ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér
ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér
99 990 Ft

ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér

ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér
ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér
ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér
ADAX NEO NL08 KDT fűtőpanel 800W, fehér

Teljesítmény: 800 Watt

Ha az ADAX önálló fűtésként üzemel, az óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh.

  • Befűthető légtér: 23 m³
  • Befűthető alapterület: 8 m²
  • Teljesítmény: 800 W
  • Maximálisan ajánlott belmagasság: 3 m
  • Méret: 1050 mm x 180 mm
  • Több színben: fehér, szürke, fekete, piros

Változatok
600W, 800W, 1000W, 1200W
Színváltozatok
Garancia idő
5+3 év online regisztráció esetén
Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés akár 2-3 hét
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.08.12
Rendelhető
99 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 000 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
3,8 kg
Bruttó súly
4,8 kg
Magasság
18 cm
Szélesség
105 cm
Mélység
8,7 cm
Márka
ADAX
Teljesítmény
800 W
Zajszint
10 dB
Szín
fehér
Ajánlott terület
8 m²
Ajánlott légtér
23 m³
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
AN029
Jellemzők

Az ADAX Neo egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket.  A digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az ADAX Neo az egyik leggazdaságosabb és emelett legstabilabb üzemeltetést biztosítja.
Az ADAX Neo NL sorozat 18 cm-es magassággal, 4 féle fűtésteljesítménnyel (600-1200W), 4 féle színválasztékban érhető el (piros, fehér, fekete, ezüst).

Az ADAX elektromos fűtőpanelek működése
Az ADAX fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt. A fűtés mechanizmusa abban rejlik, hogy a panel alján beáramlik a hideg levegő, mely a panel belsejében a lamellás fűtőegységen keresztül felmelegszik, és a magas hőmérséklet-különbség miatt a meleg levegő felül beáramlik a légtérbe. Nincs benne ventilátor: egyszerűen, a termodinamika elvén működik.
A precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy a digitális termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed.
Az ADAX Neo fűtőpanel konvekciós elven melegíti fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerelve érhetünk el. Ilyenkor egy "hőfüggöny" keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad. Az energiafelhasználást még hatékonyabbá teszi a precíz elektronikus vezérlés mely az ADAX termékeire jellemző. Az ADAX fűtőpanelek a kívánt hőmérséklet elérése után rövidebb-hosszabb időre ki-be kapcsolnak, amit a digitális kijelzőn lévő piros visszajelző lámpa jelez. Ez azt jelenti, hogy a beépített termosztát méri és ellenőrzi a helyiség hőmérsékletét és annak változását, csak akkor enged a fűtőbetétnek hőt közölni, amikor az feltétlenül szükséges. Tehát a termosztát az adott helyiség levegőjét a beállított hőmérsékleten tartja, a fűtőpanel csak akkor és annyira melegíti a levegőt, amennyire indokolt. A fűtőpanel maximálisan igazodik a vásárlói igényekhez, hosszú távon az elvárt minőségű komfortérzetet biztosítja.
Az ADAX Neo termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A két hőmérséklet (komfort és takarék) beállításával akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető.

A fűtőpanelek elhelyezése, beüzemelése
A fűtőpanel ideális esetben az ablak alatti függőleges falra kerüljön, úgy, hogy a fűtőpanel alja a padlótól 5-10 cm magasságban legyen. Általában ez az adott helyiség leghidegebb pontja. Amennyiben máshová van csak lehetőség a fűtőpanelt elhelyezni tekintettel kell lenni arra, hogy a helyiségben lévő ablakon/ablakokon besütő nap ne érje a fűtőpanelt, mert felmelegedve nem a valós hőmérséklet szerint fog működni. A fűtőpanelek kizárólag vízszintesen elhelyezve használhatóak. Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a kezelőgombok a minden esetben a panel jobb oldalán, rejtve helyezkednek el. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.
Amennyiben a fűtőpanel áramhálózathoz történő csatlakoztatása dug villás aljzatba történik, akkor a fűtőpanel beüzemelése nagyon egyszerű, nem igényel külön szakembert. A fűtőpanel rögzítő konzolját 4 csavarral a falhoz kell rögzíteni, a fűtőpanel konzolra történő felhelyezése után a dug villa segítségével az áramhálózatba csatlakoztatható, és indulhat a fűtés. Ha falba süllyesztett konnektorral történik az áramhálózat kialakítása, akkor a konnektor elhelyezhető a fűtőpanel mögött, ezzel még esztétikusabbá téve az elhelyezést. Garanciavesztés nélkül a dug villa levágható, és ugyanolyan vagy nagyobb keresztmetszetű vezetékkel a vezeték toldható és rövidíthető, így a készülékek direktbe az áramhálózatba köthetőek (a készülék megbontásával a vezeték cseréje garanciavesztéssel jár). Ennek kivitelezését mindenképp bízza szakemberre. Amennyiben nincs lehetőség vagy nem szeretnénk a fűtőpanelt a falra rögzíteni, úgy van lehetőség a fűtőpaneleket tartólábra is helyezni, amit külön kell megvásárolni a fűtőpanelekhez. A tartólábakat nem tartalmazza a csomagolás. A tartólábak használatánál figyelembe kell venni, hogy a fűtőpanel ugyanúgy egy adott helyiség légterének kifűtésére méretezett.

Műszaki adatok

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A gazdaságos működés 3 m-es maximális belmagasságnál garantált. 5 év teljes körű garancia.

Teljesítmény: 800 W
Befűthető légtér: 23 m³
Áramfelvétel (A): 3,5 A
Érintésvédelmi osztály: IP 20
Magasság (mm): 180 mm
Szélesség (mm): 1050 mm
Vezérlés: programozható termosztát
Használat helye: beltéren
Felszerelhetőség: oldalfalra (vízszintesen!)
Működési elv: konvekciós
Elérhető színek: fehér, fekete, szürke, piros Utólagosan megvásárolható tartozék: ADAX tartóláb ADAX NEO NL és ADAX NEO WiFi L panelekhez (nem tartalmazza a csomagolás!)

A panelek szállítási ideje függ a pillanatnyi raktárkészlettől. Általában két hetente érkezik áru Norvégiából, tehát Önnek nem kell sokat várnia. A fehér színű panelek minden méretben, áltlalában nagy mennyiségben vannak. A vékony 18cm-es változatok és színes panelek szállítási ideje 2-3 hét. Kérjük, vegye tehát figyelembe ezeknél a paneleknél az esetleges hosszabb szállítási időt!

Fűtőpanel

(Típus)

Teljesítmény
(Watt)
Szűkséges betáp
(W / V = Amper)
Hosszúsága
(mm)
Magassága
(mm)
ADAX NEO NP04 400 W 1,74 A 474 mm 370 mm
ADAX NEO NP06 600 W 2,61 A 589 mm 370 mm
ADAX NEO NP08 800 W 3,48 A 704 mm 370 mm
ADAX NEO NP10 1000 W 4.35 A 762 mm 370 mm
ADAX NEO NP12 1200 W 5,22 A 934 mm 370 mm
ADAX NEO NP14 1400 W 6,09 A 1049 mm 370 mm
ADAX NEO NP20 2000 W 8,70 A 1394 mm 370 mm
ADAX NEO SL08 800 W 3,48 A 1050 mm 180 mm
ADAX NEO SL10 1000 W 4,35 A 1280 mm 180 mm
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek