10 egymást követő lecsomagolási ciklus lehetősége. Az egyszerűbb vákuum csomagoló gépek esetében, min. 60 másodperces várakozási idő szükséges az egyes csomagolási ciklusok között, ennél a gépnél nincs ilyen várakozási idő.
A készülék felületén működés közben az éppen kiválasztott folyamat a LED-es indikátoron nyomonkövethető.
Két típusú hegesztési idő beállítására van lehetőség. Az 1-es a száraz, a 2-es pedig a nedves ételek csomagolásához alkalmas.
- 1: normál/standard ételek, mint például a kenyér, tészta, keksz. Ezek az ételek rövidebb hegesztési időt igényelnek.
- 2: erős/strong ételek, a nedves ételek, melyek folyadékot és/vagy nedvességet tartalmaznak, pl. zöldségek, felvágottak, húsok, gyümölcsök. Ezek az ételek hosszabb hegesztési időt igényelnek.
Kivehető és mosható a folyadéktálcája, mely egy higiénikus és praktikus megoldás. Emellett tartalmaz egy praktikus, tömlőt méretre vágó pengével, mely szintén kényelmes és praktikus megoldás a tömlők precíz méretre szabása érdekében.
Beépített csatlakozó és cső tárolója van. A készletben lévő levegő elszívó cső segítségével lehet a gépet a vákuum tároló dobozokhoz csatlakoztatni. A vákuum tároló dobozokkal történő használat esetén külön program funkció és külső levegő cső van.
A készülék kizárólag vákuum csomagoláshoz készült légcsatornás fóliával használható!



Amennyiben a készülék nem végez teljes légtelenítést a tasakban, vagy a tasak hegesztés után nem marad légmentes, akkor kérjük ellenőrizze, hogy a tasak nem-e lyukadt ki, esetleg cseréljék egy másikra. Fontos ellenőrizni azt is, hogy a tasak hegesztés részén nincs-e bármilyen ételmaradék, ami megakadályozhatja a hegesztés folyamatát. Ha pedig a hegesztés nem sikeres, vagy nem megfelelő, és esetlegesen a tasak elolvad, akkor szinte biztos, hogy a tasak nincs megfelelően kiterítve, vagy a hegesztési területen koszos. Szintén kérjük, hogy ellenőrizze, hogy a tasak beljese valóban tiszta legyen, és, hogy megfelelően ki legyen terítve. A nem megfelelő tasakok használata nem garantál optimális vákuumozást és hegesztést.