VÁKUUMFÓLIÁK

Miért válaszd a LAICA vákuumfólia tömlőket és tasakokat?

  1. LAICA légcsatornás vákuumcsomagoló tasak/tömlő kifejezetten élelmiszerek vákuumcsomagolásához lett gyártva. 
  2. Belső rétege antibakteriális és bordázott (légcsatornás). 
  3. Belső felületének köszönhetően meggátolja az élelmiszerek elmozdulásáa vákuum képződése során
  4. A légcsatorna garantálja a tökéletes levegő elszívást, ez által a levegőmentes környezetet
  5. külső rétege ellenáll a víznek, gőznek és bizonyos mértékig a magas hőnek
  6. Független szakértők vizsgálatai igazolják, hogy minden LAICA tasak Biszfenol A (BPA), ólom, polietilén és ftalát mentes
  7. Alkalmas miden típusú külső vákuumos fóliahegesztő géphez, illetve sous vide főzéshez (70 C fokon max. 6óra, 100 C fokon max. 15 perces főzésre). 
  8. Európai gyártású, garantáltan nem oldódik ki semmilyen egészségre ártalmas anyag, megfelelnek az EU 2002/72/EC irányelvének. 

Miért előnyös a vákuumcsomagolás otthon?

Az ételek egyik legmodernebb és manapság legelterjedtebb csomagolási technikája a vákuumcsomagolás, amely a csomagolóanyag és bennük elhelyezett étel légmentes lezárásával jön létre. Az ételek a különböző kémiai és mikrobiológiai reakciók következtében hajlamosak megromlani különösen akkor, ha szobahőmérsékleten levegővel érintkeznek. A levegőben található oxigén a fő okozója az ételek megromlásának (oxidációs folyamat), valamint felelős azok ásványi anyag tartalmának, illatának és minőségének csökkenéséért.

Az oxigén eltávolításával a mikroorganizmusok - mint például a baktériumok és a penész - képződése megszűnik, így késleltethetjük az étel romlásának folyamatát (zsírok avasodása, gyümölcsök színének sötétedése, a hagyományos módon fagyasztott élelmiszereknél a húsok színének változása, ill. az ízek és aromák csökkenése). A vákuumcsomagolás látványosan növeli az élelmiszerek élettartamát és megtartja az eredeti állagát.

Az eltarthatóság a vákuumcsomagolás alkalmazásával az eredeti 3-5x-ösére is nőhet. Frissességük és ízviláguk kifogástalan marad.

 


3termék 13
3termék 13
Szűrés
Márka
Szín