TESLA Smart okos mini légtisztító

TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító
TESLA Smart okos mini légtisztító

A TESLA mini okos légtisztító teljesítménye lehetővé teszi, hogy kisebb, akár 14 m2-es helyiségekben is megtisztítsa és felfrissítse a levegőt. Elnyeli a port és a polleneket, megszünteti a kellemetlen szagokat, és eltávolítja a vírusokat és baktériumokat. iOS és Android rendszerű mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen vezérelhető.

Garancia idő
2 év
Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.29
Nincs raktáron
16
49 990 Ft 
41 990 Ft
Kezdete: 2023.07.17   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 16
Megtakarítás 8 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek
Adatok
Nettó súly
2,5 kg
Bruttó súly
3,1 kg
Magasság
31 cm
Szélesség
24,3 cm
Mélység
24,3 cm
Márka
Tesla
Kollekció
TESLA Smart
Teljesítmény
30 W
Zajszint
55 dB
Szín
fehér
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
14 m²
Ajánlott légtér
35 m³
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
TSL-AC-AP1207
Tömeg
3,1 kg/db
Jellemzők

HEPA szűrő

A HEPA a High-Efficiency Particulate Air rövidítése; drasztikusan csökkenti az allergének és baktériumok, például a pollenek, a szmog és a vírusok terjedését a légkörben. A HEPA szűrőt eredetileg a NASA számára fejlesztették ki, és széles körben használják kórházakban, hogy a levegőt káros anyagoktól mentesen és tisztán tartsák.

 

Ionizáció

A negatív ion generátor nagyszámú negatív iont termel, erős abszorpciós képességgel rendelkezik, tehát egyszerűen megszünteti a kellemetlen szagokat. A negatív ionok hatására a baktériumok elveszítik fertőző hatásukat és ártalmatlanná válnak. Ezenkívül a negatív ionok nem csak megtisztítják, hanem fel is felfrissítik a levegőt.

 

Mosható előszűrő

A készülék olyan mikrofiltert használ, amely hatékonyan blokkolja a 2,5 mm-nél nagyobb szál részecskéket. Akár tízezerszer is tisztítható. Megakadályozza a nagy részecskék, például a háziállat szőr, a korpa és a durva por stb. visszajutását a levegőbe.

 

Éjszakai üzemmód

Éjszakai üzemmódban a készülék minden fénye halványan világít, a ventilátor ereje pedig csökken a zajszint mérséklése érdekében. Így Ön zavartalanul aludhat a TESLA mini okos légtisztító mellett és egész éjszaka működtetheti a készüléket anélkül, hogy annak fénye vagy zaja zavarná Önt.

 

Aktív szénszűrő

A szénszűrő hatékonyan elnyeli az illékony szerves vegyületeket, beleértve a kellemetlen szagokat és különféle káros gázokat.

 

A szűrő a részecskék több mint 99%-át kiszűri

A légtisztító többrétegű HEPA szűrővel felszerelt, amely minden szőrszálat, hajszálat és mikroszemcsét elnyel 0,3 mikronig, ami körülbelül 200-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője. A pollenek és a por sem tud rajta áthatolni, kiváló megoldást nyújtva asztmások és allergiások számára.

 

 

Mobilalkalmazáson keresztül egyszerűen használható

A légtisztító minden funkciója kényelmesen vezérelhető a mobilalkalmazáson keresztül, amely iOS és Android rendszerre egyaránt elérhető. Ha pedig semmit nem szeretne személyre szabni, akkor bekapcsolhatja az automatikus üzemmódot. A légtisztító ekkor automatikusan optimalizálja a teljesítményét, hogy a helyiség levegője mindig tiszta legyen. Egy okostelefonhoz több, akár azonos típusú eszköz is csatlakoztatható. A helyes párosításhoz a Wi-Fi-t 2,4 GHz-es frekvenciára kell állítani.

 

A PM0,5 részecskékkel is könnyen elbánik

A maximális hatékonyság elérésére tervezett minőségi szűrőkészlet a nagyon apró, akár 0,5 µm átmérőjű részecskéket is elnyeli.

0,5 µm átmérőjű részecskék 93%-a

2,5 µm átmérőjű részecskék 99%-a

 

 

TESLA okos légtisztító, Mini

A légtisztító egész nap és egész éjjel működhet anélkül, hogy Önt zavarná.

 

Az ionizátor gondoskodik a porszemek és baktériumok távol tartásáról

A TESLA olyan ionizátorral szerelte fel a légtisztítót, amely egészséges anionokat bocsát a levegőbe. Ezek az anionok megszabadítják a levegőt a baktériumoktól és vírusoktól, miközben semlegesítik a kellemetlen szagokat, például a cigarettafüstöt. Mindennek eredménye a kellemesen friss levegő, káros anyagok nélkül.

 

Műszaki adatok

Légáramlás                120 m³/h

Lefedettségi terület       < 14 m²

Zajszint            < 55 dB 

Felvett teljesítmény    30 W

Súly           2,5 kg

Érzékelők    PM2.5

Légkezelés    Ionizáció

Csatlakozás         Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/n

Mobilalkalmazás TESLA Smart  Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+

Csomagolás tartalma
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek