AIRBI LÉGTISZTÍTÓK AJÁNDÉKKAL

Most vásárolj Airbi légtisztítót és mi megajándékozunk egy Laica víztisztító kancsóval vagy egy a termékhez tartozó pót előszűrővel! Garantáljuk, hogy az ajándék és a légtisztító is tetszeni fog!

 

Az Airbi SPRING WIFI egy multifunkciós, nano-fotokatalitikus légtisztító készülék. Az általa megmozgatott légmennyiség (elérheti a 320 m3/órát) max. 50 m2 alapterületű helyiség légterének tisztítására javasolt.

Ajánlott terület:
50 m²
Raktáron
125 990 Ft

AIRBI GUARD - OTTHONUNK LEVEGŐJÉNEK ŐRE

A GUARD három lépcsős szűrő rendszerrel, időzítővel és automata üzemmóddal.
Az új Airbi GUARD szobai légtisztító otthonunk birodalmának valódi védelmezője, amelynek használatával a szoba levegője sokfajta káros anyagtól mentesül. A hármas szűrőrendszer tartalmaz egy H13 kategóriájú HEPA szűrőt (99,95% hatékonysággal szűri ki többek között a virágpollent, házi port, atkákat, baktériumokat, vírusokat), egy minőségi aktívszén szűrőt (magába szívja a gázokat és szaganyagokat), valamint egy fizikai előszűrőt, amely feltartóztat levegőben sodródó nagyobb tömegű részecskéket. 

Ajánlott terület:
16 m²
Raktáron
48 990 Ft

Az Airbi REFRESH egy multifunkcionális légtisztító, amely a levegő tisztításához a legmodernebb módszereket használja. A készülék négyféle szűrőrendszert alkalmaz, légteljesítményét 30 m2-es helyiségekre tervezték, alacsony zajának köszönhetően ideális készülék egy hálószobába is.

Főbb jellemzői a mosható előszűrő, aktívszén-szűrő HEPA szűrő, levegő ionizátor.

Ajánlott terület:
30 m²
Raktáron
79 990 Ft

Airbi SPACE WIFI egy nagy teljesítményű légtisztító, nagy alapterületű helyiségekbe, dupla, négy lépcsős tisztító rendszerrel. Előszűrővel, aktív szénszűrővel, HEPA szűrővel és ionizálóval.

Az Airbi SPACE WiFi professzionális megoldás munkakörnyezeti használatra, akár kisebb termekbe is, de leginkább olyan helyekre ahol többen dolgoznak egy légtérben.

Ajánlott terület:
160 m²
Raktáron
251 990 Ft

Ajánlataink érvényessége termékenként eltérő lehet a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint. Egyes terméknél az akció kizárólag a készlet erejéig tart. Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek, és az éppen megjelenő termékek vesznek részt. Az árváltozás jogát fenntartjuk!