VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
9 990 Ft

VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX ízületkezelő egység TENS/EMS készülékekhez

A Vivamax márka azért is ilyen sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Egy magyar cégnél jobban senki nem ismerheti a lakosság egészségügyi problémáit és térség anyagi lehetőségeit: ezen ismeretek birtokában mi kifejezetten a magyar emberek számára keresünk ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 2-3 munkanap
Várható kézbesítés
2022.10.14
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,2 kg
Bruttó súly
0,2 kg
Magasság
22 cm
Szélesség
24 cm
Mélység
4 cm
Márka
VIVAMAX
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
VIV-GYVTTIK
Jellemzők

TENS, EMS és masszázs: intenzív fájdalomcsillapítás és izomstimulálásÍzületkezelő egység, mely TENS készülékhez csatlakoztatható elektródatappancs helyettA TENS készülékek kiegészítőjeként használható egység célzottan segíthet a könyök- és térd fájdalom enyhítésében, melynek köszönhetően visszatérhetünk az aktívabb élethez. Az ízületkezelő egység segítségével a beépített elektródákat könnyedén és célzottan fel tudja helyezni még a mozgás szempontjából fontos területekre is, ahol esetleg az elektróda tappancsok rögzítése komplikáltabb lehet. További előnye, hogy a terméket azok is használhatják, akik esetleg érzékenyek az öntapadós felülettel ellátott elektródákra. Akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható.

Termékjellemzők:


 • Tartósabb, mint az elektródatappancs

 • Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés

 • Ruha alatt is viselhető

 • Nem allergizál, érzékenyebb bőrtípus esetén is használható

 • Könyök és térd kezelésére is használhatóHasználata: Rögzítse a vezetékeket az ízületkezelő egység csatlakozójának fém részéhez, majd helyezze fel az egységet a könyöke vagy a térde köré úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.


 1. Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.

 2. Az elektróda fém részéhez rögzítse a vezetékeket, amint azt a képen látja, majd helyezze fel az övet a kezelendő terültre úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével.

 3. Rögzítse az egységet a kiválasztott területen kellően szorosan a tépőzár segítségével.

 4. Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely TENS készülékhez, és  kapcsolja be.

 5. Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki az ízületkezelő egység vezetékét.Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.

Figyelem! A TENS készülék és kezelőegység használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távoltartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!

Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!

TENS kezelés:Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.

Ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata

Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!

Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül! 

További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.

Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:


 • Ízületkezelő egység (GYVTTIK)

 • Derékkezelő egység (GYVTTDK)

 • Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)

 • Térdkezelő egység (GYVTTK)

 • Könyökkezelő egység (GYVTTKK)A Vivamax TENS készülékekhez elektróda szettek külön vásárolhatóak többféle méretben és kiszerelésben! 

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!