REMINGTON AKCIÓ

Nézz szét ajánlataink között az azonnali akciókért!

Ez a kompakt készülék igazán nagy, 2000 W-os teljesítménnyel rendelkezik. A levegő kimeneti rácsot kerámiával vontuk be, ezáltal egyenletes hőmérséklet áramlást biztosítunk. A hajszárító ECO beállítása energiatakarékos működést biztosít, a szűkítő fej pedig a precíz formázásban segít.

Raktáron
9 990 Ft
35

A 86%-kal fényesebb, intenzív fényű haj eléréséhez válaszd a Shine Therapy hajsimítót. A továbbfejlesztett kerámia bevonatos lapok természetes marokkói argan olajjal és E vitaminnal vannak átitatva, így azok felmelegített állapotukban a lapokon keresztül egyenletesen fényességet fokozó mikrokondicionálókat bocsátanak ki a hajadba.

Raktáron
29 990 Ft 
19 490 Ft
Kezdete: 2023.11.24 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
22

A Remington Nano sorozat Lithium orr- és fülszőrzetvágójával gyerekjáték a nem kívánatos szőrzet eltávolítása. Tiszta eszközök nélkül nem érhetsz el tiszta megjelenést, ezért az antibakteriális ház és az Aktív BladeClean késtisztító rendszer megszabadít a karbantartási feladatoktól, mivel meggátolja a baktériumok elszaporodását, továbbá egy praktikus gombbal kinyithatók a kések, így pillanatok alatt kimoshatod belőle a szőrszálakat.

Raktáron
10 290 Ft 
7 990 Ft
Kezdete: 2023.11.24 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
29

Védd meg a hajad a mindennapi párától és élvezd a lágy, sima frizura előnyeit a Coconut Smooth hajsimítóval, melynek újgenerációs, kókuszolajjal impregnált mikro-kondicionálóval ellátott kerámia lapjai egész napos védelmet biztosítanak a gubancok ellen.

Raktáron
23 990 Ft 
16 990 Ft
Kezdete: 2023.11.24 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
35

Az Ultimate Series RX5 fejborotva 5 vágófejének köszönhetően még sosem volt ilyen gyors vagy egyszerű a fejed leborotválása. A gyors borotválás élményét kínálja számodra, körkörös és lineáris mozdulatokkal 60%-kal nagyobb felületet fedhetsz le, a teljes fej leborotválása kevesebb mint 2 percet igényel. A rugalmas nyak és a vágókések hozzáigazodnak a fejed kontúrjához, így a készülék teljesen könnyedén és kényelmesen, erőlködés nélkül tud siklani a bőrödön.

 

A szitát minden használat után érdemes alaposan kitisztítani! A tisztítás részletei a leírás végén találhatók.

Raktáron
42 990 Ft 
27 990 Ft
Kezdete: 2023.12.10 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.