Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal

Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty Precision DOVE IPL lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal

A TRIA precisoin lézeres szőrtelenítő készüléke kompakt és könnyű kivitele lévén mindig a társa lehet hasznos a nehezebben elérhető területeken is. Kimagasló teljesítmény,kezelési idő, bőrérzékelő, 3 teljesítmény fokozattal rendelkezik. Könnyen és kényelmesen, kézben használható modell. Akkumulátoros kivitel (15 perc) 810 nm, 7-20 J/cm2 BLOSSOM.

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2023.12.07
Rendelhető
129 990 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 3 900 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,552 kg
Bruttó súly
0,948 kg
Magasság
22 cm
Szélesség
9 cm
Mélység
15 cm
Márka
Tria Beauty
Szín
fehér
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
TRIA-3660B
Tömeg
948 g/db
Jellemzők

A Hölgyek méltó kedvence világ szerte a TRIA precision lézer lézeres szőrtelenítő gép. Nagy teljesítmény 7- 20J, 3 fokozat, bördetektor a védelemért, FDA minősítéssel! A Precision egy kis csoda, mely a kisebb és nehezen elérhető területek kényelmes kezelésére lett tervezve, mint pld.: az arc, a hónalj és bikini vonal ill. azok a testrészeink melyet a bikini elfed. Könnyed kis mérete lévén belefér a legkisebb női táskákba is, így bárhová magával viheti. Közvetlen a Hivatalos magyarországi forgalmazótól és 2 év TRIA vevőbarát cseregaranciával!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDAengedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében!

Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében. A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található. A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

Okos technológia a tartós eredményekért. A Tria áttörést jelent a lézertechnológiában, amely azon elven alapszik, hogy ugyanolyan hatékonyságú, hosszantartó és biztonságos eredményeket, valamint sima bőrt nyújt, melyet korábban csak a bőrgyógyászokon keresztül érhetett volna el.

A Hair Removal Laser Precision ugyanazt a lézerdiódás technológiát használja, mint a Hair Removal Laser 4X modellünk. Ez a fajta technológia megbénítja a szőrtüszők működését, alapvetően a melanint célozza anélkül, hogy a kezelt terület körül lévő bőr megsérülne. A technológia hatékonysága a Wheeland klinikai tesztekkel bizonyított.

Legkisebb készülékünk a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanolyan hosszantartó eredményekre képes, mint a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék. A különbség csupán méretükből fakadóan adódik, mivel a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy vékony, ergonómikus csoda, melyet az érzékenyebb területekre - mint a bikinivonal, bajusz vagy a hónalj - terveztek. Az eszköz akkumulátoros kivitele lévén rendkívül könnyen használható, hordozható és nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén és tartósan eltávolítsa a nem kívánt szőrszálakat. Bárhová magával viheti és használhatja. A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

 

 

 

A lézeres szőrtelenítő használatának előnyei:

 • A készülék fejlett technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és hatékony kezelést tesz lehetővé.
 • A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.
 • Hiteles márka: A Tria világelső márkának számít a fényalapú bőrápolásban, amely egy áttörést jelentő fényalapú technológiát ajánl 2005 óta. Jelenleg világszerte értékesítik (az USA-ban, Kanadában, Koreában, Japánban, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Hollandiában, a Közel-Keleten és manapság Dél-Amerikában). A Tria termékek célja, hogy biztonságos és hatékony eredményeket kapjon a klinikai kezelések költségeinek töredékéért.
 • Klinikai örökség: A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék pontosan ugyan azt a lézerdióda technológiát alkalmazza, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek.
 • Eredmények: A klinikai vizsgálatok 50%-os vagy még több szőrmennyiség csökkenést mutattak az áll környékén, az ajkak felső részén, valamint a bikinivonalon már 4 kezelés után.
 • A Triát a szőr újranövekedésének hosszantartó csökkentéséért tervezték.
 • A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket elsősorban a hónalj, a bikinivonal és más kisebb vagy érzékenyebb területek kezelésére alkották.
 • Használható a nők arcán, valamint az áll környékén.
 • Könnyen használható. Csupán 3 egyszerű lépés, 2 hetente 6 kezelésen át.
 • A szőr újranövekedésében hosszantartó csökkenést érhet el, ami azt jelenti, hogy a szőrmennyiség is hosszútávon és stabilan csökkenni fog a további kezelések során.
 • Hosszantartó szőrmennyiség csökkenést nyújt.
 • Kényelmes és költséghatékony a szalon kezelésekkel szemben, ahol akár egyetlen testfelület kezelése több százezer forintig terjedhet.
 • Orvosok által is használt, helytálló technológiát alkalmaz. Világos és sötét szőrzettel rendelkező felhasználóknak egyaránt. Ugyanazt a diódalézeres technológiát alkalmazza, melyet az orvosok is alkalmaznak a szőrtelenítési eljárások során.
 • 10-ből 8 bőrgyógyász a lézeres kezeléseket részesíti előnyben más szőrtelenítő eljárásokkal szemben.
 • A felhasználók 94%-a barátaiknak is ajánlaná a Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készüléket.
 • Tegye meg az első lépést a simább bőrért!
 • A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék biztonságos és hatékony majdnem minden bőr és szőr árnyalaton. Kivételt képez a nagyon sötét bőrtónus és a vörös, szőke vagy ősz szőrszálak.
 • Csupán néhány kezelés és máris elérhetővé válik a hosszantartóan simább, bársonyosabb tapintású bőr. A Tria készülékei az egyetlen olyan szőrtelenítő lézertechnológiát alkalmazó eszközök, melyeket otthoni használatra terveztek, valamint jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA).

 

A kisebb területekre tervezték:

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék ugyanazon a hatékony core lézerdióda technológián alapul, melyet a bőrgyógyászok is előnyben részesítenek. Miközben a professzionális gépek magasabb maximális teljesítményt kínálhatnak és/vagy nagyobb pulzussebességet, a Tria Laser Precision kitűnő, tartós eredményeket szolgáltat, melyet az otthon kényelmében érhet el.

 

Ergonómia és felhasználási idő:

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék könnyen használható, különösen a hajlatoknál, vagy a kis, nehezen elérhető területeken. A Tria Laser Precision egy feltöltéssel kb 15 percig használható, ami ideális a kis területeken elvégezhető gyors kezelésekhez.

 

A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék használata:

 1. lépés: készítse elő bőrét ( a kezelést megelőző napon kell leborotválni a kezelendő területet )
 2. lépés: válassza ki a kezelés szintjét. Alakítsa az eszköz használatát saját igényeihez a három kezelési szint segítségével. Kezdje alacsony beállításokon, majd fokozatosan váltsa magasabb intenzitásra.
 3. lépés: válasszon egy területet és kezdje el a kezelést. Kezelje a szőrtelenítendő bőrfelületet minden második héten és folytassa egészen addig, míg el nem érte a kívánt eredményeket.

 

A Tria szőrtelenítő lézer legalább 8 alkalmas használatával a legtöbb felhasználó esetében a szőrszálak újranövekedése látványosan lecsökken, további kezelések után pedig további csökkenést érhető el. A bőrtónus, a szőrszálak színe, a testrészek, a kezelés intenzitása és más tényezőktől függően az egyéni eredmények különbözőek lehetnek. Míg egyeseknél a szőrszálak teljesen eltűnhetnek, addig mások esetében kisebb csökkenésről beszélhetünk a szőrmennyiség tekintetében.

 

 

 

 

Felhasználói értékelések és a Tria Beauty Precision DOVE lézeres szőrtelenítő gép vélemények

 • „A Tria lézer NAGYSZERŰ. Éppoly hatékony mint az orvosok által végzett professzionális szőreltávolító eljárások, de sokkal kényelmesebb.”
 • „A Tria otthon használható, lézeres szőrtelenítő készülék brilliánsan tervezett és kivitelezett. Ez a figyelemreméltó lézer egyedülálló a maga nemében.”

A bőrgyógyászok kapcsolatban állnak a Tria céggel, amely magába foglalja a konzultációt, a kutatást és/vagy a minimális befektetési érdekeltséget. A Tria Beauty Hair Removal Laser Precision lézeres szőrtelenítő készülék egy új szintre viszi a simább és szebb bőr tekintetében.

 

 

Műszaki adatok
 • Dioda lézeres 808 nm-es szőrtelenítő gép
 • Korlátlan lövésszám
 • Nagy teljesítmény, akár 20J/ cm2
 • 3 fokozat
 • Kisebb és érzékeny és a nehezebben elérhető területek kényelmes kezeléséért
 • Akkumulátoros kivitel
 • FDA minősítésű technológia, USA modell
Csomagolás tartalma
 • 1 db készülék
 • 1 db akkumulátortöltő adapter
 • 1 db használati útmutató (nemzetközi)
 • 1 db használati útmutató magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek