HYDRAluxe Pro

 

A Hydraluxe Pro a Remington továbbfejlesztett hajformázó eszközeinek olyan új kollekciója, amely Hydracare párásítást (hajsimító) és hőmérséklet érzékelő technológiát (hajszárító) alkalmaz a szalon minőségű eredmény elérésére, és eközben teljesen megóvja a hajszálakat a hő által okozott sérülésektől, így hajunk lágyabb és fényesebb állapotban pompázhat.

 

 

HYDRALUXE PRO S9001 Hydraluxe Pro hajsimító
Kreálj simább, lágyabb és fényesebb, profi megjelenésű frizurákat a Hydraluxe Pro hajsimítóval. A Hydracare párásító technológia hűvös ködpárát bocsát ki a hő által okozott sérülések elleni tökéletes védelem érdekében; miközben a nedvességzáró kerámiabevonat segít megőrizni a nedvesség egyensúlyát a hajadban.

HYDRALUXE PRO EC9001 Hydraluxe Pro hajszárító
Az erős digitális motorral és Hydracare szenzorral rendelkező Hydraluxe Pro hajszárító lehetővé teszi, hogy a gyönyörű, profi eredményt hő által okozott sérülések nélkül érhesd el. A nedvességzáró kondicionálók segítenek a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyának megőrzésében, így simább, lágyabb, fényesebb frizurákat alakíthatsz ki minden beszárítás alkalmával.

HYDRACARE PÁRÁSÍTÓ TECHNOLÓGIA

A Hydraluxe Pro hajsimító Hydracare párásító technológiájának köszönhetően simább, lágyabb és fényesebb lesz a frizurád. A simítás előtt a hűvös ködpára ellazítja a hajszálakat, így a formázást bármilyen hő által okozott sérülés nélkül, az egészségesebb 170°C-os hőmérsékleten végezheted.

HYDRACARE SZENZOR TECHNOLÓGIA

A Hydraluxe Pro hajszárító Hydracare érzékelő technológiája hő által okozott sérülések nélkül teszi lehetővé számodra a gyönyörű beszárított frizura elkészítését. A levegővel szárított hajhoz viszonyítva nem mutathatók ki további sérülések a haj formázása közben a Hydracare Érzékelő bekapcsolását követően. Az egészségesebb formázás érdekében az érzékelő folyamatosan szabályozza a hajadra irányított levegő hőmérsékletét, így mindig optimális hőmérsékleten száríthatod a hajad.

NEDVESSÉGZÁRÓ KERÁMIA BEVONAT

Ápold a hajad, miközben kisimítod a Hydraluxe Pro hajsimító segítségével! A lapokon található nedvességzáró bevonat minden átsikláskor mikrokondicionálókat juttat a hajadra, a formázás folyamán ez segít megőrizni a nedvesség tökéletes egyensúlyát, a sima és fényes frizurák fixálása közben.

ERŐS DIGITÁLIS MOTOR

A Hydraluxe Pro hajszárítóval függetlenül attól, hogy ruganyosra beszárítod a frizurád, tükörsima fazont kreálsz vagy egyszerűen csak szárazra fújod a hajad, mindenkor szalonminőségű eredményt érhetsz el. Erős digitális motorja 50%-kal gyorsabb szárítást biztosít az akár 160km/órás precíz légáramlási sebességnek köszönhetően egy hagyományos 2200W-os Remington hajszárítóhoz viszonyítva.

PRECÍZ FŰTŐRENDSZER

A Hydraluxe Pro hajsimító precíz fűtőrendszere segítségével pofon egyszerű a tartós frizurák megalkotása. A beépített érzékelők egyenletes hőmérsékletet biztosítanak, így az összes hajtípus esetén egyetlen áthúzással is azonnal eredményt érhetsz el.

NEDVESSÉGZÁRÓ KONDICIONÁLÓK

A Hydraluxe Pro hajszárító nedvességzáró kondicionálóinak köszönhetően élvezd a simább, lágyabb, fényesebb frizurát. Minden szárításkor a légáramlatba kibocsátott mikrokondicionálók határréteget képezve segítenek a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyának megőrzésében.

SZALON MINŐSÉGŰ FRIZURA, HŐ OKOZTA SÉRÜLÉSEK NÉLKÜL

A Hydraluxe Pro hajsimító beépített víztartálya könnyen újratölthető a dobozban található pipetta segítségével. A tartály 7ml-es kapacitása elegendő vizet biztosít egy teljes fejnyi (max. 48 m) haj formázásához.

SZALON MINŐSÉGŰ FRIZURA, HŐ OKOZTA SÉRÜLÉSEK NÉLKÜL

A Hydraluxe Pro hajszárító nedvességzáró kondicionálóinak köszönhetően élvezd a simább, lágyabb, fényesebb frizurát. Minden szárításkor a légáramlatba kibocsátott mikrokondicionálók határréteget képezve segítenek a hajban lévő nedvesség tökéletes egyensúlyának megőrzésében.

 

ISMERD MEG A HYDRALUXE KOLLEKCIÓT!

A Remington Hydraluxe kollekció hajformázó eszközei (hajsimító, hajszárító, hajsütővas, meleglevegős hajformázó) speciális nedvességzáró kerámia bevonattal rendelkeznek, melyek segítenek a haj nedvességtartalmának megőrzésében, a Hydracare hőmérséklet beállításnak köszönhetően pedig a professzionális végeredményhez elegendő alacsonyabb hőfokon formázni a hajat. Így két fontos felhasználói elvárás teljesül: egészséges hajformázás és a tökéletes, professzionális eredmény.