Curl&Straight

CURL & STRAIGHT CONFIDENCE

A Curl & Straight Confidence kollekció egyedülálló kialakítással rendelkező hajformázó eszközeinek segítségével könnyedén és egyszerűen kreálhatunk göndör, hullámos vagy tükörsima hajat.

EGYEDÜLÁLLÓ CSAVART LAPOK

Egyedi, csavart lapjainknak köszönhetően a Curl & Straight Confidence hajformázó nagy segítséget nyújt azoknak, akiknek általában küzdelmes vállalkozás a hajuk hajsimítókkal történő göndörítése, most azonban ezt teljes magabiztossággal végezhetik.Speciális tervezésénék köszönhetően minimális technikai tudás is elegendő a kívánt fizura megalkotásához, miközben a sima, lekerekített külső burkolat azonnal lehűti és fixálja a hajat, így tartós hullámokat alakít ki.

INTUITÍV, EGYSZERŰ FRIZURAKÉSZÍTÉS

A 3 formázó fejjel ellátott Curl & Straight Confidence hajszárító segítségével mindenkor magabiztosan végezheted a tökéletes megjelenés kialakítását. Kreálj szalon minőségű, ruganyosra beszárított frizurát a minimális technikai fortélyt követelő, mégis maximális eredményt biztosító egyedi szűkítő fejjel és a 45 mm-es hajformázó kefével. Ha odáig vagy a lágy, sima külsőért, akkor használd az extra széles, keskeny szűkítő fejet, míg a természetes göndör haj esetében egy további diffúzor tartozék is a rendelkezésedre áll a hajad természetes göndörségének vagy hullámosságának fokozásra.

SOKOLDALÚ FORMÁZÓ TARTOZÉKOK

Hála a minden fazonhoz megfelelő tartozéknak, még sosem volt ilyen könnyű a tökéletes magabiztosságot biztosító frizura kialakítása. Kreálj gyönyörű laza loknikat a 30 mm-es hajsütővas tartozékkal, vagy alakítsd és dúsítsd a hajad a 40 mm-es meleglevegős puhasörtés hajkefe segítségével. Ha a simább, egyenesebb frizurát kedveled, akkor a szögletes hajkefe tartozék nagy segítséget fog jelenteni a kevésbé gubancos, sima eredmény elérésében.