LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
9 990 Ft

LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez

LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez
LAICA Ravioli készítő fej PM20000 tésztagéphez

Egészséges ételek otthonról. A házi tésztának nincs is párja!

Raktárba beérkezés
megrendelésre érkező termék, várható beérkezés 1-3 munkanap
Várható beszerzés és kézbesítés
2023.04.03
Rendelhető
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Részletek
Adatok
Márka
LAICA
Szín
szálcsiszolt fém
Szállítási költség
1490 Ft
Cikkszám
LAICA-APM0070
Jellemzők

Laica tésztagéphez tartozó KIEGÉSZÍTŐ. Ravioli készíthető a termékkel.

LAICA Varia tésztagép cserélhető vágófejének köszönhetően nem gond többé a házi tészta készítése. Mivel a vágófej cserélhető, sok más olasz tésztafélét is kipróbálhat. Sosem fogja megunni. A készülék háza I. osztályú rozsdamentes acélból, míg a vágógörgők alumíniumból készültek.

 

Az alap készülékkel háromféle tésztát készíthet el könnyedén:

  • lasagne tésztalap
  • fettuccine (6 mm)
  • tagliatelle (2 mm)

A praktikus LAICA tésztaszárító állványnak köszönhetően nem jelenthet többé gondot a házi tészta elkészítése. Az állvány segítségével egyszerűen és egyenletesen kiszáríthatja a házi készítésű tésztáit anélkülhogy azok összeragadnának. (Az állvány külön kapható!)

Egy jó bolognai spagetti, egy finom gombával töltött ravioli, egy izgalmas tonhalas tésztasaláta, vagy egy hagyományos túrós csusza? A LAICA tésztagép vágófejei között mindegyikre találhat megoldást.

3 tojásos, alap tészta recept (hozzávalók 50 dkg tésztához):

  • 300 g búzaliszt
  • 3 db „M” méretű tojás
  • 1 mokkás kanál só. 

Elkészítési idő kb. 30 perc

 

  1. Egy keverőtálba tesszük az átszitált lisztet, hozzáadjuk a sót és a tojásokat.
  2. Egy kanál segítségével összekeverjük az összetevőket,amikor már a keverő kanállal nem lehet tovább keverni, akkor elkezdjük kézzel gyúrni. Mindaddig folytatjuk, amíg sima tésztát nem kapunk.
  3. Belisztezzük a tésztát és a tésztagép tésztanyújtó nyílásának a legnagyobb fokozatán elkezdjük "nyújtani", majd szép lassan haladunk a legkisebb fokozatig ameddig a kívánt vékony tésztát meg nem kapjuk.
  4. Végül az igény szerinti tésztavágó betétet használva, szép hosszú csíkokra vágjuk a tésztát.
  5. Az így kapott tésztát érdemes a tésztaszárítóra felfektetni és azon pár órán át szárítani.
  6. Ezt követően szinte azonnal meg is főzhetjük és ízlés szerint ízesíthetjük a tésztát.
    Arra érdemes figyelni, hogy a friss tésztának 1-2 perc is elég, hogy kész legyen.

 

Sok örömöt kívánunk az elkészítéshez. Jó étvágyat kívánunk a házi tészta elfogyasztásához.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek