ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
97 990 Ft

ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér

ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér
ADAX NEO WiFi L 04 KWT fűtőpanel 400W, fehér

Teljesítmény: 400 Watt

Ha az ADAX önálló fűtésként üzemel, az óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh.

 • Befűthető légtér: 11 m³
 • Befűthető alapterület: 4 m²
 • Teljesítmény: 400 W
 • Maximálisan ajánlott belmagasság: 3 m
 • Méret: 210 mm x 783 mm x 87 mm
 • Több színben: fehér, szürke, fekete

Változatok
400W, 600W, 800W, 1000W, 1200W, 1400W
Színváltozatok
fehér, fekete, szürke
Garancia idő
5+3 év online regisztráció esetén
Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés akár 2-3 hét
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.08.12
Rendelhető
97 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 940 Ft
Adatok
Nettó súly
3,5 kg
Bruttó súly
4,5 kg
Magasság
21 cm
Szélesség
78,3 cm
Mélység
8,7 cm
Márka
ADAX
Teljesítmény
400 W
Zajszint
10 dB
Szín
fehér
Ajánlott terület
4 m²
Ajánlott légtér
11 m³
Víz elleni védelem
IP24
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
AN120
Jellemzők

Az ADAX Neo egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. A beépített, vezeték nélküli termosztát (WT) programozható, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatók a kívánt nappali és éjszakai hőmérsékletek, melyeket bármikor könnyen változtathat okostelefonon, tableten a mobilalkalmazáson keresztül, a világ bármely pontjáról. A termosztát pontosan fenntartja a beállított hőmérsékletet, mely elengedhetetlen a kényelmes és gazdaságos működéshez. Az LCD kijelző mutatja az aktuális szobahőmérsékletet, melyet az okostelefonon, tableten az applikáción keresztül bármikor könnyen változtathatunk. Az Adax Neo WiFi hagyományos 330 mm magas (Neo WiFi H), és extra vékony, 210 mm magas (Neo Wifi L) kivitelben kapható, ami kirakatok, nagy méretű portálüvegek esetén használható. A készülék normál 230 V-os hálózatról üzemeltethető konnektorhoz csatlakoztatva, vagy direkt bekötéssel. Az Adax Neo WiFi-t fali rögzítésre alkalmas konzollal szállítjuk. Kiegészítő tartóláb vásárlásával (TFH, vagy P tartóláb) hordozható készülékké alakítható.

Adax Neo WiFi elektromos fűtőpanel távolról vezérelhető termosztáttal: okos, korszerű, elegáns és takarékos fűtőtest a 21. század emberei számára. Az Adax Neo WiFi a leghíresebb skandináv formatervező cég, a Hareide Designmill műhelyében készült, az Adax tapasztalt mérnökeivel együttműködésben. Letisztult formájának köszönhetően beleillik a legkülönbözőbb belső terek arculatába. Kezelése kényelmes és megbízható, ahogyan azt az Adax-tól megszokhattuk.

Az IP24-es érintésvédelmi osztály (dupla szigetelés, kifröccsenő víz elleni védelem) lehetővé teszi, hogy a normál beltéri használat mellett vizes helyiségekben (pl. mosókonyha, fürdőszoba) is biztonságosan üzemeljen. Az ADAX Neo NL sorozat 21 cm-es magassággal, többféle fűtésteljesítménnyel (250-2000W) és színválasztékban érhető el (fehér, fekete, ezüst).

Az ADAX elektromos fűtőpanelek működése
Az ADAX fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt a meleg levegő felül beáramlik a légtérbe. Nincs benne ventilátor: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.
A precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy a digitális termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed.
Az ADAX Neo fűtőpanel konvekciós elven melegíti fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerelve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad. Az energiafelhasználást még hatékonyabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés mely az ADAX termékeire jellemző. Az ADAX fűtőpanelek a kívánt hőmérséklet elérése után rövidebb-hosszabb időre ki-be kapcsolnak, amit a digitális kijelzőn lévő piros visszajelző lámpa jelez. Ez azt jelenti, hogy a beépített termosztát méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, csak akkor enged a fűtőbetétnek hőt közölni, amikor az feltétlenül szükséges. Tehát a termosztát az adott helyiség levegőjét a beállított hőmérsékleten tartja, a fűtőpanel csak akkor és annyira melegíti a levegőt, amennyire indokolt. A fűtőpanel maximálisan igazodik a vásárlói igényekhez, hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.
Az ADAX Neo termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A két hőmérséklet (komfort és takarék) beállításával akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető.

A fűtőpanelek elhelyezése, beüzemelése
A fűtőpanel ideális esetben az ablak alatti függőleges falra kerüljön, úgy, hogy a fűtőpanel alja a padlótól 5-10 cm magasságban legyen. Általában ez az adott helyiség leghidegebb pontja. Amennyiben máshová van csak lehetőség a fűtőpanelt elhelyezni tekintettel kell lenni arra, hogy a helyiségben lévő ablakon/ablakokon besütő nap ne érje a fűtőpanelt, mert felmelegedve nem a valós hőmérséklet szerint fog működni. A fűtőpanelek kizárólag vízszintesen elhelyezve használhatóak. Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a kezelőgombok a minden esetben a panel jobb oldalán, rejtve helyezkednek el. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.
Amennyiben a fűtőpanel áramhálózathoz történő csatlakoztatása dug villás aljzatba történik, akkor a fűtőpanel beüzemelése nagyon egyszerű, nem igényel külön szakembert. A fűtőpanel rögzítő konzolját 4 csavarral a falhoz kell rögzíteni, a fűtőpanel konzolra történő felhelyezése után a dug villa segítségével az áramhálózatba csatlakoztatható, és indulhat a fűtés. Ha falba süllyesztett konnektorral történik az áramhálózat kialakítása, akkor a konnektor elhelyezhető a fűtőpanel mögött, ezzel még esztétikusabbá téve az elhelyezést. Garanciavesztés nélkül a dug villa levágható, és ugyanolyan vagy nagyobb keresztmetszetű vezetékkel a vezeték toldható és rövidíthető, így a készülékek direktbe az áramhálózatba köthetőek (a készülék megbontásával a vezeték cseréje garanciavesztéssel jár). Ennek kivitelezését mindenképp bízza szakemberre. Amennyiben nincs lehetőség vagy nem szeretnénk a fűtőpanelt a falra rögzíteni, úgy van lehetőség a fűtőpaneleket tartólábra is helyezni, amit külön kell megvásárolni a fűtőpanelekhez. A tartólábakat nem tartalmazza a csomagolás. A tartólábak használatánál figyelembe kell venni, hogy a fűtőpanel ugyanúgy egy adott helyiség légterének kifűtésére méretezett.

Műszaki adatok
A termosztát működési tartománya 5-35°C.
 • Üzemeltethető mobiltelefon, tablet segítségével interneten keresztül közvetlenül a készülékhez kapcsolódva.
 • Windows, iOS, Android kompatibilis, könnyen kezelhető applikáció
 • Nyomon követheti az aktuális hőmérsékletet, működési állapotot az applikáción keresztül
 • Internetcsatlakozás nélkül elektromos termosztáttal fenntartja a manuálisan programozott hőmérsékleteket.
 • Szerkeszthető, és előre programozható heti/napi beállítások
 • Gazdaságos működés
 • Az LCD kijelzőn megtekinthető a beállított és aktuális hőmérséklet
 • Hiba esetén az applikáció figyelmeztet
 • Energiatakarékos – akár 25%-megtakarítás érhető el vele
 • Pontos, csendes és érzékeny

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A gazdaságos működés 3 m-es maximális belmagasságnál garantált. 5 év teljes körű garancia.

Feszültség: 230V
WiFi termosztás: telepítve
Teljesítmény: 400 W
Befűthető légtér: 11 m³
Áramfelvétel (A): 5,2 A
Érintésvédelmi osztály: IP 20
Magasság (mm): 210 mm
Szélesség (mm): 783 mm
Vezérlés: programozható termosztát
Használat helye: beltéren
Védelmi osztály: IP24C
Csatlakozókábel hossza (m): 1,35 m
Túlmelegedés elleni védelem: b
eépítve
Minimális telepítési távolság - felső: 
150 mm
Minimális telepítési távolság - alsó: 50 mm
Felszerelhetőség: oldalfalra (vízszintesen!)
Működési elv: konvekciós
Elérhető színek: fehér, fekete, szürke Utólagosan megvásárolható tartozék: ADAX tartóláb ADAX NEO NL és ADAX NEO WiFi L panelekhez (nem tartalmazza a csomagolás!)

A panelek szállítási ideje függ a pillanatnyi raktárkészlettől. Általában két hetente érkezik áru Norvégiából, tehát Önnek nem kell sokat várnia. A fehér színű panelek minden méretben, áltlalában nagy mennyiségben vannak. A vékony 21 cm-es változatok és színes panelek szállítási ideje 2-3 hét is lehet. Kérjük, vegye tehát figyelembe ezeknél a paneleknél az esetleges hosszabb szállítási időt!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek