ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
159 990 Ft 
139 990 Ft

ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld

ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld
ULIKE Sapphire Air+ luxus IPL szőrtelenítő, sötétzöld

Használd az ULIKE Rose IPL szőrtelenítő eszközt szinte bárhol, hogy hosszú időre megszabadulj a nem kívánt szőrszálaktól, beleértve a bajuszt, hónaljat, lábakat, bikinivonalat és szinte az egész testet. A készülék egyedülálló módon vörös fényterápiát is használ, ami javítja a fakó bőrt, aktiválja a kollagén termelést, ezáltal segít eltűntetni a ráncokat, friss, üde, fiatalabb bőrt eredményez.

Színváltozatok
fehér, sötétzöld
Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.01
Rendelhető
13
159 990 Ft 
139 990 Ft
Kezdete: 2023.08.07   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 13
Megtakarítás 20 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,4 kg
Bruttó súly
1,9 kg
Magasság
16 cm
Szélesség
26 cm
Mélység
16 cm
Márka
ULIKE
Kollekció
Sapphire
Szín
zöld
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
ULI-UI04DG
Tömeg
1,9 kg/db
Jellemzők

Ismerd meg a világ egyik legjobb otthoni luxus IPL készülék gyártójának az ULIKE-nak, Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gépét, melyet korlátlan villanás, extraerős 19,8J, FDA minősítés, Ultragyors 0,8 másodperc/villanás, 5 intenzitási szint, Ultra Sapphire ice-cooling bőrhűtő funkció! Sötétzöld-arany és fehér-arany színekben! A piacon lévő IPL és Lézeres otthoni szőrtelenítő gépektől eltérő technológiai, kezelési és megjelenési újdonságokkal rendelkező ULIKE újragondolta az otthoni szőrtelenítés világát! Az Ulike Sapphire Air+ IPL otthoni szőrtelenítő gép egy erőteljes készülék, amely pillanatok alatt sima és csábító bőrt varázsol extra erővel fájdalommentesen. Az otthoni szőrtelenítés újabb szintje a hihetetlen eredményekért. Élvezd a fájdalommentes és hatékony szőrtelenítést az ULIKE segítségével. Eredményes és hosszan tartó szőrtelenítés 560-1200 nm hullámhosszon, MAX 19,8 J erősségen, akár 93,29% szőrcsökkenés 4 hét alatt! Szalonélmény otthonra! Az Ulike Sapphire IPL otthoni szőrtelenítő gép egy olyan hűtött fejű, homorú végű szőrtelenítő gép, amely forró/meleg fényű orvosi szőrtelenítő technológiát alkalmaz. Ez a miniatürizált kivitelű eszköz otthoni használatra készült. A készülék szalon-szintű eredményeket hoz otthona kényelmében a lézeres szalonkezelések költségeinek töredékéért, nem beszélve az otthoni intimitásról és a folyamatos időpont egyeztetésekről. Egy ULIKE készülék egy életre szóló befektetés.

Üdvözlünk az ULIKE-nál, az otthoni szépségápolási eszközök vezető ellátójánál, akik 2013 óta több mint 3 millió terméket értékesítettek 17 országban világszerte. Célunk az, hogy megoldást nyújtsunk a nők szőrtelenítési problémáira ezért hoztuk létre a hordozható, professzionális és fájdalommentes IPL szőrtelenítő eszközöket, amelyek otthonod intimitásában szalonminőségű élményt nyújtanak. Kutatás és fejlesztés áll a középpontunkban, legújabb innovációnk, az ULTRA Sapphire Ice-Cooling szabadalmaztatott technológiánk, egy háromszoros hőmérséklet-szabályozással rendelkező hűtőrendszer, amely jelentősen csökkenti a fájdalmat és a gyakori mellékhatásokat. Készülékeink garantáltan eredményt hoznak mindössze 3-6 hét alatt, így az ULIKE biztonságos, kényelmes és hatékony választás a szőrtelenítés terén. További információk az ULIKE vállalatról ide kattintva érhető el.

 

Az ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítőt az érzékenyebb bőrűek is biztonságosan, fájdalom nélkül használhatják egész testükön, beleértve az érzékenyebb területeket is, köszönhetően az 5 intenzitási szintnek. A maximális eredményekért különböző testrészeken különböző intenzitást kell alkalmazni. A makacsabb területektől kezdve egészen az érzékenyebb területekig hatékonyan használható.

Az ULIKE Sapphire Air+ szőrtelenítő készülék IPL, azaz villanófényes technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva az újabb szőrszálak növekedését. Ahhoz, hogy az IPL szőrtelenítés megfelelően eredményes legyen, kontrasztnak kell lennie a bőrtónus és a szőrszín között. Mivel az IPL fényt a melanin elnyeli és hő keletkezik, a szőrtüsző elpusztulhat, ami hosszú távú szőrtelenítést eredményez. Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. Az ismételt kezelésekre azért van szükség, a szőr különböző növekedési fázisai miatt, mivel azt kizárólag a növekedési fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak. A legjobb az IPL-es kezelésekben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket.

Fájdalommentes ice-cooling hűtő funkció a zafír üvegnek köszönhetően. Az ULIKE klinikailag minősített, szabadalmaztatott zafír ice-cooling technológiát alkalmaz, ezáltal a hőmérséklet 70 Celsius-ról 10 Celsius-ra csökken a bőrrel való érintkezés helyén. A kezelések alatt a hatékonyság tovább fokozható általa, mivel az intenzitási szintet magasabbra lehet állítani, mégsem fogja irritálni a bőrt. A kezelések után pedig nyugtatja, hűsíti a bőrt.

 

Kétféle kezelési mód:
Folyamatos kezelési mód:
használata közben tartsd lenyomva a készülék közepén található gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

Koncentrált kezelés: csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezd a készüléket a bőrre és nyomd meg a középen található gombot minden alkalommal, amikor szeretnéd, hogy villantson.

 

 

Biztonságos és eredményes szőrtelenítés a legtöbb bőr-és szőrszínre: az ULIKE Sapphire air+ IPL szőrtelenítő készüléket a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják. A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra megmutatja, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék. Kérjük, használat előtt ellenőrizd le, hogy az alábbi táblázat szerint a bőr- és szőrtónusod alkalmas-e az IPL szőrtelenítő kezelésre.

 

Az ULIKE Sapphire Air+ IPL szőrtelenítő használata:

  1. lépés: Borotváld le a szőrszálakat és tisztítsd meg a kezelendő területet.
  2. lépés: Csatlakoztasd a tápkábelt, és kapcsold be az ULIKE Sapphire Air 3 készüléket, az oldalán található be/kikapcsoló gombbal.
  3. lépés: Állítsd be az intenzitási szintet a be/kikapcsoló gomb többszöri megnyomásával.
  4. lépés: Viselj védőszemüveget a szemed védelme érdekében.
  5. lépés: Tedd a kezelőfejet közvetlenül a bőrre, és az érzékelő kigyullad, jelezve, hogy készen áll a munkára.
  6. lépés: Nyomd meg a termék közepén elhelyezkedő gombot a villantás megkezdéséhez.
  7. lépés: Az ULIKE készülék kikapcsolásához nyomd meg a be/kikapcsoló gombot 1-2 másodpercig.

 

Milyen rendszerességgel használjam az ULIKE Sapphire Air+ készüléket?

Látható eredmények 4 hét alatt, amennyiben megfelelő rendszerességgel kezelsz a készülékkel:

  • Első 1-2 hétben heti 3 alkalom, látható szőr csökkenés és lassabb növekedés
  • 3-4. héten heti 2 alkalom, a szőrszálak fokozatosan elvékonyodnak
  • 4 hét után havi 1-2 alkalom, az állandó hatásért

 

Műszaki adatok

• Korlátlan villantás
• Gyors 0,8 másodpercenkénti villantás
• FDA minősítés
• Extra erős 19,8 J/ 6J/cm2
• Szabadalmaztatott ULTRA zafir hűtő funkció
• Látható eredmények 4 hét alatt
• Férfiaknak is!

• Fájdalommentes használat
• Könnyedén sima bőr a fejtől a lábujjakig
• Korlátlan villanásra képes készülék
• Szinte minden bőr és szőrtípusra
• 5 intenzitási szinttel rendelkezik
• Teljes test kezelése kb. 10 perc alatt
• Gyors 0,8 másodpercenkénti villantás
• FDA minősítés
• 2 üzemmód: koncentrált és csúsztatásos módszer
• Extra erős 19,8 J/ 6J/cm2
• Kezelőszemüveggel és borotvával
• Sapphire ice-cooling hűtő funkció
• Látható eredmények 4 hét alatt

Csomagolás tartalma

1 db ULIKE Sapphire Air+ készülék
1 db kezelőszemüveg
1 db borotva
1 db elegáns bőr tároló doboz
1 db adapter
1 db magyar nyelvű használati útmutató

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek