Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14
Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14
24 990 Ft

Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14

Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14
Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14
Stadler Form ROGER Little duál szűrő HEPA 14

A Dual Filter ™ a HEPA és az aktív szénszűrő kombinációja.

Változatok

Várható kézbesítés
2024.06.26
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
24 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 750 Ft
Adatok
Nettó súly
0,63 kg
Bruttó súly
1,03 kg
Magasság
32,5 cm
Szélesség
26,6 cm
Mélység
4,2 cm
Márka
Stadler Form
Kollekció
ROGER
Szín
fehér
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
ST0254
Tömeg
1,03 kg/db
Jellemzők
A Dual Filter™ a HEPA 14 és az aktív szénszűrő kombinációja
  • A H14 HEPA része szűri ki a levegőből finom port, pollent, vírusokat és baktériumokat.
  • Az aktív szénszűrő megköti a gázokat (rossz szagok, dohányfüst, formaldehid, toluol, illékony szerves vegyületeket stb.).
  • A H12 HEPA szűrővel összehasonlítva a H14 HEPA szűrő nagyobb sűrűségű, így több részecskét tud kiszűrni a levegőből.
  • A Dual Filtert 8-12 hónaponként cserélni kell.
  • Szűrési hatékonysága: 99,995%.
Műszaki adatok

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGÚ VÍRUS KISZŰRÉS H14 HEPA SZŰRŐVEL!

Az AIRMID független angol vizsgálati labor eredményeinek tanúsága szerint az otthoni használatra szánt Stadler Form ROGER légtisztítók a világelsők között vannak a koronavírus bizonyítottan kitűnő hatékonyságú kiszűrésében!

A teszteredmények kimutatták, hogy az élő SARS-CoV-2 vírusokat* - amelyek a COVID-19 fertőzés kórokozói - a ROGER Little és a ROGER modellek 99,3% mértékben a levegőből alig 1 óra leforgása alatt képes kiszűrni. A ROGER Big modell a SARS-CoV-2 vírusokkal szemben a kimagasló 99,9% szűrési hatásfokot ért el.

Következésképpen Stadler Form légtisztítóink a vírusfertőzések kockázatának csökkentésében hatalmas segítséget nyújtanak. A koronavírus fertőzés ellen zárt térben a lehető legjobb védelemmel szolgálnak a család tagjai és mások számára. Tehát bizton állíthatjuk, hogy a termék megszűri a COVID-19 vírust is, mivel bőven meghaladja a mérete a laboratóriumban tesztelt vírus méretét.

*Az Egyesült Királyságban az AIRMID független bevizsgáló laboratóriumban végzett tesztek bizonysága szerint. A légtisztítók vizsgálatához 60 perces időtartam alatt egy 28,5 légköbméteres tesztkamrát vettek igénybe. A vizsgálatokhoz használt MS2 vírus az SARS-CoV-2 vírussal hasonlatos tulajdonságokkal rendelkezik, mindkettő genetikai információt hordozó egyszálú ribonukleinsav. A levegőben finoman eloszló részecskéketet illető tapadási tulajdonságaik az emberre veszélyes vírusokéval megegyeznek, és életképesség valamint a fertőtlenítéssel szembeni ellenállás terén is ugyanígy viselkednek. Ez okból a légtisztító berendezések vizsgálatához az MS2 vírust gyakran alkalmazzák azonos méretű vírusok kiváltására. Azonban a hozzávetőlegesen 25 nanométer átmérőjű MS2 vírus alig egynegyede a 120 nanométeres SARS-CoV-2 vírus méretének. A kisebb méretű MS2 vírusokkal végzett mérések a vírusszámok alapján bizonyítják, hogy a ROGER légtisztítók a jóval nagyobb méretű SARS-CoV-2 vírusok számát is lecsökkentik, az MS2 vírusszámokkal legalábbis azonos mértékéig.

Csomagolás tartalma
1 db Stadler Form ROGER LITTLE duál szűrő HEPA 14
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek