REMINGTON JUST FOR YOU NYEREMÉNYJÁTÉK

 

VÁSÁROLJ ÉS NYERJ!

VÁSÁROLJ BÁRMILYEN REMINGTON SZÉPSÉGÁPOLÁSI KÉSZÜLÉKET ÉS REGISZTRÁLJ HETI NYEREMÉNYEINKÉRT VAGY LEGYEN TIÉD A FŐDÍJUNK EGY 300.000 Ft ÉRTÉKŰ RUSSELL HOBBS AJÁNDÉKUTALVÁNY!

Vásárolj bármilyen Remington készüléket és regisztrálj fantasztikus heti nyereményekért, a Remington hajápoló ajándékcsomagok egyikéért (összesen 10 db). A nyereményjátékban nem csak heti nyereményeket, hanem egy fantasztikus 300.000 Ft értékű Russell Hobbs prémium konyhai kisgépeket tartalmazó ajándékcsomagot is nyerhetsz! Frissítsd fel a konyhádat a Russell Hobbs impozáns konyhai kisgépei segítségével!

 HETI NYEREMÉNY 

REMINGTON HAJÁPOLÁSI AJÁNDÉKCSOMAG

1 db Remington Silk&Shine sampon
1 db Remington Silk&Shine balzsam
1 db Remington hővédő spray
1 db wax
1 db törölköző

 FŐDÍJ 

300.000 Ft ÉRTÉKŰ RUSSELL HOBBS AJÁNDÉKUTALVÁNY

HOGYAN VEHETSZ RÉSZT?

VÁSÁROLJ: vásárolj bármilyen Remington szépségápolási készüléket a promóció ideje alatt, 2022.10.10. – 12.18. között. 

REGISZTRÁLJ: regisztrálj a vásárlástól számított 14 napon belül, hogy megnyerhesd a 10 db heti nyeremény (Remington hajápoló ajándékcsomag) egyikét.

NYERJ: a regisztrációval esélyed van megnyerni fődíjat is, egy 300.000 Ft értékű Russell Hobbs konyhai kisgépeket tartalmazó ajándékcsomagot.

A PROMÓCIÓBAN VALÓ RÉSZVÉTEL ONLINE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. A NYERTESEKET E-MAILBEN ÉRTESÍTJÜK. A FŐDÍJ NYERTES KIHIRDETÉSÉNEK IDEJE: 2023. JANUÁR 5. A PROMÓCIÓBAN MINDEN 2022. OKTÓBER 10. – DECEMBER 18. KÖZÖTT MAGYARORSZÁGON VÁSÁROLT REMINGTON SZÉPSÉGÁPOLÁSI KÉSZÜLÉK RÉSZT VESZ.

 

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE!

 

KIEMELT AJÁNLATAINK

A HC5150 Remington Alpha hajvágó precíziós motorral rendelkezik, ami kétszeres vágási teljesítményt és sebességet kínál. A rozsdamentes acél pengék kíváló vágást eredményeznek. Az újratölthető akkumulátor akár 30 perc vezeték nélküli futási időt biztosít, de hálózatra csatlakoztatva is vághat, így soha nem lesz problémája a lemerüléssel. Testreszabhatja megjelenését az állítható fésűvel, mivel a termék 15 hosszúsági beállítással (1mm-42mm) rendelkezik.

Rendelhető
10 990 Ft
20

Ez a kompakt készülék igazán nagy, 2000 W-os teljesítménnyel rendelkezik. A levegő kimeneti rácsot kerámiával vontuk be, ezáltal egyenletes hőmérséklet áramlást biztosítunk. A hajszárító ECO beállítása energiatakarékos működést biztosít, a szűkítő fej pedig a precíz formázásban segít.

Raktáron
9 990 Ft 
7 990 Ft
Kezdete: 2023.01.17 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Védd meg a hajad a mindennapi párától és élvezd a lágy, sima frizura előnyeit a Coconut Smooth hajsimítóval, melynek újgenerációs, kókuszolajjal impregnált mikro-kondicionálóval ellátott kerámia lapjai egész napos védelmet biztosítanak a gubancok ellen.

Raktáron
23 990 Ft

A 86%-kal fényesebb, intenzív fényű haj eléréséhez válaszd a Shine Therapy hajsimítót. A továbbfejlesztett kerámia bevonatos lapok természetes marokkói argan olajjal és E vitaminnal vannak átitatva, így azok felmelegített állapotukban a lapokon keresztül egyenletesen fényességet fokozó mikrokondicionálókat bocsátanak ki a hajadba.

Raktáron
29 990 Ft
21

Az Ultimate Series RX5 fejborotva 5 vágófejének köszönhetően még sosem volt ilyen gyors vagy egyszerű a fejed leborotválása. A gyors borotválás élményét kínálja számodra, körkörös és lineáris mozdulatokkal 60%-kal nagyobb felületet fedhetsz le, a teljes fej leborotválása kevesebb mint 2 percet igényel. A rugalmas nyak és a vágókések hozzáigazodnak a fejed kontúrjához, így a készülék teljesen könnyedén és kényelmesen, erőlködés nélkül tud siklani a bőrödön.

 

A szitát minden használat után érdemes alaposan kitisztítani! A tisztítás részletei a leírás végén találhatók.

Raktáron
42 990 Ft 
33 990 Ft
Kezdete: 2023.02.09 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.