Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
18 990 Ft

Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany

Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany
Stadler Form LUCY aroma diffúzor, arany

LUCY ARANY - a Stadler Form 25 éves Jubileumi kiadású aroma diffúzora Amber Light™ világítással. A közelgő ünnepekre gondolva a színválasztás nem véletlen !

Finom illat, gyönyörű megjelenéssel. Ultrahangos légtérillatosító, diszkréten halvány vagy akár ki is kapcsolható LED világítással.

A LUCY gyertyafényre emlékeztető, borostyán színű világítása megtölti a kilépő aromás párát és elbűvöl a fény és levegő játékával. Lángként táncol szemünk előtt az ultrahang membrán által létrehozott páraoszlop, ami hevítés nélkül juttatja a levegőbe az aromákat. Megtévesztően hasonlít egy igazi gyertyára.

Mintadarab megtekinthető Budapest, Fogarasi úti üzletünkben.

Színváltozatok
Garancia idő
1 év
Kiegészítők
Várható kézbesítés
2024.06.26
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
18 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 570 Ft
Részletek

 

Adatok
Nettó súly
0,36 kg
Bruttó súly
0,49 kg
Magasság
15 cm
Szélesség
7 cm
Mélység
7 cm
Kapacitás
0,05 l
Márka
Stadler Form
Kollekció
LUCY
Zajszint
26 dB
Szín
fehér
LED fény
Amber Light™ világítással
Ajánlott terület
30 m²
Ajánlott légtér
75 m³
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
ST0276
Tömeg
490 g/db
Jellemzők

A LUCY borostyán színű világítása megtölti a kilépő aromás párát és elbűvöl a fény és levegő játékával. Lángként táncol szemünk előtt az ultrahang membrán által létrehozott páraoszlop, ami hevítés nélkül juttatja a levegőbe az aromákat.
A LUCY 50 ml-es tartálya akár 7 órás üzemeltetésre elegendő víz és aroma keverékét képes tárolni. A készülék USB csatlakozással a számítógépről, vagy egy hordozható telefontöltőről is működtethető. Emellett akkumulátor is van benne, mely feltöltve, akár 7 órán keresztül képes működtetni a készüléket.
Az Amber Light™ rendszer fényereje két fokozatban állítható, vagy a fény kioltása is választható. A Stadler Form LUCY automata kikapcsolással rendelkezik, ami a tartály kiürülésekor leállítja a készülék működését.

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.  

Műszaki adatok
  • Ultrahangos vízpáraképzés, aromaolaj illatosítással (desztillált vízzel nem működik!).
  • Üzemmódja folyamatos akár 7 óra (aromaolaj cseppek utánpótlása igény szerint szükséges).
  • Automatikusan kikapcsol, ha a tartálya kiürül.
  • Víztartály térfogata: 50 ml
  • Tápfeszültség: 5 V
  • Teljesítményfelvétel: 10 W
  • Méretek: 70 x 150 mm (átmérő, magasság)
  • Zajszint: <26 db (A)
  • Súly: 0,36 kg
  • Elérhető színek: fehér, fekete

Az aroma diffúzorokban csak természetes alapú, vagyis hígítót (pl. alkoholt) nem tartalmazó aromaolajat szabad használni, mert a készülék anyagában kárt okoz, ami miatt garanciálisan nem fogadható el.  

Tervező: Fabian Zimmerli
"Új ötletek kidolgozása mindig is a szenvedélyem volt. Gyerekkori álmom volt, hogy feltaláló legyek. Megpróbáltam tengeralattjárót építeni, kémiai labort vezetni a hálószobámban, de végül projekttervező lett belőlem. Manapság számítógépen vagy a műhelyben dolgozom.
Fontos, hogy a tervező önmagában nem lehet sikeres, de a Stadler Form-al való közös együttműködés lehetővé teszi, hogy a megálmodott termékeim megvalósíthassam. Boldoggá tesz, amikor egy termékem végre felkerül a polcokra."

Csomagolás tartalma
1 db Stadler Form LUCY aroma diffúzor, 1 db USB - C kábel
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek