HALLOWEEN 2022

Közeleg a Halloween...

 

A kis csöpségek ilyenkor besózott fenékkel rohangálnak, mondván, hogy ők már mennyire várják az idei Csokit vagy csalunk játékot, ahol a lehető legtöbb egészségre káros édességet szedhetik össze az évben...

Mit tehet egy szülő ez ellen?

Ha szeretnéd, hogy részt vegyenek eme régi - bár nem magyar - hagyományban, akkor csak hagyd őket érvényesülni.

Egy a lényeg, hogy azt a rengeteg édességet ne egyszerre fogyassza el, amiben pedig pontosan Te fogsz tudni határt biztosítani.

Örömmel válogattunk össze egészségmegörző termékeket idén Halloweenre, és azon túl...

Ajánlataink közé rejtettünk kompromisszumkész akciós terméket is. Ilyen például a kis konyhai mérleg, mellyel a gyerekeket könnyen kordában lehet tartani. Ha megállapítasz neki egy pontos mennyiséget, hogy aznap mennyi nyalókát, csokit vagy gumicukrot ehet, és ezt ő is le tudja ellenőrizni, akkor egyben tanul a mérleg használatával, és még nem is fog csalni a későbbiekben. Együtt könnyebb lesz eldönteni, mennyi legyen a napi korlát.

 

 

Ajánlataink érvényessége 2022. október 17-31. Egyes termékeknél az érvényességre vonatkozó idő eltérő lehet a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint. Az akció a készlet erejéig, vagy 2022. október 31-ig tart. Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek, és az éppen megjelenő termékek vesznek részt. Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Jól tudjuk, hogy minden férfi saját preferenciákkal rendelkezik az arcszőrzet tekintetében. A Durablade szakállvágóval a számodra tökéletes megjelenést érheted el, legyen az akár simára borotvált, vagy egyszerűen csak megnyírt és formázott szakállt szeretnél. Az egyedi eredmény eléréséhez három különböző hosszúságú borosta vezetőfésű közül választhatsz.

14 290 Ft

Készíts könnyen gyönyörű trendi hullámokat a PROluxe 4-in-1 Beach Waves hajformázó segítségével. A 4 fokozatban állítható formázó rész 4 különböző stílusú hullámos frizura kialakítására alkalmas, így bármilyen alkalomhoz hozzáigazíthatod a megjelenésed: definiált hullámok, laza hullámok, beach waves és kócos hatású loknik.

28 990 Ft