Shine Therapy

 

A REMINGTON SHINE THERAPY KOLLEKCIÓJA

Érjen el bámulatot keltő, elegáns, professzionális hatású eredményeket Shine Therapy kollekciónkkal. Ez a hajformázási termékcsaládunk kerámia bevonatot kínál, amelyet a haj csillogását fokozó, marokkói argánolajat és E-vitamint tartalmazó mikro-kondicionálókkal láttunk el, hogy haja egészséges és csodálatosan csillogó legyen.

86% -KAL FÉNYESEBB HAJ

Frizurád most 86%-al fényesebb lehet, varázslatosan hangzik, nem igaz?
(60 résztvevő vakteszten való bevonásával. A megállapítás extrém szőkített hajra nem vonatkozik.)

GUBANCMENTES, DÚSABB FRIZURA

Két tartozékával kiegészítve ez a hajszárító képes a hajszárításra vonatkozó összes igényed kielégítésére. A szűkítő fejet a precíz formázáshoz használd ; természetesen göndör vagy hullámos hajjal rendelkezők számára a diffúzor segít a gubancmentes és dúsabb hatású frizura elérésében.

KERÁMIA LAPOK MIKRO KONDICIONÁLÁSSAL

A csúcsminőségű kerámia bevonatos lapok E vitaminnal vegyített marokkói olajat tartalmazó mikro kondicionálók hőre aktiválódó, fényességet fokozó könnyű keverékével vannak átitatva, ezáltal a hajnak egészséges megjelenést és érzetet kölcsönöznek, miközben briliáns fényűvé és tökéletesen simává teszik azt.

MAXIMÁLIS HATÁS

Ez a továbbfejlesztett hajszárító két sebesség beállítással rendelkezik, így a hajad típusától függően vagy kedved szerint gyorsíthatod vagy lassíthatod a sebességét. Ha vastagabb és/vagy göndör a hajad, vagy kevés az időd, akkor itt az ideje a maximális: 85 km/órás sebesség beállításának. Ha szárítás közben formázol is, akkor a legjobb eredmény eléréséhez egy fokozattal vedd lejjebb a sebességet.

35

A 86%-kal fényesebb, intenzív fényű haj eléréséhez válaszd a Shine Therapy hajsimítót. A továbbfejlesztett kerámia bevonatos lapok természetes marokkói argan olajjal és E vitaminnal vannak átitatva, így azok felmelegített állapotukban a lapokon keresztül egyenletesen fényességet fokozó mikrokondicionálókat bocsátanak ki a hajadba.

Raktáron
29 990 Ft 
19 490 Ft
Kezdete: 2023.11.24 A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.