Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
69 990 Ft

Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium

Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium
Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító, titánium

Stadler Form Oskar - párásítás jobban

Az Oskar ventilátoros, légnedvesítő betétettel rendelkező párologtató, hatékony és tiszta működéssel, ISC™ ezüst ionos fertőtlenítéssel, beépített páratartalom szabályzóval, aroma tartállyal és éjszakai üzemmóddal.

Változatok

Színváltozatok

Kiegészítők

Garancia idő
1 év
Várható kézbesítés
2023.02.08
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
69 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 100 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
3,1 kg
Bruttó súly
3,5 kg
Magasság
29 cm
Szélesség
24,6 cm
Mélység
24,6 cm
Kapacitás
3 500 ml
Márka
Stadler Form
Zajszint
26 dB
Szín
titánium
LED fény
kék
Ajánlott terület
30 m²
Ajánlott légtér
75 m³
Szállítási költség
ingyenes
Termék elérhetősége
Üzletünkben készleten
Cikkszám
ST0216
Jellemzők

A nedvesítőbetétes rendszer az ultrahangos megoldásos párásítókkal ellentétben nem hagy maga körül fehér lerakódást. Beépített higrosztáttal (páratartalom szabályzóval) rendelkezik. A legkisebb beállítható páratartalom: 40%. Öt beállítás lehetséges, melyekről a termék lámpák formájában küld visszajelzést:
- 1 lámpa világít: 40%
- 2 lámpa világít: 45%
- 3 lámpa világít: 50%
- 4 lámpa világít: 55%
- 5 lámpa világít: folyamatos működés (míg ki nem fogy a víz).

Emellett a készülékhez vásárolható ISC™ ionos ezüstkocka, mely antibakteriális védelemet nyújt. Van éjszakai üzemmódja is a készüléknek, melynél lehetőség van a LED kontrollfények csökkentése ill. kikapcsolása. Automatikus kikapcsolás és kijelzés, ha a tartály üres.

Van éjszakai üzemmódja is a készüléknek, melynél lehetőség van a LED kontrollfények csökkentése ill. kikapcsolása. Automatikus kikapcsolás és kijelzés, ha a tartály üres.

A termék rendelkezik illóolaj tartállyal is, mely nagyon hasznos, ha az ember nem szeretne aroma diffúzort is vásárolni a termék mellé. Könnyedén adagolható bele az általunk választott illóolaj, mely mennyiségtől függően lesz erőteljes illatozású. Az illóolaj csepegtető a betöltő nyílásnál található.

A készülék figyelmeztet, ha hamarosan nedvesítőbetétet kell cserélni.Vízszint optikai kijelzése is látható a készülék oldalán, erre kialakított helyen. A ventilátor sebessége szabályozható. A rácsfelület tisztítás céljából leemelhető (mágneses rögzítés).

Fontos figyelmeztetés! Használaton kívül ne hagyjon vizet a készülékben, mivel a pangó vízben baktériumok, gombák szaporodhatnak el. A termék tartályában lévő vizet legalább háromnaponta cserélni kell, függetlenül a készülék vagy víz szemrevételezéssel megállapítható tisztaságától.

A termék rendszeres tisztítása mellett, a tartályban lévő víz csíramentesen tartását elősegítheti a Stader Form Water Cube nevű antibakteriális kiegészítő használatával is. 

Tervező: Matti Walker
"A kezdetektől fogva megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozzak és tervezzek termékeket a Stadler Form Team számára. A Stadler Form név az első termékkel, Freddel kezdődött. Az termékkínálatunk nem túl nagy, de annál elegánssabbá és vonzóbbá nőtte ki magát. A sok tapasztalat és az, hogy a csapat részese lehetek, nagyban gazdagította az életemet, a tervezői munkámat.
A termékek megvalósításánál meghatározott céljaink, hogy a végtermék esztétikus, erőforrás-barát, tartós anyagú, könnyen és kényelmeesen kezelhető, egyszerű, de intuitív funkciókkal ellátott, fogyasztóbarát legyen."
Műszaki adatok
Ajánlott maximális szobaméret: 30 m2 / 75 m3
Párásító kapacitás: 370 g/h
Víztartály térfogata: 3,5 liter
Zajszint: 26 – 39 dB
Hálózati feszültség: 220-240V / 50 Hz
Teljesítmény: 6-18 W
Méretek: 246 x 290 x 246 mm
Súly: 3,1 kg
Színváltozatok: fehér, fekete, titánium
Formatervező: Matti Walker
Csomagolás tartalma

  1 db Stadler Form OSKAR ventilátoros párásító készülék

 1 db ezüstkocka

 2 db légnedvesítő szűrőbetét

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek