iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 698 porszívó robot
79 990 Ft

iRobot Roomba 698 porszívó robot

iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot
iRobot Roomba 676 porszívó robot

Nyomon követheti a saját Roomba robotját bárhonnan, bármikor! Roomba 698 előre programozható a hét bármely napjára. 
Ez a modell az iAdapt navigációs és tisztító rendszerrel, takarítás időzítővel, Wifi-vel és Li-ion akkumulátorral rendelkezik.
Egy zónára tervezett, felügyelet nélküli munkavégzés akár emeleten is.

Többzónás
nem
Kiegészítők

Garancia idő
2 év
Várható kézbesítés
2022.10.11
Raktáron
79 990 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
3,6 kg
Bruttó súly
4,6 kg
Magasság
9,2 cm
Szélesség
34 cm
Mélység
34 cm
Márka
iRobot
Szín
ezüstszürke
Ajánlott terület
60 m²
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
IR0152
Jellemzők

Háromlépcsős tisztító rendszer
A Roomba robotporszívók verhetetlen takarító képességei egy nagyon praktikus, háromlépcsős tisztító rendszeren alapulnak. Ennek segítségével a Roomba a szoba minden sarkából felszedi a szennyeződéseket, és a tárolójában gyűjti össze, akár kemény padló, akár szőnyeg tisztításáról van szó.

1. Forgó oldalkefék
Az oldalkeféknek hála a Roomba képes hatékonyan tisztán tartani a bútorok körüli és a falak menti területeket. Így sem a szobák sarkaiban, sem a többi nehezen hozzáférhető helyen nem okoz gondot a porszívás.
2. Két ellentétes irányban forgó kefe
A robot két ellentétesen forgó, a takarító fejben elhelyezett kefével tisztít. Ennek köszönhetően, hatékonyan gyűjti össze a port és a nagyobb szennyeződéseket a padlóról.
3. Szívómotor
A finom por eltávolításáról erőteljes szívómotor gondoskodik. A levegő szűrését pedig az AeroVac rendszer végzi el.

iAdapt navigációs rendszer
Az iAdapt navigációs rendszer gondoskodik arról, hogy a takarított terület tökéletesen tiszta legyen. A Roomba több tucat érzékelővel figyeli a környezetét, és intelligensen reagál a helyiség méretére és alakjára. Összesen 40, előre definiált mozgást képes végrehajtani, tökéletesen vezetve a robotot a takarítandó területen, falak mentén, bútorok között és alatt, így biztosítva a tökéletes takarítást.

Wall Follow rendszer
Az oldalkefének köszönhetően, hatékonyan képes takarítani a falak mentén, a bútorok körül, a helység sarkaiban és más, nehezen hozzáférhető helyen.

Ultrahangos porérzékelő rendszer
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével ismeri fel az erősebben szennyezett területeket, azaz, ahol szennyezettebb a talaj, ott a Roomba nagyobb fokozatra kapcsol.

Gyengéd ütközők
A készülék ütközője kíméletesen bánik a bútorokkal. A gép képes megkülönböztetni látszólagos akadályokat - lelógó függönyök, takarók - a ténylegesektől, így ágyak, ablakok alatt is tökéletesen takarít.

Leesés elleni védelem, lépcsőszenzorok
A gép alján elhelyezett szenzorok képesek érzékelni a készülék és a padló távolságát, így elkerülve, hogy az leessen a lépcsőről. A Roomba a lépcső szélén megáll, óvatosan megfordul, és arra takarít tovább, amerre szilárd talajt érzékel maga alatt.

Automatikus töltés a töltőállomáson
Az akkumulátor töltésére egy töltőállomás áll rendelkezésre. A CLEAN gomb megnyomásakor a robot innen indul csatába a por és a kosz ellen. Munkája végeztével pedig visszatér a töltőállomásra, és elkezdi feltölteni magát.

Antitangle rendszer

Az iRobot gondolt a hagyományos háztartásokra, így a robotporszívóit ANTITANGLE funkcióval látta el, amely megakadályozza az összegabalyodást és beszorulást, legyen szó szerte hagyott kábelekről vagy épp szőnyegről. Amikor a kefe ellenállást érez, megfordul, így kiszabadul a kábelek közül, és folytathatja a takarítást.

Virtuális fal / Halo funkció (opcionális külön megvásárolható)

A Roomba virtuális fal segítségével is irányítható. A virtuális fal létrehoz egy láthatatlan akadályt a robot számára. Ezt arra érdemes használni, hogy a Roomba ne menjen például a számítógépes kábelek vagy törékeny tárgyak közelébe. A virtuális falak közül néhány Halo-val is rendelkezik, amely védőterületet hoz létre a fal körül. Ezt a robot soha nem sérti meg. Ezt a funkciót pl. háziállatok vizes tálkájával is lehet használni.

Nagy kapacitású portartály
A Roomba egy nagy kapacitású AeroVac portartállyal rendelkezik, amely mikroszálas szűrőn keresztül még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. A robot jelzi, ha a portartály megtelt.

SPOT üzemmód
A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

Miért pont az iRobot?
Az iRobot céget 1990-ben Colin Angle, Helen Greiner és Dr. Rodney Brooks alapította. Mindhármuk meggyőződése volt, hogy a robotok egy napon majd a mindennapi életünk fontos részévé válnak és praktikus segítőink lesznek. Ezt a küldetésünket mi sem igazolja jobban, minthogy mára már világszerte több, mint 25 millió háztartásban takarítanak vagy nyújtanak egyéb hasznos házkörüli segítséget az iRobot robotok. Piacvezető márkaként a háztartási, hadi és ipari területen is jelen vannak, valamint a mai napig a NASA legfőbb robotfejlesztő partnere.

Kinek ajánljuk?

Neked, ha nem okoz problémát, hogy manuálisan indítsd útnak a robotodat.
Neked, ha nem akarsz, vagy nem tudsz egyéb, speciális szolgáltatásokért többet fizetni.
Neked, ha kisállatot tartasz, és nem szeretsz szőrözni.
Nagyszülőknek, kis lakásban élőknek.

Műszaki adatok
 • Parketták, linóleumok, szőnyegek és kemény felületek tisztítására
 • Kisállatszőr tisztítására
 • iAdapt alkalmazkodó takarítási technológia
 • 2. generációs adaptív tisztítófej
 • Wall Follow segítségével tökéletesen takarít a falak mentén és a sarkokban is
 • ANTITANGLE rendszer
 • Szennyeződések akusztikus érzékelése
 • Automatikus töltés a töltőállomáson
 • Szűrőrendszer – mikroszálas szűrő
 • Virtuális fal funkció (opcionális külön megvásárolható)
 • Takarítás időzítése funkció
 • Ütköző lassított ütközéssel
 • Nagytérfogatú AeroVac portartály
 • Kihajtható fogantyú a könnyebb hordozhatóság érdekében
 • Ajánlott kb. 60 m2-ig (egy akkutöltéssel)
 • Li-ion akkumulátor
 • Töltésidő: 3 óra
 • Energiafogyasztás: A töltés folyamán max. 33W, Standby üzemmódban max. 2W
 • Méretek (mm): 330 x 92 (80 a robot teste)
 • Súly: 3,6 Kg
 • Zajszint: < 61 dB
Csomagolás tartalma
1 db iRobot Roomba 698 porszívó robot 1 db Home Base™ automata töltőállomás beépített adapterrel 1 db 1800mAh Li-Ion akkumulátor 1 db magyar nyelvű használati útmutató
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek