Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
64 990 Ft 
49 990 Ft

Airbi RESPIRE WiFi légtisztító

Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító
Airbi RESPIRE WiFi légtisztító

Bemutatjuk az új Airbi RESPIRE WiFi légtisztítót, egy innovatív segédeszközt, amely tiszta és egészséges levegőt biztosít otthonában. Ez a fejlett légtisztító a funkciók széles skáláját kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes mértékben élvezze otthonát, függetlenül a külső levegő minőségétől.

Garancia idő
1 év
Kiegészítők

Várható kézbesítés
2024.07.24
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
23
64 990 Ft 
49 990 Ft
Kezdete: 2023.11.24   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 23
Megtakarítás 15 000 Ft
Adatok
Nettó súly
4,5 kg
Bruttó súly
5 kg
Magasság
43,3 cm
Szélesség
33 cm
Mélység
17,5 cm
Márka
Airbi
Teljesítmény
45 W
Zajszint
32 dB
Szín
fehér
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
30 m²
Ajánlott légtér
200 m³
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
AB0072
Tömeg
5 kg/db
Jellemzők

Az automatikus üzemmód és a három lehetséges teljesítményszinttel rendelkező kézi üzemmód közötti választás funkcióval teljeskörűen szabályozhatja a levegőtisztítást az Ön igényei szerint.

Automatikus üzemmódban a beépített levegőminőség-érzékelő figyeli a környezetet, és automatikusan beállítja a ventilátor sebességét az optimális hatékonyság elérése érdekében. Kézi üzemmódban az aktuális helyzetnek megfelelően három különböző teljesítményszint közül választhat.

A helyiség levegőminőségének színes jelzése a LED jelzéssel intuitív és könnyen leolvasható. A zöld jelzés azt jelenti, hogy a levegő kiváló, a sárga a jó minőséget, a piros pedig a rossz levegőminőségre figyelmeztet, és arra ösztönzi Önt, hogy tisztítsa és javítsa a környezetet.

Ha pihentető alvást szeretne, az új Airbi RESPIRE ideális megoldás az éjszakai üzemmódnak köszönhetően. Éjszaka a tisztító a legalacsonyabb teljesítménnyel működik kikapcsolt kijelzővel, így Önt nem zavarja semmilyen fény, és csak tiszta és friss levegő veszi körül.

A szűrőcsere szükségességét jelző jelzőnek köszönhetően, amely 1500 üzemóra után aktiválódik, mindig tudni fogja, hogy mikor van a legalkalmasabb a szűrőcserére. Ily módon megőrzi a légtisztító optimális hatékonyságát és teljesítményét.

Az Airbi RESPIRE további lehetőségeket kínál otthonának biztonságosabbá tételéhez. Opcionális ionizáló és UVC LED lámpa funkciókat kínál - az ionizátor negatív ionokat generál, amelyek frissen és tisztán tartják a levegőt, az UVC LED lámpa pedig hatékonyan távolítja el a veszélyes vírusokat a levegőből.

A maximális kényelem érdekében az Airbi RESPIRE légtisztító WiFi hálózaton keresztül egyszerűen csatlakoztatható a Smart Life mobilalkalmazáshoz. Ez lehetővé teszi a tisztító távvezérlését mobiltelefonjáról, ami nagyon praktikus, különösen a mai forgalmas időkben.

A működési időzítővel teljes mértékben használhatja a tisztítót igényeinek megfelelően. Állítsa be, hogy a tisztítónak hány órát kell működnie, mielőtt automatikusan kikapcsol. Ez különösen jó olyan helyzetekben, amikor a levegőtisztítást egy adott időpontra szeretné ütemezni.

Az Airbi RESPIRE egyedülálló partner az Ön háztartásában. Az olyan csúcsfunkcióknak köszönhetően, mint a módok közötti választás, a levegőminőség színjelzése, az éjszakai üzemmód, a szűrőcsere jelzője, az ionizátor, az UVC LED lámpa és a mobilalkalmazáshoz való csatlakozás lehetősége, az Airbi RESPIRE légtisztító nemcsak tiszta és egészséges levegőt, hanem a komfortérzetet és a környezet feletti kontrollt is. Legyen szó hétköznapi napról vagy csendes éjszakáról, az Airbi RESPIRE mindig megbízható útmutató a tiszta levegőhöz otthonában.

Szűrő rendszer felépítése

1. Katalitikus szűrő: lebontja a levegőben található ammóniát, benzolt és egyéb veszélyes anyagokat. Ezek felszabadulhatnak például új szőnyegekből, bútorokból stb.


2. Formaldehid szűrő: a katalitikus szűrővel együttműködve a mérgező anyagok, például a formaldehid legkisebb részecskéit is lebontja. Ezt a színtelen, erős szagú gázt gyakran a lakásbelső legveszélyesebb szennyezőjének tartják, mert irritálja a felső légutak nyálkahártyáját és a kötőhártyát. A szűrő a legjobb minőségű és tartós anyagokból készült.


3. Antibakteriális szűrő: nagyon sűrű pamut nem szőtt anyagból készült. A levegő az influenza és más légúti betegségek terjedésének fő közege. A szűrő elpusztítja a baktériumokat, felszívja a nedvességet és így megakadályozza a penészképződést.


4. HEPA szűrő: ez a szűrő képes megfogni a 0,1 mikron átmérőjű részecskéket több mint 99,9%-os hatékonysággal, így eltávolítja a levegőből a port, pollent, füstöt, állati allergéneket és penészspórákot.


5. UV-C LED lámpa: eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és egyéb szerves szennyeződéseket. Ez a funkció a felhasználó által választható (csak a mobilalkalmazásban kapcsolható be vagy ki).


6. Ionizáló: a negatív ion generátor nagy mennyiségű negatív töltésű iont hoz létre, és ennek köszönhetően a levegő mindig friss marad. Ez a funkció a felhasználó által választható (csak mobilalkalmazásban kapcsolható be vagy ki), és a levegőtisztításban is segít.

 

Műszaki adatok

automatikus és kézi működtetési lehetőség

három teljesítményszint

a helyiség levegőminőségének színjelzése

éjszakai mód

szűrőcsere jelzés

ionizátor és UVC LED lámpa opcionális funkciói

mobilos alkalmazás

időzítő

Tápegység: 220-240 V, 50/60 Hz

Energiafelhasználás: 45W

WiFi frekvencia: 2,4 GHz

Szabványos IEEE: 802,11 b/g/n
Zajszint: 32/40/54 dB (A)

Légáramlás: 200 m3/h

Max. szoba mérete: 15-30 m2

Méretek: 330 x 175 x 433 mm

Tömeg: 4,4 kg

Csomagolás tartalma

Az alapcsomag (1 db Airbi RESPIRE szűrővel ellátva) tartalmazza az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges szűrőket és a magyar nyelvű használati útmutatót.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek