iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba j7 porszívó robot
RRP: 399 990 Ft 
199 990 Ft

iRobot Roomba j7 porszívó robot

iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.
iRobot Roomba i7 porszívó robot.

iRobot Roomba j7 prémium okos porszívó robot kapható nálunk is! Forradalmian új Precision Vision navigációs rendszer kikerüli az útjában lévő akadályokat úgy mint kábelek és kisállatok piszka. Tökéletes robotporszívó házi kiskedvencek mellé is.

Többzónás
igen
Változatok

Garancia idő
3 év
Kiegészítők

Várható kézbesítés
2024.06.14
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
RRP: 399 990 Ft 
199 990 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
3,4 kg
Bruttó súly
4,4 kg
Magasság
8,7 cm
Szélesség
33,9 cm
Mélység
33,9 cm
Márka
iRobot
Kollekció
Roomba j
Szín
ezüstszürke
Ajánlott terület
232 m²
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
IR00185
Tömeg
4,4 kg/db
Jellemzők

iRobot Roomba j7 prémium okos porszívó robot. Forradalmian új Precision Vision navigációs rendszer, háromfokozatú takarítórendszer, oldalkefe, kikerüli az útjában lévő akadályokat, iRobot Genius személyre szabható vezérlés.

TÖKÉLETES DESIGN
Egyedi, elegáns megjelenés, tökéletes takarítás. A robotporszívót úgy terveztük, hogy könnyedén elférjen az Ön által nehezen elérhető helyeken is. 9,2 cm magasságával befér a bútorok alá, kitakarít a lábak körül. Érzékelők sokasága segíti a robotot a tájékozódásban, amelynek köszönhetően nem esik le a lépcsőkről sem.

APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS BÁRHONNAN, BÁRMIKOR
Zsenialitás a takarítás mögött - iRobot Genius. Élvezze a tisztább otthon kényelmét az iRobot Genius által vezérelt Roomba® j7 robotporszívó színfalak mögötti takarítási funkciója révén. E funkcióval a robotporszívó alkalmazkodik az Ön folyamatosan változó programjához, és akkor takarít, amikor Ön nincs otthon.

KÉT EGYMÁSSAL SZEMBENFORGÓ GUMIKEFE ÉS OLDALKEFE
Tökéletes takarítás minden padlófelületen, szőnyegen is. Ragyogóan tisztán tarthatja otthonát a háromfokozatú tisztítórendszerrel, amely kettős többfelszínű gumikefékkel gyűjti össze az állatszőrt, Edge-Sweeping oldalkefével tisztítja meg a szegélyeket és a sarkokat, és 10-szeres szívóerővel* gyűjti össze a makacs szennyeződéseket és piszkot.

FORRADALMIAN ÚJ PRECISIONVISION NAVIGÁCIÓS RENDSZER
Azonnal reagál az útjában lévő tárgyakra. A PrecisionVision navigációval a Roomba® j7 robotporszívó azonosítja és elkerüli az olyan akadályokat, mint a kisállatok piszka és a töltőkábelek, így zavartalanul be tudja fejezni a takarítást.

SZISZTEMATIKUS TAKARÍTÁS
Szisztematikus takarítás, szegélyek, sarkok portalanítása. A Roomba® j7 robotporszívó elkerüli az olyan veszélyeket, mint a kisállatok piszka vagy a töltőkábelek, amint észreveszi őket PrecisionVision navigációs rendszerével. Az iRobot Genius szolgáltatásnak köszönhetően pedig azt is megtanulja, hogyan kezelje az ilyen akadályokat a jövőben – ehhez fotót küld az észlelt dolgokról, Ön pedig megadhatja, hogy a robot elkerülje vagy feltakarítson körülötte.

EDGE SWEEPING FORGÓ OLDALKEFE
Speciális felfüggesztésű oldalkefe. Az oldalkefe biztosítja a Roomba robotporszívónak, hogy hatékonyan takarítson a falak, szegélyek mentén valamint egyéb nehezen elérhető helyeken.

KÉT EGYMÁSSAL SZEMBEN FORGÓ GUMI TAKARÍTÓKEFE
A két kefe egymással szemben forog. A szabadalmaztatott két egymással szemben forgó gumikefék különleges bánásmóddal távolítják el a koszt, port a padlófelületről, szőnyegről egyaránt.

HÁROMFOKOZATÚ TISZTÍTÓRENDSZER
Nagyhatékonyságú szívómotor. A nagy teljesítményű szívómotor erejének és a kefék általi mozgatásánakhatására a finom por, szennyeződés a kefékből a portartályba kerül. Az AeroVac szűrő gondoskodik a légszűrésről.

IMPRINT LINK - OKOS KAPCSOLÓDÁSI FUNKCIÓ A ROBOTOK KÖZÖTT
Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba j7 a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen dolgoznak együtt. A Braava jet m6 kapcsolódni tud a Roomba "s" és 'i" és "j" sorozatú robotporszívókhoz. A forradalmian új Imprint ™ Link funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, majd utasítást küld a Braava-nak, hogy folytassa a felmosással. Így a két robot együttműködésének eredményeként a padló tökéletesen tiszta lesz, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie, ez példátlan kényelmet biztosít a ház takarításában.

IMPRINT LINK OKOS KAPCSOLÓDÁSI FUNKCIÓ
Az Imprint Link okos kapcsolódási funkciónak köszönhetően a robotok együtt dolgoznak. Az Imprint Link funkciónak köszönhetően a porszívó és a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen működik együtt applikációs vezérlés útján.

IMPRINT LINK FUNKCIÓNAK KÖSZÖNHETŐEN A BRAAVA JET FELMOS, AMINT A PORSZÍVÓZÁS BEFEJEZŐDÖTT
iRobot tökéletes csapatmunka a prémium robotok között. A Braava jet m6 kapcsolódni tud a Roomba "s" és 'i" és "j" sorozatú robotporszívókhoz. A forradalmian új Imprint ™ Link funkciónak köszönhetően a Roomba először felporszívóz, majd utasítást küld a Braava-nak, hogy folytassa a felmosással. Így a két robot együttműködésének eredményeként a padló tökéletesen tiszta lesz, és Önnek ehhez otthon sem kell lennie, ez példátlan kényelmet biztosít a ház takarításában.

Precision Vision a legfejlettebb navigációs rendszer, tárgyfelismeréssel
Precision Vision Navigációs rendszernek köszönhetően ez a robot felismeri és elkerüli az útjában lévő "váratlan akadályokat". Kisállattartók kedvence lesz ez a háztartási robot.

Imprint Link Okos Kapcsolódási funkció a robotok között
Az Imprint Link funkciónak köszönhetően a Roomba j7 és a Braava jet m6 felmosó robot tökéletesen működik együtt úgy, hogy Önnek csak az applikációban kell a beállításokat elvégezni. A többit bízza a robotokra.

Háromfokozatú takarítórendszer, két egymással szembenforgó gumikefe, oldalkefe
A szabadalmaztatott, fejlett háromfokozatú tisztítórendszernek köszönhetően a padlótakarítás minősgée tökéletes. A Roomba robotporszívó könnyedén megtalálja az eldugott helyeket, sarkokat és ott is feltakarít. A koszt, port, szőrt, hajat a portartályba juttatja minden padlófelületről, kemény padlóról és szőnyegről is.

iRobot Genius applikációs vezérlés
Kényelmesen irányíthatja robotját okostelefonjával vagy táblagépével bárhonnan, például munkahelyéről vagy nyaralása közben. Csak nyomja meg a CLEAN gombot, és a takarítás elindul az otthonában. Az iRobot HOME alkalmazás számos további hasznos lehetőséget és fontos információt kínál.

Imprint Link technológia együttműködés a Braava jet m6 felmosórobottal
Az egyedülálló Imprint ™ Link, kapcsolódási és feltérképezési funkciónak köszönhetően a Roomba robotporszívó könnyedén kapcsolódik a Braava jet m6 felmosó robothoz: ez azt jelenti, hogy amikor porszívózás befejeződött, a robotporszívó küld egy értesítést a felmosó robotnak és elindulhat a felmosás a lakásban. Így a teljes takarítási folyamatot a robotok egyeztetik egymás között, úgy, hogy Önnek nem is kell jelen lennie.

Takarítás közbeni töltés, charge / resume személyreszabható takarítás
Nem áll le, amíg el nem készül a takarítással. Céltudatosan és logikusan, rendezett vonalakban tisztít, és padlókövető érzékelőkkel igazodik el a lakásban. Amikor merülni kezd az akkumulátora, feltölti magát, és pontosan ott folytatja, ahol abbahagyta, így gondoskodva a teljes tisztaságról.

Dirt Detect szennyeződésfelismerő technológia
A Roomba érzékelők sokaságát használja, hogy minden területen tökéletesen feltakarítson. A Dirt Detect rendszer segít, hogy az erősen szennyezett területekre különös figyelmet fordítson a takarítás során a robot.

Műszaki adatok
 • PRECISION VISION NAVIGÁCIÓS RENDSZER: Precision Vision
 • HÁROMFOKOZATÚ PRÉMIUM TAKARÍTÓRENDSZER, KÉT GUMIKEFE, OLDALKEFE: AeroForce®
 • IROBOT HOME APPLIKÁCIÓ: Android, iOS
 • SÚLY: 3,4 kg
 • LI-ION AKKUMULÁTOR: 2210 mAh
 • MEGTISZTÍTHATÓ TERÜLET NAGYSÁGA: határtalan tisztítható felület
 • MÉRETEK (MM): 339x87
Csomagolás tartalma
 •  1 db iRobot j7 porszívó robot
 • 1 db Home Base töltőállomás
 • 1 db extra nagy hatékonyságú szűrő
 • 1 db oldalkefe
 • 1 db magyar használati útmutató
 • doboz mérete: 42 cm x 45,5 cm x 13 cm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek