HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
219 990 Ft 
139 990 Ft

HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot

HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot
HOBOT LEGEE 688 WiFi porszívó-feltörlő robot

Egyszerűen kezelhető padlótörlő robot a HOBOT-tól. Testreszabott, okos beállításokkal.

Többzónás
igen
Változatok
688, 7, D7, D8, LuLu
Garancia idő
2 év
Kiegészítők

Várható kézbesítés
2024.05.23
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
36
219 990 Ft 
139 990 Ft
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 36
Megtakarítás 80 000 Ft
Adatok
Nettó súly
3,5 kg
Bruttó súly
5 kg
Márka
HOBOT
Kollekció
LEGEE
Zajszint
64 dB
Anyag
műanyag
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
HOB00688
Tömeg
5 kg/db
Jellemzők
HOBOT LEGEE alkalmazás
Kényelmesen vezérelheti a LEGEE 688-at az alkalmazással vagy a távirányító használatával. A HOBOT LEGEE alkalmazás nemcsak robotvezérlőt, tisztítótervezőt és valós idejű tisztítási térképet kínál, hanem a tisztítás új korszakát is hozza a Talent Clean funkcióval. A tehetséges takarítás 7 előre beállított tisztítási módot és 1 felhasználó által beállítható módot kínál a különböző szennyeződésű háztartási padlók pontos tisztítására. Az összes funkció egy pofon egyszerű kör diagrammal ábrázolja mind a 7+1 speciális takarítási módot. Az egyes funkciók egyszerűen választhatók és testre szabható mindenki igényeinek kielégítésére.

Tisztítási módok - testreszabott okos beállítások
Hét speciális tisztítási mód és egy testreszabott üzemmód áll rendelkezésre minden speciális igény kielégítésére. A legjobb tisztítási eredmény elérése érdekében a helyiségekhez más-más takarítási mód rendelhető.

Egyszerűen a legjobb.
Standard takarítási üzemmód.
A Normál mód tökéletesen illeszkedik bármilyen általános felhasználáshoz.
Semmi sem menekülhet.
Erős üzemmód.
Az erős mód ideális mélytisztításhoz.
Takarítson profiként.
Konyha (folteltávolító) üzemmód.
Könnyen eltávolítható fröccsenések, kiömlött folyadékok tisztíthatók.
Legyen zöld!
ECO üzemmód.
ECO módban a gép energiatakarékos és csendesen működik.
Makulátlan tisztaság.
Fényez üzemmód.
Fényező üzemmóddal visszaállítható a padló eredeti ragyogása.
Állatbarát.
Kiskedvenc üzemmód.
Hatékony tisztítás a mancs nyomok és a szőrmaradványok eltűntetése érdekében.
Maradjon száraz, de tiszta.
Száraz üzemmód.
Keményfa padló tisztításakor javallott.
Te vagy a főnök!
Személyre szabott, tetszőleges üzemmód.
A paraméterek beállítása egyedi igényektől függően.

Konyha mód
Kizárólagos HOBOT szabadalom alapján. Specialitása a padlón maradt makacs foltok eltávolítása. A LEGEE először 1,5x1,5 m2-es területekre osztja a takarítandó területet, elegendő, bőséges vizet permetez a foltok feloldása érdekében, majd visszatér, hogy felsúrolja azokat, hogy a padló makulátlanul tisztán ragyoghasson. Először nedvesíti a padlót, hogy a foltok nedvesek legyenek, a második ciklusban pedig tisztítja és fényesíti a padlót.

Kiskedvenc mód
Sosem volt még ilyen egyszerű a kisállatok szőrének eltávolítása. A porszívó szívóereje Kiskedvenc üzemmódban megemelkedik, hogy a legkisebb szőrszálakat is felszívhassa. Mindemellett növeli a vízpermet mennyiségét, és nagyobb felmosási gyakorisággal a padlón maradt mancs nyomokat és egyéb foltokat is eltávolítja.

Erős mód
Mélytisztításhoz ajánlott. Maximális vákuumteljesítményre és magasabb törlési frekvenciára kapcsol a robot a legjobb eredmény elérése érdekében.
ECO mód
Alacsony energiafogyasztás mellett működik, minimális szívóteljesítménnyel, legkisebb mozgási frekvenciával, így pihenés mellett is tisztán tartható a padló.
Fényező mód
A robot a vízpermetet és a törlés gyakoriságát növelve, csökkentett szívóteljesítmény mellett távolítja el a padlón található régi szennyeződéseket.
Standard mód
Általános igények, ütemezett, mindennapi takarítás kiszolgálására.
Száraz mód
A nedvességre érzékeny területek (pl. keményfa) vízpermet nélküli takarítására. Porszívózik.
Egyéni mód
Egyéni igényekre szabottan, bármilyen kombinációt használva felépíthető mód.

Térkép memória
A LEGEE legfeljebb öt térképet tud megjegyezni, a térkép adatok a LEGEE beágyazott memóriájában tárolódnak. Különböző térképek is használhatók, ha a LEGEE más helyiségekben vagy egy másik házban van.

Takarítási napló
A napló segítségével megosztható, ellenőrzés céljából visszanézhető a legutóbbi tíz takarítás menete, adatai, beleértve a készült térkép és a megtisztított terület, valamint az időtartamot és a megadott feladat teljesítésének mértékét.
Ütemezett takarítások
A Schedule Queue egy heti alapú ütemező, amely lehetővé teszi a takarítási terv naponta egyszeri alkalomra történő ütemezését, valamint az egyszeri, ütemezett takarítást is, a nem ismétlődő feladatokhoz. Lehetőség van számos takarítási mód beállítására is.

LEGEE SLAM navigáció

A LEGEE SLAM annak az egyedülálló navigációs rendszernek a rövidítése, amely az LDS Lidar, Encoder, Gyro, E-compass és Position Estimation elemeket egyesíti a környezet észlelésére és mérésére.

LEGEE 688 tisztítás - FastBrush® 4 fokozattal

A sima padlók átfogó tisztítása egy lépésben - porszívózás, száraz felmosás, automatikus vízadagolás és nedves felmosás. A porszívó elülső részén található erőteljes elszívás minden nagyobb szennyeződést, szőrt és állati szőrt felszív A száraz felmosó oszcillál a padlón, és letörli a finom port, két speciális fúvóka adagolja a vizet a megtisztított padlóra, a másik rezgő mop pedig letörli és polírozza a padlót azzal a vízzel, amelyet a LEGEE 688 a megtisztított padlóra adott.

Leesésvédelem, szintérzékelő szenzorok

A LEGEE robot elöl 2 lézer szenzort használ, amelyek érzékelik a lépcső szélét.

Intelligens töltőállomás

A LEGEE 4M IR érzékelővel van felszerelve. Ha véletlenül megmozdítja a robotot töltés közben, a LEGEE automatikusan újra csatlakozik a bázishoz (legfeljebb 5 cm-re a bázistól).

Intelligens töltés és folytatás ott ahol, abbahagyta

Mielőtt az akkumulátor lemerül, a LEGEE egyenesen visszamegy a töltőállomásra, hogy újratöltődjön. Előtte viszont még felbecsüli a hátralévő munkaterülethez szükséges töltési időt a feladat mielőbbi folytatásához.

Nagy portartály és HEPA szűrés
Az extra nagy 500 ml -es tartály sokkal több szennyeződést és allergént tartalmaz. A konténer a LEGEE tetejéről érhető el, eltávolítása és ürítése nagyon egyszerű és gyors. A HEPA szűrővel végzett kettős szűrés a szennyeződések és a finom részecskék maximális mennyiségét képes megfogni.
A HEPA szűrő segít megfogni a finom port, az allergén atkákat vagy az állati allergéneket. A HOBOT LEGEE 688 allergiás háztartások számára is alkalmas. A HEPA szűrő megakadályozza, hogy az apró porrészecskék visszaáramoljanak a helyiség levegőjébe.

D-alakú kialakítás a legjobb a sarkok tisztításához
A LEGEE 688 robot közvetlenül a fal mentén és a szoba sarkában szívja fel a szennyeződéseket, lehetővé téve a robot egyedi D-alakját. A porszívó elülső sarkában található oldalkefe biztosítja a szennyeződések pontos seprését a sarkokból, a falak és a bútorok mentén.

Víztároló
A 320 ml-es víztartály térfogata körülbelül 150 m2-re elegendő. A csomag tartalmaz egy palackot, amely megkönnyíti a víztartály feltöltését. A palackok segítségével a maradék vizet is nagyon egyszerűen leeresztik.

LEGEE 688 tisztítási módok
A LEGEE 688 robot többféle tisztítási módot kínál cikk-cakk tisztítással, falkövető tisztítással, automatikus tisztítással. A Li-ion akkumulátor élettartama akár 80 perc egyetlen töltéssel. A LEGEE a tisztítás hosszát a megtisztított hely nagysága szerint állítja be. Ha kisebb a hely, a robot rövidebb idő alatt megtisztítja a padlót.

Optimalizálás és nagyobb területek felosztása
A robot padlón történő mozgatásának optimalizált automatikus rendszere biztosítja a megtisztított terület legjobb lefedettségét. A LEGEE 688 a teret 4,4 x 4,4 m-es területekre osztja, és a padló egyik területét a másik után megtisztítja, amíg elkészül.

Mindenféle keménypadlóra alkalmas

A takarításban a padló színe nem befolyásolja a robotot.

HOBOT kizárólagos szabadalmi engedélye a FastBrush 4in1 Cleaning

A LEGEE 688 robot a lézer, a jeladó, a giroszkóp, az E-iránytű és a helyzet meghatározó használatával észleli és felméri a területet önmaga körül. A LEGEE egy fejlett navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a robot kikerülje a bútorokat és egyéb tárgyakat. Pontosan megtervezi a takarítási útvonalat az egész lakás egy időben történő kitakarításához.

Csúszásgátló hajtószíjak

A LEGEE 688 robot olyan meghajtó szíjakat használ, amelyek nem csúsznak meg nedves padlón. Más robotporszívók kerek kerekekkel, amelyek könnyen csúsznak, ha a padló enyhén nedves.

Karbantartás

A robot emlékeztetőt küld a megfelelő időközönként történő karbantartási mukálatokra, figyelembe véve a használatból fakadó időtartamot.

Műszaki adatok

HOBOT LEGEE-688 specifikációi

Modell LEGEE 688
Szín Fekete
Méretek 340 x 330 x 95 mm
Súly 3200 g
Tápegység 240V, 50Hz
Akkumulátor Li-ion 2750 mAh
Adapter 19V / 1A, 19W
Zaj 65 dB
Navigáció LEGEE® intelligens navigációs technológia
Szoftver LEGEE® V3.0
Portartály térfogata 500 ml
Víztartály kapacitása 320 ml
Elem élettartam 80 perc
Mop törlési sebessége 600x / perc
Szintkülönbségek átlépése 3 mm-ig
Szívómotor Kefe nélküli egyenáramú motor (BLDC)
Szűrő Térhálós, HEPA szűrő
Tárgy észlelése 5 lézer + lökhárító
Tisztítási módok Auto, cikcakk, falkövetés
AUTO mód optimalizálás Igen
Wi-Fi és alkalmazás Igen / 2,4 GHz
Talent Clean Igen
   

 
Töltsd le az ingyenes alkalmazást!
 

                 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek