Black Friday 2021

Elindult a 2021-es Black Friday akciónk, ami november 28-án éjfélig tart.

Ismét igyekeztünk a lehető legszélesebb akciós kínálattal vásárlóink kedvében járni. Reméljük ajánlataink között megtalálod azt, amit már oly rég szerettél volna megvenni, vagy épp egy kis meglepetést magadnak, netán szeretteidnek.

A rendeléseket a beérkezésük sorrendben teljesítjük a rendelkezésre álló készletből. Vagyis érdemes a megrendelés hamar leadni, mielőtt a kiszemelt termék esetleg elfogyna. Ha kollégáink visszaigazolták a rendelésedet az azt jelenti, hogya termék félre is lett rakva számodra, így másnak már nem is adható el. Sokaknak nem újdonság, de mindenképp fontosnak érezzük most is jelezni, hogy a futárszolgálatok a Black Friday utáni napokban és hetekben, a megnövekedett szállítási igények miatt a szokottnál nagyobb határidőkkel tudják csak célba juttatni a csomagokat. A tipikus, másnapi szállítás helyett egy-egy termék kézbesítése nagyon ritkán akár 10-14 napig is elhúzódhat. 

Mielőtt telefonálnál, hogy megtudd, hol is tart az általad megrendelt termék, olvasd el tájékoztatónkat, amiben leírjuk részletesen leírjuk a mit is jelentenek a rendelés kapcsán érkező email értesítések. Hol tart a rendelésem?

Az idén is mód lesz a megrendelt termék átvételére a Fogarasi úti üzletünkben. Ezzel kapcsolatban az alábbi pontokra kérünk legyél tekintettel:

  1. Boltunk jelenleg kizárólag átvételi pontként látogatható, hétköznap 11 - 16 óra között. Emellett November 20-án szombaton, 10 - 14 óra között is módot adunk személyes átvételre. 
  2. Az átvételi hely kialakítása miatt, a boltban egyszerre csak egy vásárló tartózkodhat. A maszk viselése és kihelyezett kézfertőtlenítő használata kötelező! 
  3. Személyes átvételre a „A rendelt termékek átvehetők a Fogarasi úti üzletünkben” értesítést követően van mód.
  4. A higiéniai szabályokra való tekintettel a készpénzfizetést nem támogatjuk. Bankkártyás fizetés viszont továbbra is lehetséges.
  5. Köszönjük a megértést, vigyázzunk egymásra!