ETNA fűtőtestek

A ClimaStar Etna fűtőpanel először is megnyerő megjelenésével gyakorol ránk benyomást. Letisztult formájával, gyönyörűen kivitelezett kerámia előlapjával szinte nincs olyan enteriőr, amibe ne illene bele, ezért a modern és klasszikus stílus kedvelői egyaránt hamar a szívükbe zárják.

A külcsín azonban csak a kezdet az Etna előnyeinek taglalásakor, hiszen egy olyan fűtőpanelről beszélünk, ami a hagyományos hősugárzókkal ellentétben akkor is képes hosszú ideig fűteni, amikor kikapcsolt állapotban van.

Ezt egyedülálló Dual-Kherr kerámia hőtároló elemeinek köszönheti, amelyek a hagyományos hőtárolós radiátoroknál 4-szer több hő eltárolására képesek, melyet ráadásul nem csupán konvekciós elven, hanem a sokkal kellemesebb hőérzetet adó hősugárzás elvén adnak le.

Az Etna ráadásul mindezt hordozható kivitelben képes Önnek nyújtani, így egyszerűen áthelyezhető a lakás bármely pontjára.

A ClimaStar elektromos fűtőtestek minden olyan minősítéssel rendelkeznek, melyek Európa szerte elismertek, köztük CE és ISO minősítéssel is. Dual Kherr szabadalmaztatott szilícium kerámia hőtároló elemekre élettartam garanciát biztosít a gyártó.

 

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

ClimaStar ETNA használati útmutató

 


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft