Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer
Tria Beauty Age Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer

TRIA Age difying bőr öregedésgátló lézeres arcbőrfiatalító készülék a kozmetikai szalonokban, szépészeti klinikákon használt lézeres eljárással simitja ki feszesíti arcbőrét mindösszesen 2 hét alatt. 1440 nm, 5-12 mJ/ pulzálás.

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
bizonytalan
Nincs raktáron
199 990 Ft
Nem vásárolható!
A vásárlás után járó pontok: 6 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,023 kg
Bruttó súly
1,323 kg
Magasság
25 cm
Szélesség
11 cm
Mélység
15,5 cm
Márka
Tria Beauty
Szín
fehér
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
TRIA-3483A
Tömeg
1,323 kg/db
Jellemzők

A Tria Age-Defying az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a világpiacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak. A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.

Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.

Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések. Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non-invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.

Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.

A Tria Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer rendszeres használatával már 2 hét alatt szemmel látható változást érhet el, 8 hét alatt pedig teljes fiatalodáson megy keresztül.

A kezelés lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost képződést stimulálva, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.

 

Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer alapvető hatásai a bőrre:

 • Beindítja a kollagén újratermelését, ezáltal csökkenti a ráncokat.
 • Beindítja az elasztin termelést, mely a tömörebb, feszesebb bőrt eredményezi.

A kollagén lényegében egy fehérje. A bőrünk 75% kollagénből épül fel. A kollagén termelődése a kor előrehaladtával lelassul, 50 éves kor környékén pedig teljesen leáll, mely a bőr megereszkedéséhez, a ráncok és egyéb bőrhibák kialakulásához vezet.

 

 

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer technológiája:

A készülék az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett gép, ami a legmodernebb és leghatékonyabb non-invazív frakcionális lézer technológiát alkalmazza (sérülésmentes mélyhámlasztás), mely hatékonyan és kíméletesen kezelve szünteti meg az öregedés jeleit:

 • a ráncokat,
 • egyenetlen pigment foltokat,
 • bőr érdességet,
 • vörösödés,
 • és sok más bőrhibát.

Segíti a bőr természetes kollagén termelődését, mely a rugalmas, sima és fiatalos bőrfelszínért felelős. Ez a procedúra krémek, szérumok segítségével sokkal kevésbé hatásos, illetve korlátolt hatékonysággal érhető csak el.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer fényévekkel megelőzi korát. Állítsa vissza bőre eredeti, fiatalos és természetesen rugalmas állapotát, csupán napi néhány perc otthoni, kényelmes kezeléssel. Azok a nők, akik részt vettek az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer klinikai tesztelésében, elismerően nyilatkoztak a számos, látványos javulásról: javult a bőrük tisztasága, ráncaik kisimultak, bőrük visszanyerte természetes és egészséges fényét.

 

A készülék használata biztonságos és rendkívül egyszerű (Dr. Rahman a készülék biztonságos használatáról). A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

 

A TRIA bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködve alkotta meg az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer készüléket, amely ugyanazon a technológián alapul, mint a professzionális, lézer klinikákon használt gépek. Emellett különleges figyelmet fordítottak a készülékek biztonságos használatára.

A készülék otthoni használata közben ugyan azok az impulzusok érik bőrét és ugyan azok a folyamatok mennek végbe, mint egy szalon bőrgyógyászati ránctalanító kezelés igénybevételekor.

 

A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer működése:

Célzott fénysugarak jutnak a bőr mélyebb, élő rétegeihez, ahol kifejtik pozitív hatásukat. A lézerfény a bőr felső, elhalt védőrétegén áthatolva mikroszkópikus területeken sejtszakadást okoznak, majd az alsó rétegében stimulálják a kollagén és elasztin termelést a látványosan fiatalabb és fényesebb bőrért.

A kezelések közben a bőrt melegnek érezheti, de a felülete érintetlen, sértetlen marad. A test természetes gyógyító és regeneráló folyamatai beindulnak, miközben új kollagén termelődik, a finomabb vonalak, ráncok és tökéletlenségek természetes úton hámlanak le a bőrről.

A készülék biztonságos, hatásos és könnyen kezelhető, az eredmények pedig felülmúlják bármilyen létező krém vagy szérum hatását, sőt egyes kozmetikai eljárásokét is.

Bőrpír a kezelések után az esetek egy részénél fellép, mivel a lézersugár bőrfelszín alá jutása mikroszkópikus sejtszakadás eredményez, hogy a természetes gyógyító folyamatok és kollagén, elasztin termelő folyamatok beindulhassanak. Azonban ez néhány óra elteltével elhalványodik, 24 órán belül pedig el is múlik. Ezen kívül a készülék erőssége és hatékonysága miatt olyan érzése lehet, mintha bőre a napon lepirult volna, de ez az érzés is rövid időn belül teljesen elmúlik. Természetesen a bőrteszt az első használat előtt elengedhetetlen, valamint az ideális kezelési szint megválasztása egyaránt.

 

 

A ránctalanító és bőrfiatalító kezelések menete:

A bőr előkészítése: tisztítsa és szárítsa meg bőrét. A legjobb eredményt a Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel érheti el. A kezelési szint kiválasztása: vegye ki a töltő tartóból a készüléket és válassza ki a kezelési szintet. Javaslatunk, hogy először az egyes fokozatot használja.

A bőr kezelése: kezelés közben ossza arcát négy zónára a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően. Egy zónát addig kell kezelnie, míg a készülék hangjelzéssel nem jelzi annak végét. Növeli a bőr izomszöveteinek funkcionalitását, melynek köszönhetően az arc megemelkedik, feszesebbé válik. Az izomszövetek intenzitása mellett a zsírszöveteket „feloldja”, ezzel is tonizáltabbá téve az arcot és csökkenti a kritikus területek zsírszöveteinek számát (pl. toka).

A bőrtáplálása: a legjobb eredmény elérése érdekében, használja a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérumot, ami egy olyan speciális formulát tartalmaz, mely elősegíti a lézer hatékonyságát a következőkkel:

 • enyhíti és hidratálja a kezelt területet
 • csökkenti a ráncok és szarkalábak láthatóságát
 • növeli bőre szilárdságát és rugalmasságát

A készülék 1-es, 2-es és 3 fokozatban használható. A kezdetekkor, hogy a bőrünk megszokja a kezeléseket az 1-es fokozat javasolt majd körülbelül 1 hét eltelte után a 2-es és végül pár nappal később a 3-as fokozat is használható. Mivel az 1-es szint a kezdő, hogy megszokja a bőre a kezeléseket ez a legrövidebb periódus, ezt követően hosszabbodnak a kezelési idők. Az arcot képzeletben 4 részre osszuk fel (az ábra szerint), ezekben a szektorokban kell lassan mozgatni a készüléket. A gép automatikusan jelzi sípolással amikor az egyes zónákban befejeződött a kezelés és áttérhet a következőre.

 

A következő időkkel lehet számolni az egyes zónák kezelési idejével a szintenként:

 • 1-es fokozat: 30 másodperc/zóna
 • 2-es fokozat: 1 perc/zóna
 • 3-as fokozat: 1,5 perc/zóna

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer a ráncok és pigmentek kezelését is hivatott szolgálni, melynek eredményeként a kezelt területeken simábbá válik bőre, a finom vagy erősebb bőrredők megszűnnek, illetve a pigment foltok elhalványodnak. Ne tagadja le többet korát és feledkezzen meg a masszív sminkelésről. Érjen el professzionális eredményeket otthona kényelmében! A Tria készüléke az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a piacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén, illetve jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA). Biztonságosan alkalmazható a homlokon, a szemek körül, valamint a teljes arc területén. Etnikumtól függetlenül, mindenféle bőrtónuson hatékonyan használható, mely klinikai teszttel alátámasztott, melyet a linkre kattintva letölthet. (Az eredeti angol nyelvű tesztet az oldal alján a mellékletben találja.)

 

Abigail James kozmetikus bemutatja (Tria ADY)

Műszaki adatok

A készülék ideális mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni:

 • enyhe – közepes - erős ráncaiktól
 • szarkalábaiktól
 • száj körüli ráncaiktól, zavaró vonalaktól
 • a szem körüli ráncoktól és petyhüdtségtől
 • orr körüli barázdáktól
 • petyhüdt szemöldöktől
 • pigment foltjaiktól
 • bőrük piros foltjaitól
 • zavaró bőrhibáiktól

Vagyis szeretné visszanyerni bőre rugalmasságát, arcbőre természetes fényét és fiatalos külsőre vágyik.

A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémet és szérumok esetén.

Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.

A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.

Csomagolás tartalma
 • 1 db Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő lézer
 • 1 db Töltő/tartó a készülékhez
 • 1 db Hálózati töltő
 • 1 db Használati utasítás magyar nyelvű
 • 1 db Használati utasítás nemzetközi
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek