VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
8 790 Ft

VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

A Vivamax márka azért is ilyen sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Egy magyar cégnél jobban senki nem ismerheti a lakosság egészségügyi problémáit és térség anyagi lehetőségeit: ezen ismeretek birtokában mi kifejezetten a magyar emberek számára keresünk ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.01
Rendelhető
8 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 264 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,1 kg
Bruttó súly
0,1 kg
Magasság
22 cm
Szélesség
16 cm
Mélység
2 cm
Márka
VIVAMAX
Szín
fehér
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
VIV-GYVTTTK
Tömeg
100 g/db
Jellemzők

TENS, EMS és masszázs: intenzív fájdalomcsillapítás és izomstimulálásTérdkezelő egység, mely TENS készülékhez csatlakoztatható elektródatappancs helyettA TENS készülékek kiegészítőjeként használható térdkezelő egység elektromosságot jól vezető ezüstszálas technológiával készült, így igazán hatékony megoldást jelenthet az térdízületek kezelésében. Az egység célzott kezelést nyújthat és segíthet ellensúlyozni a térdízület rugalmatlanságát, ezzel megkönnyítve mozgást. Ruha alatt szinte észrevehetetlen, akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható..

Termékjellemzők:


 • Tartósabb, mint az elektródatappancs

 • Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés

 • Ruha alatt is viselhető

 • Térd körméret: min. 32 cm, max. 50 cm

 • Tartozék: 10 x 5 cm méretű tappancs + egy ezüst szálas szorítóHasználata: Helyezze fel az egységet úgy, hogy az megfelelően körül vegye a térdét. Ezután helyezze fel az elektróda tappancsot is az egységtől legalább 4 cm-re, majd a kezelőegység fém részéhez és a tappancshoz is rögzítse a vezetékeket. Végül csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.


 1. Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.

 2. A vezeték egyik végét dugja be a kezelőegység fém csatlakozójába, a másik végét pedig az öntapadós elektróda tappancshoz csatlakoztassa. Győződjön meg arról, hogy a vezetéket megfelelően csatlakoztatta.

 3. Győződjön meg arról, hogy a térdkezelő egységet megfelelő pozícióban rögzítette a térde körül.  Az öntapadós elektróda tappancsot kb 4 cm távolságra helyezze a térdkezelő egységtől.

 4. Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS készülékhez és kapcsolja be.

 5. Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki az térdkezelő egység vezetékét.Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.

 

Vigyázat!

Kezelés közben a térdkezelő egység áram alatt van. Tilos kívülről megérinteni, mert kellemetlen érzést okozhat. Ne használja nedves közegben. Soha ne igazgassa a szorítót kezelés közben.

Figyelem! A készülék használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távol tartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!

Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!

 

 

TENS kezelés:Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.

Ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata

Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!

Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül! 

További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.

Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:


 • Ízületkezelő egység (GYVTTIK)

 • Derékkezelő egység (GYVTTDK)

 • Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)

 • Térdkezelő egység (GYVTTK)

 • Könyökkezelő egység (GYVTTKK)A Vivamax TENS készülékekhez elektróda szettek külön vásárolhatóak többféle méretben és kiszerelésben! 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!