Ideiglenes munkarend

A Március 4.-én bejelentett kormányzti intézkedések miatt,  további intézkedésig az iRobot Centrum csak webshopként működik.

Az átvételi pont szolgáltatás szünetel

A szigorú kormányzati intézkedéset és vásárlóink, valamint kollégáink egészségét is szem előtt tartva, a személyes átvétel lehetőségét további intézkedésig szüneteltetjük. 

Az online megrendeléseket változatlan rendben szállítjuk házhoz. Hétköznap 10-16 óra között továbbra is fogadjuk a telefonhívásokat és a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk az email vagy Facebook üzenetekre.

Márkaszervizünk elérhetősége

Az iRobot készülékek márkaszervizével a 06/30-686-87-86 telefonszámon tudják felvenni a kapcsolatot. 

Saját szervizünk az általunk forgalmazott Airbi, Airfree, Stadler Form és Stylies gyártók termékeinek garanciális és garancián túli javításaival foglalkozik. Szervizünkkel a szerviz@audiocentrum.hu emailcímen tud egyeztetni. Meghibásodott termék személyes leadására a rendkívüli, kötelező zárva tartás idején nincsen mód. Kérjük, hogy igény esetén, kollégánkkal egyeztetett módon juttassák el hozzánk a javítandó terméket. Telefonszámunk +361 468-2176. A megjavított készülék telefonos egyeztetést követően futárszolgálattal juttatjuk vissza azt tulajdonosának. 

Miért döntöttünk a nyitva tartás szüneteltetése mellett?

Nehéz szívvel szüneteltetjük az üzlet megszokott nyitva tartást. Ám meggyőződésünk, hogy a sok más, hasonlóan eljáró cég áldozatával együtt segít a korona vírus terjedésének megfékezésében. Bemutatótermünk ideiglenes zárva tartása összhangban van azzal a számos intézkedéssel, amelyek mindegyike a fertőzés terjedésének fékezését célozza.

Emellett nagyon fontos, hogy szeretnénk megóvni idősebb kollégáink egészségét. Ők azok, akik több évtizednyi felhalmozott tapasztalattal az iRobot Centrumot megalapozták. Nélkülük mi sem lennénk itt, a Centrumban.

Köszönjük a megértést!

Reméljük hamarosan találkozhatunk személyesen!