure Fit IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

Változatok

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.01
Rendelhető
30
199 990 Ft 
139 990 Ft
Kezdete: 2023.03.27   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 30
Megtakarítás 60 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,4 kg
Bruttó súly
1,9 kg
Magasság
16 cm
Szélesség
26 cm
Mélység
16 cm
Márka
SmoothSkin
Kollekció
PUREfit
Anyag
műanyag
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
SMO-SSPUREFIT
Tömeg
1,9 kg/db
Jellemzők

SMOOTHSKIN PURE Fit 2020 PRÉMIUM KATEGÓRIÁS IPL, KORLÁTLAN VILLANTÁS, HIPERGYORS 130 VILLANTÁS/PERC, 10 FOKOZAT, 3 ÜZEMMÓD, INTELLIGENS VILLANÓFÉNYES KÉSZÜLÉK


Korlátlan villanás, hipergyors (60-130 villantás/perc), 3 üzemmód, intelligens gép, 10 fokozat, érzékeny bőr, precíziós fej, FDA minősítés, ez a SmoothSkin PURE FIT 2021-es modellje! Igazi prémium kategória azoknak akik a legjobb IPL gépet szeretnék társuknak otthoni kezeléseik során. A készülék prémium anyagok felhasználásával és a környzetvédelmet szem előtt tartva fenntartható technológiával készül a lebomló és újra hasznosítható csomagolásával együtt.

A SmoothSkin PURE FIT modellje megnyerte kategóriájában az idei Best beauty & Grooming Tools díjátadón 2022 legjobb szőrtelenítő gép díját! Köszönjük a bizalmat!

Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket. Ismerje meg a SmoothSkin Pure Fit IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

Több mint 1 milló eladott készülék, többszáz különböző bőrtónusú páciensen végzett több mint 4000 klinikai teszt eredményeként biztosíthatjuk, hogy a SmoothSkin IPL készülékek biztonságosak és hatékonyak!

Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek. Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket.

A legerősebb IPL szőrtelenítő készülék a piacon a vezető versenytársakhoz viszonyítva.

A nők 96%-a ajánlaná a SmoothSkin Pure Fit készüléket annak, aki szeretné csökkenteni a nem kívánatos szőrzetet egy erkölcsileg elfogadott klinikai tanulmány alapján. Egyedüli FDA minősített technológia a legmagasabb hatékonyságért.

A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.

A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki.

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony!

Szerencsére a SmoothSkin Pure Fit-tel nem lesz ilyen probléma az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket az új precíziós fejnek köszönhetően a kisebb (pl. ujjak), érzékenyebb területeken is!
A SMOOTHSKIN PURE FIT AZ INTELLIGENS IPL, GYORS, HATÉKONY ÉS ERŐS

SmoothSkin PURE FIT a leghatékonyabb és a legerősebb (18J/villanás) otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését hipergyorsan elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy 1 perc alatt akár 130 villanás leadására alkalmas. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a nagyobb területek (mint pl. a lábak) szőrtelenítésével is néhány perc alatt végezhet, miközben akár a tévé előtt ül.

HASZNÁLATA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYŰ, MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY BŐRE IGÉNYE SZERINT

A SmoothSkin PURE FIT készülékbe beépített egyedülálló bőrérzékelő szenzor segítségével állítja be az Ön számára személyre szabott, legideálisabb kezelést. Használatához semmilyen védőfelszerelésre, sem vezető gélre nem lesz szüksége. A készülék tervezésekor újragondolták a korábbi modellek formatervezését, így létrehoztak egy gyönyörű és ergonomikus készüléket. A SmoothSkin mérnökei ötvözték az eleganciát a felhasználóbarát kialakítással, így megalkottak egy olyan készüléket, amely minden felhasználó igényeinek megfelel (kényelmes használat, könnyen illeszkedik a kezelt bőrfelülethez, egyszerű kezelhetőség, könnyű és nem foglal nagy helyet).

DETECT AND SET AZ ÉRZÉKELÉSEN ALAPULÓ ÖNBEÁLLÍTÁS

Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtónusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízza csak rá magát a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik! A SmoothSkin Pure FIT személyre szabott kezelési móddal minden egyes villantásnál igazodik a bőréhez, így a lehető leghatékonyabban képes dolgozni a készülék, ugyanakkor gondoskodik a biztonságról is.

AZ EGÉSZ TESTEN HASZNÁLHATÓ, AZ ARCON IS!

Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig! A Smoothskin PURE FIT készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcáról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, haton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban talál, mely online is letölthető.
Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízza csak rá magát a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!

SMOOTHSKIN PURE FIT KORLÁTLAN VILLANÁSSAL TÖBB MINT ELEGENDŐ

A SmoothSkin PURE FIT készülék korlátlan villanásra képes! Ez azt jelenti, hogy 1 millió villantás felett is képes teljesíteni a készülék lámpája, ami több mint elegendő egy teljes családnak.

STAMP ÉS GLIDE KEZELÉSI MÓDSZEREK

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.
Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hét, mellkas.
Stamp üzemmódban: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott mint például a bikinivonal, bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

EGYEDÜLÁLLÓ GENTLE MÓD FUNKCIÓ, MELY GYENGÉD A BŐRHÖZ

Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen lenne kezdetben, segít hozzászoktatni a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

A SMOOTHSKIN PURE FIT MÁR HÁROM FÉLE KEZELÉSI ÜZEMMÓDDAL RENDELKEZIK

Intenzív: a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. Természetesen itt is minden egyes villanás leadása előtt érzékeli a bőrszenzor a biztonságosan megengedett maximális teljesítmény leadását. Makacs területek kezelésére ajánlott (pl. hónalj, bikini vonal).
Gyengéd: a teljesítmény alacsonyabb, vagyis az intenzitási szint csökken. Érzékenyebb bőrűeknek ajánlott, illetve, ha kényelmetlen a kezelés.
Gyors: a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb).


A termékkel kapcsolatos gyakori kérdésekre ide kattintva találod meg a választ. Ha pedig további kérdésed merülne fel, keress minket bátran telefonon vagy e-mailben, és mi mindent megteszünk, hogy segíthessünk a kérdések megválaszolásában!

Műszaki adatok

A SmoothSkin PURE Fit előnyei:

 • 2022 legjobb szőrtelenítő gép díj győztese kategóriájában!
 • FDA minősítéssel
 • Korlátlan villantás
 • Preciziós fej a nehezen kezelhető felületekhez
 • 10 fokozatú intelligens villantáserősség
 • Érzékeny bőr funkció
 • Hipergyors 130 villantás/perc

 

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSkin gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk/számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. 

Csomagolás tartalma
 • 1 db SmoothSkin Pure Fit készülék
 • 1 db precíziós fej
 • 1 db adapter
 • 1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek