Adax bemutatása


 

Az ADAX NEO elektromos fűtőpanel

 

Vadonatúj innováció

Az ADAX NEO egy vadonatúj fejlesztés az elektromos fűtésrendszerek világában. Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást: világszínvonalú remekmű született a világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezőitől, melynek bizonyítéka, hogy a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját elnyerte.


Gazdaságos működés

Egyesíti és teljesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. Az Adax NEO használói nemcsak egy gyönyörű, minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő nem szokványos fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között a leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető, a fűtőpanelben egy egyedi fémösszetételű fűtőbetét és egy elektronikus vezérlés van, melyeknek köszönhetően a fűtőpanel képes a legkorszerűbb gázüzemű fűtésrendszerekhez hasonló üzemeltetési költségekkel működni.


Beépített termosztát

A beépített digitális termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 25% energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. A panel felületén egy digitális LCD kijelző van, melynek segítségével egyszerűen programozhatóvá válik a termosztát.


Bárhol alkalmazható

Bárhol alkalmazható, ahol elektromos áram van: ajánlott lakásokba, házakba, üzlethelyiségekbe, nyaralókba. Leginkább egy lapradiátorhoz hasonlítható - kecses, vékony, korszerű kivitelben. A rendszer legnagyobb előnye, hogy nem szükséges szakember segítsége a felszereléséhez: egyszerűen a falra kell csavarozni, bekapcsolni és kész. Ezzel már a beruházás pillanatában jelentős összeget takaríthatunk meg.


Az Adax NEO hétféle méretben készül, teljesítmény szerint:

400, 600, 800, 1000, 1200, 1400, 2000W-os kivitelben.