IPL SZŐRTELENÍTŐK

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDA engedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében! Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.

A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.

A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredményt érhet el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtelenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthona kényelmében.

A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

lézeres szőrtelenítő gép piacot napjainkban az amerikai Tria Beauty képviseli az otthon is tartósan, megbízhatóan és eredményesen használható 2 féle modelljével!
 
A TRIA 4X lézeres szőrtelenítő gép egy otthon alkalmazható szőrtelenítő készülék, mely kétség nélkül a piacvezető gépek közé sorolható!
A világon az első szőrtelenítő készülék, amely rendelkezik FDA orvosi jóváhagyással.
A készülék nagyobb területek kezelésére is alkalmas, mint például egy teljes láb kezelése, mégis ultragyorsan elvégezhető egy-egy kezelés. A lézeres szőrtelenítő titka abban rejlik, hogy az ergonomikus kialakításásnak köszönhetően zökkenőmentesen, komfortosan elvégezhetők a kezelések, mégis ugyanolyan hatékonyságot eredményez, mint a professzionális lézeres készülékek, mivel a Tria 4X szőrtelenítő gépben is diódás lézeres technológiát alkalmaznak.
2 féle színben kapható: Fuschia és Green.
 
Tria Precision szőrtelenítő pillanatok alatt elnyeri az emberek tetszését, hatékonyság és kényelem szempontjából is. A vásárlók úgy jellemezték, hogy a lehető legnagyszerűbb kialakítással rendelkezik, - nem okoz gondot a tárolása és könnyedén lehet vele elvégezni a kezeléseket - kedvező az ár-érték aránya, és az eredmények nyomban jelentkeznek.
  • A Laser Precision szőrtelenítő használatát kis érzékeny területekre tervezték
  • A kicsi, karcsú és könnyű, a Tria Laser Precision tökéletes minden ívelt területre
  • Az akkumulátor elegendő ahhoz, hogy egy területet, mint mindkét hónaljat kezeljen, ideális nyaraláshoz is.
  • Klinikailag jóváhagyott biztonságos otthoni használatra
 

Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft