WINIX szűrőbetét szett Winix Zero Pro légtisztító készülékhez
WINIX szűrőbetét szett Winix Zero Pro légtisztító készülékhez
32 990 Ft

WINIX szűrőbetét szett Winix Zero Pro légtisztító készülékhez

Légtisztítás és levegőkezelés professzionális szinten! A nemzetközileg ismert és elismert márka igen kedvelt számos európai országban és az Egyesült Államokban is. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező dél-koreai cég kifejezetten légtisztítók, légmosók és páramentesítők gyártására szakosodott. Termékeiket kiváló minőség, korszerű dizájn, tartósság és innovatív technológia jellemzi. Számos európai, illetve nemzetközi minősítéssel rendelkeznek.

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2023.12.11
Rendelhető
32 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 990 Ft
Adatok
Nettó súly
0,95 kg
Bruttó súly
0,95 kg
Magasság
32 cm
Szélesség
5 cm
Mélység
42,3 cm
Márka
WINIX
Szín
fehér
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
WIN-GYWZPSZ
Tömeg
950 g/db
Jellemzők

Komplett szűrőbetét szett a Winix Zero Pro légtisztítóhoz, ami egy aktívszén szűrőből és egy antimikrobiotikus TrueHEPA (99,97%) szűrőből áll.

Az aktívszén segít a szagok semlegesítésében (háziállatok, dohányfüst, háztartási szagok). A magas minőségű HEPA szűrő különleges antimikrobiotikus réteggel van ellátva, hogy megakadályozza a mikróbák és baktériumok megtelepedését a szűrő felületén. A TrueHEPA szűrő képes kiszűrni a részecskék és szennyeződések 99,97%-át, beleértve a penész spórákat, a szagokat közvetítő apró részecskéket, illékony szerves vegyületeket, pollent, port, továbbá az állati bőr- és szőr darabkákat egészen 0,3 mikron méretig).

A szűrőbetét szett részei:


  • aktívszén szűrő

  • antimikrobiotikus TrueHEPA szűrőGyakori kérdések a Winix Zero Pro szűrőinek karbantartásáról és cseréjéről

Milyen időközönként és hogyan tisztítsuk az előszűrőt?

Az előszűrőket javasolt 14 naponta tisztítani (cserélni nem szükséges), amely meghosszabbíthatja a többi szűrő élettartamát. A készüléken felvillanó jelzővény az előszűrő tisztítására külön NEM figyelmeztet. Az előszűrőt porszívóval vagy egy puha kefével takaríthatjuk le. Ha a szűrő erősen szennyezett, mossuk le szobahőmérsékletű vízben. Használat előtt hagyjuk a szűrőt száradni 24 óráig.

Milyen gyakran érdemes az aktívszén-szűrőt cserélni, illetve tisztítani?

A Winix Zero Pro esetében az aktívszén-szűrő tisztítása 3 havonta javasolt, illetve cseréje a True HEPA szűrővel egyidőben történjen. Fontos hangsúlyoznunk, hogy a szűrők élettartama a levegő szennyezettségétől és a légtisztító napi használati idejétől is függ: minél több por van a környezetben és minél többet használjuk, annál több por halmozódik fel a szűrőkben, lerövidítve az élettartamot.

Milyen gyakran javasoljuk a True HEPA szűrő cseréjét?

A True HEPA szűrő nem mosható, annak cseréje minden készülék esetében 6-12 havonta javasolt. A készüléken felvillanó jelzővény a True HEPA szűrő cseréjére külön figyelmeztet.

A készülékek belsejét is ajánlatos 1-2 havonta porszívóval takarítani!

Összefoglaló táblázat Winix Zero Pro készülékkel kapcsolatos teendőkre:
Szűrő Jelző Fény Mikor tisztítsa? Mikor cserélje?
Előszűrő nincs 14 naponta Nem kell cserélni
Aktívszén-szűrőlap nincs 3 havonta True HEPA-val egyidőben
True HEPA van (Check Filter felirat) nem tisztítható 6-12 hónapig használható


Mi befolyásolhatja a csere időtartamát?

A szűrők élettartama a levegő szennyezettségétől függ. Minél több por van a környezetben, annál több por halmozódik fel a szűrőkben, lerövidítve azok élettartamát. A por mennyiségére saját magunk is hatással lehetünk. A megfelelő időpontban kiválasztott szellőztetéssel nagymértékben tehetünk a por ellen, hiszen egy kisebb huzat nagy mennyiségű, a még levegőben szálló apró szöszt képes kivinni a lakásunkból. A tökéletes időpont a szellőztetésre a kora reggeli időpont, amikor még tisztább a levegő és a közlekedés még nem verte fel az éjszaka leülő port. A levegőben szálló por mennyiségére a lakás hőmérséklete és a páratartalma is kihat. A száraz levegő és a tartós meleg mind kedvez a por mennyiségének növekedéséhez.

A szűrők élettartamát a por mennyiségen felül pozitívan befolyásolhatjuk, ha ügyelünk az előszűrő rendszeres tisztítására, karbantartására! Ha a szűrők erősen szennyezettek vagy rossz szagúak, vagy a ventilátor sebessége jelentősen csökken, többek között ez is figyelmezteti a felhasználót a szűrőcserére! 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!