LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
59 990 Ft

LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W

LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W
LAICA SOUS VIDE termo cirkulátor, 1200W

A sous vide egy egyszerű és precíz főzési eljárás, amelyet a legtöbb éttermekben is használnak a tökéletes eredmény eléréséhez. A Laica SOUS VIDE termo cirkulátorát modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának.

Garancia idő
1 év
Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 2-3 munkanap
Várható kézbesítés
2022.10.14
59 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 800 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,37 kg
Bruttó súly
1,38 kg
Magasság
44 cm
Szélesség
15,9 cm
Mélység
12,9 cm
Márka
LAICA
Szín
fekete
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
LAICA-SVC107
Jellemzők

SVC107L LAICA sous vide termo cirkulátor 1200W

Itt a LAICA sous vide 2. generációs víz melegítő és cirkulátora. Modern dizájn, digitális beállítás és pontos hőtartás jellemzi. Praktikus eszköze lehet bármely modern konyhának. Az egyik legegyszerűbben használható főző eszköz, az otthoni főzési igények kielégítésére. Akár 15 liter víz cirkulációs kapacitással. 25 -95 0C között állítható víz hőfok, valamint akár 99 órára beállítható időzítő. Digitális visszajelzés az egyszerűbb beállíthatóságért és a paraméterek követhetőségéért. 

Mi a Sous vide?

A sous vide egy egyszerű és precíz főzési eljárás, amelyet a legtöbb éttermekben is használnak a tökéletes eredmény eléréséhez.

A vákuumcsomagolt élelmiszert vízfürdőbe helyezve, szabályozott alacsony hőmérsékleten készítjük el.

Tökéletes főzés, eredeti ízek.

Az eredmény tökéletes és egységes, ízletesebb, a természetes összetevők megmaradnak.

A Laica Sous Vide segítségével tökéletes eredményt lehet elérni a konyhában.

- Főzzön előre: főzze meg előre és tárolja a fogásokat vákuum alatt teljesen biztonságosan.

- Egészséges és változatos: vákuum alatt rendkívül ízletes ételeket készíthet erős fűszerezés nélkül is.

- Egyszerű használni: néhány egyszerű lépéssel egységesen tökéletes eredményt érhet el.

- Mindig tökéletes: a saját otthonában is úgy készítheti el a kedvenc ételeit, mint egy profi séf.

 

Mire van szükség a Sous Vide-hoz?

- egy nagy méretű edény, illetve fazék

- egy Laica sous vide készülék

- Laica vákuum tasak, vagy fólia az alacsony hőmérsékletű vákuumos főzéshez

 

1: vákuumozás
2: idő és hőmérséklet meghatározása, beállítása
3: a tasakban lévő, vákuumozott étel vízbe helyezése

Eredmény: automatikus hőszabályzással egészségesebb étel, gazdagabb ízek.



TULAJDONSÁGOK

 

  • Automatikus, nagy precizitású főzési hőmérséklet a digitális vezérlésű termosztátnak köszönhetően.
  • Természetesebb, intenzívebben megmaradó ízek.
  • Egészséges főzési eljárás.
  • Mindig garantáltan tökéletes eredmény.
  • Kis helyet foglal, bárhová könnyen elvihető.
  • Mindig tökéletes eredmény





Sous Vide főzési idők és hőmérsékletek

Tanácsok a LAICA Sous Vide készülékeinek használatához: 

  • Csak tiszta ivóvizet használjon.
  • Az ételt mindig főzésre alkalmas vákuumcsomagolásban (főzőtasak, főzőtömlő) vákuumozza le a főzés előtt.
  • Ne rakjon a vízbe közvetlenül nyers ételt, kivéve a tojást.
  • A főzési folyamat közben ellenőrizze, hogy az étel mindvégig teljesen a vízbe merüljön, az egyenletes és biztonságos elkészítés érdekében.
  • Ha nem csak egy darab élelmiszer kerül egy főzőtasakba, kerülje a különböző darabok között az átfedést, mert az egyenetlen főzéshez vezet.
  • Minden alacsony hőmérsékleten készített ételt elkészítés után azonnal fogyasszuk el, elkerülendő a baktériumok elszaporodását.
  • Ha már megfőtt az étel, de nem szeretné azonnal elfogyasztani, hűtse le minél gyorsabban sokkoló hűtővel, vagy jeges vízben.
  • Ha azonnali fogyasztásra szuvidol, a folyamat végén használjon serpenyőt, vagy sütőt néhány percig a tasakból kivett étel befejezéséhez.
  • Halak esetén vásárláskor ellenőrizze, hogy megfelelően le lett hűtve a higiéniai szabályok szerint, a hal nyers fogyasztásához megfelelően.

 

Az alábbi táblázat segítséget ad a főzési időkhöz és hőmérsékletekhez:

 

 

HALAK
SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Halfilé (Umbrahal) ca. 400 g 65°C 12 perc
Kagyló- és rákfélék 500 g 85°C 8 perc
Rák 100 g 65°C 5 perc
Aprított tintahal kicsi 400/500 g 62°C 11 perc
Aprított tintahal közepes / nagy 600/800 g 62°C 15 perc
Tintahal kicsi 600/800 g 65°C 18 perc
Tintahal közepes / nagy 600/800 g 65°C 25 perc
Lazac 450 g 46°C 45 perc
Tőkehal szív 200 g 65°C 12 perc
Tengeri sügér 200 g 65°C 15 perc

HÚSOK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Nyúlfilé 100 g 62°C 20 perc
Csontnélküli csirkemell 250 g 65°C 1 óra
Csontnélküli marhahús 1000 g 58°C 8 óra
Csontnélküli marhahús tőkehús 1000 g 58°C 8 óra
Csirkehús szelethús 150 g 62°C 1 óra 20 perc
Marhahús szelet 200 g 54,5°C 1 óra 45 perc
Hamburgerhús 150 g 60°C 1 óra
Pulykamell 450 g 63°C 2 óra 30 perc

ZÖLDSÉGEK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Zöldségek 100 g 80°C 15 perc

GYÜMÖLCSÖK

SÚLY

FŐZÉSI HŐMÉRSÉKLET

FŐZÉSI IDŐ
Gyümölcsök 100 g 80°C 4/10 perc

 

 

A táblázatban megadott adatokhoz képest a szükséges idő és hőmérséklet változhat az élelmiszer súlyától és méretétől (vastagságától) függően, valamint ízlésből és főzési stílusból kifolyólag.

Műszaki adatok

• Feszültség: AC 220-240V 50/60Hz

• Teljesítmény: 1200W

• Programozható hőmérséklet: 25 °C és 95 °C között

• Keringtetési kapacitás: 6-15 liter

• IPX7 vízállóság

• Időzítő: max. 99 óra, 59 perc

• Mértékegység: °C

• LED kijelzés

• Érintőgombok

• Környezeti tárolási hőmérséklet: +5 °C +45 °C; relatív páratartalom ≤RH 95%

Csomagolás tartalma

1 db cirkulátor, 5 db 25 x 30 cm-es sous vide főzőtasak, használati utasítás

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek