VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez
15 390 Ft

VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez

VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez
VIVAMAX haskezelő egység és alakformáló öv TENS/EMS készülékekhez

A Vivamax márka azért is ilyen sikeres, mert magyar fejlesztőcsapattól jut el a magyar emberekhez. Egy magyar cégnél jobban senki nem ismerheti a lakosság egészségügyi problémáit és térség anyagi lehetőségeit: ezen ismeretek birtokában mi kifejezetten a magyar emberek számára keresünk ár-érték arányban kimagaslóan jó, emellett elérhető árú termékeket.

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.07.01
Rendelhető
15 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 462 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
0,25 kg
Bruttó súly
0,25 kg
Magasság
22 cm
Szélesség
25 cm
Mélység
7 cm
Márka
VIVAMAX
Szín
fehér
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
VIV-GYVTTHK
Tömeg
250 g/db
Jellemzők

TENS, EMS és masszázs: intenzív fájdalomcsillapítás és izomstimulálásHaskezelő egység és alakformáló öv, mely TENS készülékhez csatlakoztatható elektródatappancs helyettA TENS készülékek kiegészítőjeként használható haskezelő/alakformáló öv segít a hasizmok tornáztatásában, erősítésében és feszesebbé tételében. A haskezelő övbe épített, elektromosságot jól vezető gumi felülettel a terméket azok is használhatják, akik esetleg érzékenyek az öntapadós felülettel ellátott elektródákra. A termék további előnye az elektródákkal szemben, hogy felhelyezése könnyű, közvetlenül a célzott hasi területre történik. Ruha alatt szinte észrevehetetlen, akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható.

Termékjellemzők:


 • Tartósabb, mint az elektródatappancs

 • Pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés

 • Ruha alatt is viselhető

 • Nem allergizál, érzékenyebb bőrtípus esetén is használható

 • 4 db beépített elektródatappanccsal

 • Az alakformáló öv hossza: 108 cm, mely egy tépőzárral illeszthető toldás segítségével további 30 cm-rel növelhetőHasználata: Rögzítse a vezetékeket a haskezelő egység csatlakozójának fém részéhez, majd helyezze fel az övet a hasa köré úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével. Ezután csatlakoztassa az övet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.


 1. Csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza.

 2. Az elektróda fém részéhez rögzítse a vezetékeket, majd helyezze fel az övet a kezelendő területre úgy, hogy mind a 4 db elektróda érintkezzen a bőrével.

 3. Rögzítse az övet  a hasán kellően szorosan a tépőzár segítségével.

 4. Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet a TENS/EMS készülékhez, és kapcsolja be.

 5. Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS/EMS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki a haskezelő övet/alakformáló egység vezetékét.Tisztítás: A terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel. Ezt követően egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet.

Figyelem! A TENS készülék és kezelőegység használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távol tartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!

Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!

 

TENS kezelés:Olyan gyógyszermentes fájdalomcsillapító módszer, amely elektromos ingerek, azaz impulzusok segítségével aktiválja a test fájdalmat elnyomó mechanizmusait azzal, hogy az érző idegek stimulálásával a fájdalom idegi jelzéseit blokkolja és ezzel egyidejűleg fokozza a szimpatikus idegrendszeri funkciók normalizálását segítő endorfin termelődését. Ennek hatására csökken vagy megszűnik a fájdalomérzés, amely még a kezelés után több órával is kitarthat. Elsősorban mozgásszervi eredetű fájdalmak esetén hatásos.

Ismerje meg és vesse össze a VIVAMAX TENS készülékek tulajdonságait: TENS készülékek összehasonlító táblázata

Mit jelent tulajdonképpen a TENS kezelés? Olvassa el cikkünket!

Fájdalomcsillapítás gyógyszer és mellékhatások nélkül! 

További tappancsok illetve kiegészítő egységek vásárolhatók a Vivamax TENS és EMS készülékekhez.

Kiegészítő kezelőegységek TENS készülékhez, melyek tappancs helyett csatlakoztathatóak az alapkészülékhez:


 • Ízületkezelő egység (GYVTTIK)

 • Derékkezelő egység (GYVTTDK)

 • Haskezelő egység/alakformáló öv (GYVTTHK)

 • Térdkezelő egység (GYVTTK)

 • Könyökkezelő egység (GYVTTKK)A Vivamax TENS készülékekhez elektróda szettek külön vásárolhatóak többféle méretben és kiszerelésben! 


Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!