TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
189 990 Ft

TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép

TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép
TriPollar DESIRE arckezelő, ránctalanító gép

Az izraeli Pollogen vállalat Legújabb RF gépe a TriPollar DESIRE, mely TURBO RF,  MULTI-RF és hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készüléke, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.

Garancia idő
2 év
Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható kézbesítés
2023.02.06
Rendelhető
189 990 Ft
Részletek
Adatok
Márka
TriPollar
Szín
rosegold
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
TRI-DESIRE
JellemzőkAz izraeli Pollogen vállalat Legújabb RF gépe a TriPollar DESIRE, mely TURBO RF,  MULTI-RF és hőtérképezés technológiát használó ránctalanító, arckezelő készüléke, mely professzionális szintű esztétikai eredményeket nyújt, azonnal látható és tartós eredményekkel.


Használói élvezhetik a legújabb 3.generációs rádiófrekvencia fókuszált RF energia átadást a bőr megfelelő rétegeibe, amely serkenti a bőr aktivitását, ezáltal felgyorsítja a kollagén és az elasztin természetes termelődését. A MULTI-RF hatását nagyban segiti a hőtérképezéses technológia, mely segitségével sokkal pontosabban beállítható a hőmérséklet. A TriPollar DESIRE rendszeres használata a kezelési protokoll betartása mellett hatékonyan visszaszorítja az öregedés látható jeleinek kialakulását.

 

A TriPollar DESIRE MULTI-RF készüléke a hőtérképezéses és a rádiófrekvenciás technológia legújabb változatát, a Turbo RF innovációt mutatja be, melynek előnyeit már otthona kényelmében élvezheti. Az innovatív Turbo RF funkció hozzájárul a rendkívül hatékony kezeléshez a szövetek gyors, fókuszált rádiófrekvenciás felmelegítésével. Ez az egyedülálló funkció gyorsabb rádiófrekvenciás felmelegítést (35 másodperc alatt eléri az optimális hőmérsékletet), rövidebb kezelési időt és hamarabb látható eredményeket biztosít.

 

DESIRE

A bőr optimális hőmérsékletének elemzése és a megfelelő hőmérséklet biztosítása. Ez azt jelenti, hogy a hőleképezés beállítja az optimális rádiófrekvenciás teljesítményszintet a különböző leképezési pontokon. A fejlett Tripollar eszközök az RF kimenetet az alkalmazási terület igényei szerint állíthatják be. Ha a bőr NAGYON forró, a készülék egyes esetekben akár teljesen kikapcsolhatja az RF-et. A Tripollar készülékek sokkal „okosabbak”, mint versenytársaink egyszerű „on/off” technológiái. Az egyértelműség kedvéért, az eszköz rendelkezik „bemenettel” és „kimenettel”. A termikus leképezés a bemenet, és az adaptálható RF a kimenet.

 

A tökéletesített rádiófrekvenciás ránctalanító technológia

A Tripollar készülékek jelenleg az egyetlenek, amelyek kb 1 perc alatt képesek felmelegíteni 38˚C-osra a bőrt. Ez a hőmérséklet a klinikai hatékonysághoz és eredményekhez szükséges legalacsonyabb hőmérséklet. Egyetlen másik versenytárs készüléke sem kerül ezen érték közelébe. A TriPollar DESIRE rendelkezik a legújabb Turbo RF funkcióval, mely kétszer olyan gyorsan, 35 másodperc alatt éri el az effektív hőmérsékletet és fenntartja azt a kezelés folyamán.

Az innovatív Multi-RF hullámok „fésülgetik” a bőr rétegeit, annak érdekében, hogy egyenletes fűtőhatást biztosítsanak, ösztönözve a kollagén és elasztin rostok regenerálódását. Ez rövidebb, gyorsabb kezeléseket tesz lehetővé és hosszú ideig tartó hatást eredményez.Hogyan működik?

A TriPollar DESIRE homogén módon fiatalítja meg a bőr különböző rétegeit a gyorsabb, biztonságosabb és hatékonyabb kezelés érdekében. Használja a kezelés első periódusában a TriPollar DESIRE terméket heti 2-3 alkalommal, 6-8 hétig az öregedés jeleinek elmulasztása érdekében. Javasoljuk, végezzen utókezeléseket és használja folyamatosan a DESIRE terméket 2-4 alkalommal egy hónapban az elért eredmények fenntartása érdekében. Területenként csak 5 percet, a teljes arc ápolása pedig 12-15 percet vesz igénybe.

 


A kezelés menete

 1. Tisztítsa meg és szárítsa meg a kezelési területet.
 2. Vigyen fel nagyon vékonyan, egyenletesen TriPollar kezelő gélt.
 3. Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb RF teljesítmény beállítást (Alacsony / Közepes/ Magas). Helyezze a készüléket a bőrére, enyhén nyomja rá, hogy az elektródák megfelelően érintkezzenek a bőrével. Lassú körkörös mozdulatokkal végezze el a kezelést. A TURBO-RF funkció az első bőrrel való érintkezéskor automatikusn bekapcsol.
 4. Kapcsolja ki a készüléket. Húzza ki a készüléket a konnektorból. Távolítsa el a TriPollar kezelő gél maradékát a bőréről, és mossa meg az arcát.

 

Műszaki adatok

A TriPollar DESIRE termék előnyei

 • Több, mint 50 éves tapasztalat
 • Hőtérképezéses technológia
 • A legújabb piacvezető multi-rádiófrekvenciás innováció az RF technológiák terén.
 • Egyedülálló Turbo RF technológia a gyorsabb felmelegítés érdekében
 • Szemmel látható eredmények azonnal és hosszú távon egyaránt.
 • Biztonságos, szakmai követelményeknek megfelelően készült anyagok és technológia.
 • Automatikus teljesítmény- és hőmérséklet-szabályozás: intelligens hőmérséklet-érzékelő jelzi az optimális kezelési hőmérséklet elérését és elkerüli a túlmelegedést.
 • Egyedülálló kezelő gél: egy speciálisan megalkotott gél segíti az RF energiát abban, hogy hatékonyan melegítse a bőrt belülről, miközben védi a felső hámréteget.
 • 3 féle intenzitási szinttel (alacsony, közepes és magas).
 • Minden bőrtípusú személy használhatja.
 • Nők és férfiak is használhatják.
 • Fájdalommentes, nem invazív szépségápolási kezelés.

 

Gyártó bemutatásáért kattints ide!

A gyakran ismételt kérdések megtekintésért kattints ide!

Csomagolás tartalma
 • TriPollar DESIRE készülék
 • Tápegység
 • Adapter
 • TriPollar STOP kezelő gél
 • Használati utasítás
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!