iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
259 990 Ft

iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó

iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó
iRobot Roomba Combo i8 feltörlő- robotporszívó

A Roomba Combo™ i8 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

Többzónás
igen
Garancia idő
3 év
Kiegészítők

Rendelhető
259 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 800 Ft
Adatok
Nettó súly
4 kg
Bruttó súly
5 kg
Magasság
9,2 cm
Szélesség
35 cm
Mélység
35 cm
Márka
iRobot
Kollekció
Roomba Combo
Szín
ezüstszürke
Ajánlott terület
232 m²
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
IR8178
Tömeg
5 kg/db
Jellemzők

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a robot kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson.

Nagyhatékonyságú takarítás és tökéletes ragyogás

Az oldalkefe tökéletesen takarít a bútorok lába körül, falak és szegélyek mentén és a nehezen elérhető sarkokban is. A két, egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a szennyeződést, amit a padlóról gyűjtött össze. Majd ez a szennyeződés a hatékony szívómotornak köszönhetően bejut a portartályba a nagyhatékonyságú szűrőn keresztül. A felmosáshoz csak illessze be a COMBO tartályt.

 

Intelligens takarítás programozás

AZ Imprint Okos feltérképezés funkciónak köszönhetően beállíthatja a takarítást az igényeinek megfelelően. Így például takaríthat egy vacsora után csak az étkezőasztal alatt vagy gyorsan egy séta után csak az előszobában.

 

Töltés és folytatás

A takarítható felület nagyságának nincs határa. A Roomba "i" széria modellje tökéletes választás bármely háztartásban. Feltakarít nagyobb lakásokat, házakat, több szinten is. Amennyiben az akkumulátor lemerülne takarítás közben, akkor a Roomba i8 önmagától visszatér a töltőállomásra és feltöltés után ott folytatja a munkát, ahol korábban abbahagyta.

 

 

Porszívózás és felmosás egy ciklus alatt

Csak cserélje ki a portartályt egy mozdulattal Combo vizes tartályra és a Roomba® robot automatikusan tudja, hogy eljött a kombinált takarítás ideje. Ne pazarolja az idejét a padló tisztításával, csak válassza ki a kívánt tisztítást. Az innovatív iRobot megoldás most száraz és nedves tisztítást is biztosít egyetlen robottal. Azokon a területeken, ahol nem szeretne felmosni, egyszerűen állítson be No-Mop, azaz felmosásmentes zónákat.

 

 

iAdapt 3.0 navigáció

Az egyedülálló iAdapt 3.0 navigációs rendszernek és az Imprint Intelligens Feltérképezésnek köszönhetően, a Roomba Combo™ i8 robotporszívó kiválasztja az ideális takarítási technológiát és útvonalat, hogy a legeldugottabb helyekre is eljusson. Ennek köszönhetően a robot képes megtanulni a lakás térképét, és felismerni a helyiségeket.

 

 

A porszívóból egy mozdulattal felmosás lesz

Maximalizálhatja a takarítás lehetőségét egy egyszerű mozdulattal. Ha a porszívózás mellett fel is mosna, akkor csak cserélje ki a portartályt Combo vizes tartályra és indulhat a felmosás.

 

 

Tartály a kombinált takarításhoz

Csak egyszerűen cserélje le a klasszikus portartályt a Roomba Combo vizes tartályra, hogy a kombinált takarítás indulhat is. A porszívózás és felmosás ciklus 185 négyzetméteren zajlik zökkenőmentesen a 210 ml-es tartálynak köszönhetően.

 

 

Visszamegy a töltőre majd folytatja a takarítást

A Roomba Combo™ i8 a feladat elvégzéséhez szükséges szintre tud újratölteni takarítás közben.

 

 

Felmosás alól kizárt zónák - No Mop Zones

Ha nem akarja a felmosás funkciót használni bizonyos területen, akkor egyszerűen csak állítsa be a No Mop zónát, Felmosás alól kizárt területet. Igy azon a területen a Roomba i8 csak porszívózni fog.

 

 

iAdapt 3.0 navigációs rendszer

A legfejlettebb iAdapt 3.0 navigációs rendszernek köszönhetően nagyobb felületeken is feltérképez és tökéletesen takarít. A Roomba Combo™ i8 kamerával rendelkezik, amely érzékeli az akadályokat. Akár 10 különböző térképre emlékszik és beazonosítja azokat.

 

 

Dirt Detect™ szennyeződésfelismerő rendszer

A Roomba i8 egyedi akusztikus szenzoroknak köszönhetően felismeri a szennyezettebb helyeket és ott erősebben porszívózik.

 

 

4 lépcsős takarítórendszer

Nagyhatékonyságú szennyeződés takarítás a 10x szívóerejű motornak köszönhetően. Az oldalkefe tökéletesen takarít a sarkokban , falak és szegélyek mentén, míg a két egymással szembenforgó gumi takarítókefe összeszedi a port, hajat, kisállatok szőrét minden típusú padlóról. A felmosó rendszer tökéletesen tiszta és ragyogó felületeket biztosít.

 

 

 

 

 

Miért pont az iRobot?
Az iRobot kizárólag a robotikára specializálódott, a nyereség nagy részét visszaforgatja a robotok további fejlesztésébe és nem engedett a kísértésnek, hogy elaprózza a figyelmét több üzletágba, az attraktív negyedéves mutatókért. Az iRobot céget a három alapítójának (Colin Angle, Helen Greiner és Rodney Brooks) azon a meggyőződéséből alapították, hogy a robottechnika egyszer majd gyökeresen megváltoztatja a módot, ahogy dolgozunk, ahogy tanulunk, gyógyítunk vagy takarítunk. Az iRobot létezésének első évében a NASA-val együttműködve bemutatta a Genghis űrkutató robotot. Áttörést az 1998-as év hozott, amikor az iRobot cég megnyerte a DARPA ügynökség szerződését az iRobot PackBot taktikai mobil robotok kifejlesztésére és gyártására.
Ezt a sokoldalú robotot vetette be az amerikai kormány a mentőmunkálatok folyamán 2001-ben a Világkereskedelmi Központ ellen elkövetett terrortámadás után. Szintén a PackBot térképezte fel a sugárfertőzött térségeket a fukosimai atomerőmű-balesetnél 2011-ben. 2002-ben az iRobot belépett a mi életünkbe is. Éppen ebben az évben jött a világra az első porszívó robot a Roomba, ezen felül az amerikai hadsereg a szabvány felszerelései közé sorolta a PackBotot. Három évvel később az iRobot kiegészítette a saját háztartási robot családját egy világújdonsággal – a Scooba felmosó robottal, és tovább dolgozott szorgalmasan a saját professzionális robotjainak fejlesztésében és tökélesítésében. Ennek köszönhetően ma az iRobot portfóliója magában foglal számos csúcs robotot, amelyek segítenek kitakarítani a lakásban, házban vagy körülötte, több mint 25 millió családnak a világon.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha nem akarsz másolatot, mikor az eredeti is a Tiéd lehet.
Neked, ha modern, felső kategóriás gépet szeretnél.

Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni vagy épp felmosni.

Műszaki adatok

A Roomba Combo™ i8 az Imprint Smart Mapping, okos feltérképezés technológiának köszönhetően 10 térkép tárolására alkalmas és teljeskörű vezérlést ad az Ön kezébe, hogy mikor és melyik helyiséget takarítsa ki.

 • iAdapt 3.0 navigáció Imprint Okos Feltérképezéssel
 • Határtalan tisztítandó felület
 • Imprint Link funkció - okos kommunikáció a Braava jet m6 felmosó robottal
 • Egyedülálló AeroForce háromfokozatú tisztítórendszer
 • Keep Out Zónák, kizárt területek és Felmosás elkerülő, No Mop Zónák
 • Fejlett irányítás az iRobot OS vezérlésről
 • Okos takarítás programozás
 • 10 térkép tárolására alkalmas
 • Maximális térképméret: 232 m2
Csomagolás tartalma
 • 1 db iRobot Roomba Combo i8 porszívó robot
 • 1 db Li-Ion akkumulátor „e” és „i” sorozathoz
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db AeroForce szűrő
 • 2 db Roomba Combo i8 mikroszálas törlő
 • 1 db tölthető Combo víztartály
 • 1 db dokkoló
 • 1 db magyar használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek