FITTEN AZ EGÉSZSÉGÉRT

Döbbenetes arány, hogy a testünkbe befogadott anyagok 99%-a levegő, az elenyésző maradék az élelem és a folyadék. Még megdöbbentőbb, hogy a külvilág levegőjéhez képest a féltett lakásunk zárt légterében 9999%-kal több (azaz százszoros) az ember szervezetére káros, idegen anyagok koncentrációja. Egyetlen megnyugtató tény, hogy az Airfree levegőtisztító 99,99% hatásfokkal elpusztítja a készülék szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található, tüdőre káros ózont, a szagmolekulákat és más allergén anyagokat. Nem bocsát ki ionokat, és eltüntet a készülék kerámia kamráján áthaladó levegőből minden szerves mikroorganizmust - legyen az penészspóra, baktérium, vírus, pollen, poratka és egyéb szerves élősdi illetve azok maradványa. 

Te a rizsdiétában hiszel? Nézz szét kínálatunkban, ha párolnál vagy ha rizst készítenél!

Az alapanyagok megfelelő feldolgozása elengedhetetlen.

Minden diéta alapja a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztása, hiszen testünk kb. 75%-a víz. A tüdő 90%-a, a máj 84%-a, a vér 82%-a, a bőr 80%-a, az izmok 75%-a, a szív 75%-a, az agy 70%-a, a csontoknak pedig a 22%-a víz.

A víz szerepe az emberi testben létfontosságú.

Az egyik legnépszerűbb fogadalom a teljes életmódváltás, a pluszkilók leadása, valamint a rendszeres torna beiktatása a hétköznapokba. Ha már valóban elhatároztad, hogy beiktatod az edzést a hétköznapjaidba, de otthon mégsincs elég időd egy teljes 50 perces edzéshez, válts vibrációs trénerre. Gyorsabban végezhetsz teljes értékű edzést.

 

 

Ajánlataink érvényessége termékenként eltérő lehet a feltüntetett egyedi érvényességi idő szerint. Egyes terméknél az akció kizárólag a készlet erejéig tart. Az oldalon szereplő ajánlatok webes megrendelés esetén élnek, és az éppen megjelenő termékek vesznek részt. Az árváltozás jogát fenntartjuk!