Airfree szagtalanító kapszula, 2 db ( Airfree ELITE és PRO )

Airfree szagtalanító kapszula, 2 db ( Airfree ELITE és PRO )
Airfree szagtalanító kapszula, 2 db ( Airfree ELITE és PRO )
Airfree szagtalanító kapszula, 2 db ( Airfree ELITE és PRO )
Airfree szagtalanító kapszula, 2 db ( Airfree ELITE és PRO )

Újfajta szagtalanító kapszulák az Airfree ELITE és PRO modellekhez.

A termék ajánlott csere ideje 2-6 hónap közötti, mely nagyban függ a használat mértékétől, a szagok mennyiségétől.

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés akár 2-3 hét
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.08.12
Nincs raktáron
19 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,2 kg
Bruttó súly
0,25 kg
Magasság
5 cm
Szélesség
7 cm
Mélység
2,5 cm
Márka
Airfree
Szín
fekete
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
AF0040
Tömeg
200 g/db
Jellemzők

Az új Airfree ELITE és PRO készülék kettős technológiával üzemel, amelyek egyenként vagy együttesen is működhetnek. TSS™ rendszere a drasztikus mikroorganizmus megsemmisítésre és az ózon csökkentésre szolgál. Amennyiben szükséges, a ventilátoros kiegészítő rendszer bekapcsolásával a konyhaszag, füstszag és cigarettafüst is megszüntethető a szagtalanító kapszula apró légkürtőin történő átáramlásával. Míg a TSS™ technológia folyamatosan tisztítja a levegőt, ez a kiegészítő funkció szükség szerint be- és kikapcsolható, így otthona tiszta és friss illatú lesz.

A termékben található, bekapcsolható ventilátor a szagtalanító kapszula munkáját segíti, melynek nem szükségszerű a bekapcsolása.

Az Airfree® a világ legbiztonságosabb és legtöbb vizsgálattal rendelkező légtisztítója, levegő fertőtlenítő terméke. Az Airfree légfertőtlenítői nem igényelnek szűrő cserét vagy rendszeres karbantartást, folyamatos (0-24) üzemre alkalmasak. Az elismert, megbízható belsőhöz pedig számos díjat elnyert formatervezett külső tartozik, ami diszkrét, bármely kaberendezési stílussal jól összeférhető megjelenést biztosít.

A megelőzés a legjobb és legolcsóbb gyógyszer! A tiszta levegő és a felületek tisztán tartása hozzájárulhat a család egészségéhez és boldogságához.
A testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, mellette elenyésző az élelem és a folyadék. A külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében százszorosa is lehet az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Az Airfree levegő sterilizáló rendszere, bizonyítottan csökkenti ennek a mennyiségnek a koncentrációját.

Az Airfree természetes módon, a másodperc töredéke alatt vegyszerek és szűrők használata nélkül csökkenti a mikrobiológiai szennyeződést a levegőben. Exkluzív technológiája a mikroorganizmusok és allergének hő felhasználásával történő eltávolításával működik. Egyszerű fizikai törvényt kihasználva – a meleg levegő felfelé áramlik – az alul hűvösebb levegőt a felül távozó melegebb levegő behúzza, ez az ismert kémény-hatás. Áttörést ért el az összes egyéb hasonló feladatot ellátó készülékekhez képest azzal, hogy a légszűrő berendezés teljesen karbantartás- és kellékmentes. Nincs benne forgó-kopó alkatrész, eltömődő cserebetét. Csak függőlegesen kell állnia és a konnektorba dugva működnie naphosszat. Használata egyszerű és biztonságos.

 

Az Airfree története egy aggódó apával kezdődött, akinek a fia súlyos allergiában szenvedett. Minden egyes levegővétel megnehezítette az életét, és ahhoz, hogy a kisfiú élvezze az gyermekkorát, az apának meg kellett akadályoznia a nehézlégzést. Addig kutatott és fejlesztett, mígnem megtalálta a megoldást. Egy innovatív tisztító rendszer létrehozásával elérte, hogy teljesen hangtalanul kiszűrje a levegőből a szennyeződéseket, vírusokat, a káros anyagok nagy részét. Az ígéretes eredményeket hozó Airfree, ma a világon sok-sok otthonban nyújt segítséget.
A 100%-ban portugál vállalat több, mint 60 országban van jelen, és bizonyított hatékonysággal javítja az emberek életminőségét az egész világon.

NÉZZ SZÉT AIRFREE LÉGFERTŐTLENÍTŐ KÍNÁLATUNKBAN, HOGY EGYÜTT MEGÁLLÍTSUK A VÍRUSOKAT!

PÁR AIRFREE TERMÉKEKKEL KAPCSOLATOS CIKKÜNK:

NARANCSTESZT
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek