Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal

Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal
Tria Beauty 4X FUCHSIA lézeres szőrtelenítő, korlátlan villanásszámmal

A TRIA legújabb lézeres szőrtelenítő készüléke kimagasló teljesítménnyel, extra gyors kezelési idővel, bőrérzékelővel, 5 teljesítmény fokozattal. Könnyen és kényelmesen, kézben használható modell. Akkumulátoros kivitel. Egy töltéssel kb 30 percig használható 810 nm, 7-22 J/cm2 FUSCHIA colour.

Garancia idő
2 év
Kiegészítők

használatához nincs szükség további kiegészítő vásárlására

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2024.05.01
Rendelhető
16
189 990 Ft 
159 990 Ft
Kezdete: 2023.02.27   A készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.
Kedvezmény: 16
Megtakarítás 30 000 Ft
Nem vásárolható!
Részletek
Adatok
Nettó súly
1,406 kg
Bruttó súly
1,913 kg
Magasság
25 cm
Szélesség
11 cm
Mélység
15,5 cm
Márka
Tria Beauty
Szín
fehér
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
TRIA-3288B
Tömeg
1,913 kg/db
Jellemzők

Extra erős lézeres szőrtelenítő gép, 22J/cm, gyors 1mp/lövés, takarékos, korlátlan lövésszámú (nem kell benne soha patront cserélni), hatékony 70 %-os szőrzetcsökkenés a 2. kezelés után, biztonságos, egyedüliként FDA orvosi minősítéssel! Közvetlen a Hivatalos magyarországi forgalmazótól és 2 év TRIA vevőbarát cseregaranciával! Ez az amerikai TRIA Beauty márka csúcskategóriás lézeres szőrtelenítő gépe a 4X!

A TRIA alapvetően abban különbözik más gyártóktól, hogy egyedülállóan az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer felügyeleti hatóság az FDAengedélyével rendelkező professzionális klinikai lézeres készülékekben megtalálható orvosi lézert használja miden egyes modelljében! Ez teszi lehetővé, hogy a TRIA elsőként olyan magabiztosan álljon minden egyes terméke mögé, melyre eddig nem volt példa az otthoni szépészeti készülék gyártók körében.

A Tria úgy lett megalkotva, mint egy új barát a szépség sokszínű és komplex világában. A dizájn mögött pedig a legkorszerűbb egyedi fejlesztés található.

A Tria nem egyszerűen készülékeket alkotott, hanem egy érzéki bombát, melynek kezdete maga a készülék megérkezésekor kezdődik el.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülékkel végleges eredményt érhet el - mely a wheeland tesztekkel alátámasztott - ellentétben az ideiglenes megoldásokkal, mint a gyantázás, a borotválkozás, vagy más szőrtellenítő eljárások (pl. IPL), mindezt otthona kényelmében.

A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék ugyan azt a lézeres technológiát alkalmazza, amit a professzionális lézeres szőrtelenítő gépek, melyek korábban csak a klinikákon és jól felszerelt kozmetikai szalonokban voltak elérhetőek.

 

 

Tria 4x technológiai forradalma

A Tria készülékével eddig nem tapasztalt intenzitással hajthatóak végre a kezelések.

A készülék gyorsasága is figyelemre méltó, a másodperc töredéke alatt lekezeli az adott területet, igy szinte folyamatosan dolgozhat a géppel. A kezelés végeztét sípoló hang jelzi, mely után felemelheti a készüléket és máris újabb bőrfelületet kezelhet.

Ezzel az eljárással nem csak a szőrszálat, hanem a szőrtüszőt is igen hatékonyan kezeli. A sorozatos kezelésekkel tartós, de inkább végleges szőrtelenség érhető el.

Wheeland tesztekkel bizonyított.

 

 

 

Kezdjük a megoldást a probléma, vagyis a szőr gyökerénél!

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék egy otthoni célra kifejlesztett professzionális eszköz ami a lézerdiódák elvén alapul. A lézerfény megbénítja a szőrtüszőket úgy, hogy alapvetően a melanint célozza, a kezelés közben pedig a bőr maga sértetlen marad.

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék professzionális erejű lézerdióda technológiát alkalmaz, amely a szőrtüszőkben lévő pigmentet célozza meg. A lézer hosszútávon megbénítja a szőrtüszőket, amely elveszti a szőrvisszanövesztő képességét. A megbénított szőrszálak elkezdenek kihullani, bőrünk pedig simává, puhábbá és bársonyosabb tapintásúvá válik.

 

 

Hogyan működik a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék?

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék deaktiválja a bőrben a szőrtüszőket, melyben a szőrszál növekszik. A kibocsájtott lézerfény impulzus a szőrszál belsejében felmelegíti a sötét pigmenteket és blokkolja a szőrtüszőt, megakadályozva újabb szőrszálak kialakulását. Ezzel tartós eredmény érhető el. Nem működik fehér, ősz, szőke és vörös szőrszálak esetén.

A lézeres szőrtelenítő eljárás csak a természetesen barna vagy fekete szőrszálak esetén hatásos, mivel a lézerfény a pigmentek segítségével nyelődik el.

A szőrszálak eltérő ciklusban növekednek, ezért lesz szükség a kezelések ismétlésére. A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék akkor a leghatékonyabb, ha minden egyes szőrszálat annak növekedési szakaszában kezelünk.  A legjobb eredményt a 3 hónapon keresztül, kéthetente megismételt kezeléssekkel érheti el, vagy addig folytatja a szőrtelenítő eljárást, ameddig elégedett nem lesz a szőrszálak ritkulásával.

Orvosilag felügyelt klinikai vizsgálatban kimutatták, hogy a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék rendeltetésszerű használata biztonságos.

Hetvenkilenc felhasználón végzett 6 hetes kúrán (3 kezelés) és az összes mellékhatást megfigyelték. Minden egyes kezelés előtt, a kezelendő területen lévő szőrszálakat megszámolták és az 1, 2, 3, 6 és 12 hónapos kezelés után is. A harmadik kezelés után további kezelésre nem volt szükség.

 

 

 

Videó arról, hogyan használja a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készüléket.

 

 

 

A klinikai vizsgálatok az alábbi előnyöket mutatták ki:

 • 61%-os szőrszálcsökkenés, 3 héttel az első kezelés után.
 • 70%-os szőrszálcsökkenés 3 héttel a második kezelés után.
 • 60%-os szőrszálcsökkenés 1 hónappal a harmadik kezelés után.
 • 33%-os szőrszálcsökkenés 12 hónappal a harmadik kezelés után.

 

A vizsgálat során a 79 felhasználóból 69-en arról számolt be, hogy a kezelés után egy hónappal vékonyabbak lettek a szőrszálai. A 79-ből 55-en arról számoltak be, hogy 1 hónappal a kezelés után a szőrszálai világosabbak lettek, mint amilyenek a kezelés előtt voltak. Ezeket az eredményeket 3 kezelés során érték el a felhasználók. Az eredmények mindenkinél más és más lehet, függ a kezelt területtől, valamint hogy mennyire tartja be az előírásokat.

Kockázatok: Ha rendeltetésszerűen használja a készüléket, a kockázat nagyon kicsi. Enyhe, pillanatnyi, csípő érzés jelentkezhet a kezelés közben, mely a sorozatos alkalmazással csökken vagy meg is szűnik. A klinikai teszt résztvevői melegség érzésről is beszámoltak, valamint minimális bőrpírról, mely néhány perc vagy óra elteltével elmúlt. Használat előtt mindenképpen végezzen bőrpróbát és figyelmesen olvassa el a csatolt használati útmutatót.

 

 

A bőr felkészítése a kezelésekre:

Különösebb előkészületet nem igényel, csupán néhány, nagyon egyszerű tanácsod kell betratania a hatékony szőrtelenítéshez:

 • 6 héttel az első kezelés előtt hagyja abba a gyantázást, csipeszezést és a bőrhámlasztást.
 • Közvetlenül a kezelés előtt tisztítsa meg, borotválja le, majd szárítsa meg a kezelni kívánt területet
 • Bőrének megfelelően állítsa be az intenzitási szintet, melyet az első kezelések és bőrteszt után kényelmesen kitapasztalhat
 • A legjobb eredmény érdekében 3 hónapon át, kéthetente végezze el a kezeléseket.

Az első kezelés után:

Semmilyen látható jel sem fog jelentkezni a szőrszálakban. A lézeres szőrtelenítés nem okoz azonnali szőrhullást. Később az ismételt kezelések során a szőrszálak mennyisége csökken, valamint az újranőtt szőrszál világosabb és vékonyabb lesz.

A három hónapos kezelés után:

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék által blokkolt szőrtüszőkből nem nő ki újra a szőrszál, azonban ez egyénenként és a használati utasítások betartásától függően változhat. Amennyiben bizonyos területeken szükséges, végezhet kiegészítő kezeléseket.

 

 

A Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék működése:

Beüzemelés után nincs más dolga, mint hogy ráhelyezze a bőrszenzort (a Tria Beauty Hair Removal 4X Lézeres szőrtelenítő készülék alján található vörös fény) a kezelni kívánt terület fölé. A bőrszenzor automatikusan érzékeli és beazonosítja a bőrét. Lehetőség van a kezelési szint beállítására. A klinikai teszt során bebizonyosodott, hogy a magasabb szint használata 2-3-szor hatékonyabb. Ezért a legjobb eredmény elérése érdekében javasoljuk, hogy a legmagasabb energiaszintet használja, ami még elviselhető és nem okoz maradandó bőrpírt vagy erős égő érzést, fájdalmat. A készülékbe épített ventillátor minimalizálja a kezeléssel járó meleg, csípő érzést.

 

 

Videó arról, hogy Abigail James bemutatja a készülék használatát vendégén.

 

 

 

Műszaki adatok
 • Dioda lézerrel működik
 • Korlátlan lövésszám
 • Extra erős 22 J
 • Akkumulátoros kivitel
 • FDA minősítésű technológia, USA modell
Csomagolás tartalma
 • 1 db készülék
 • 1 db akkumulátortöltő adapter
 • 1 db használati útmutató (nemzetközi)
 • 1 db használati útmutató magyar
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek