Black Friday

A 2020 évi Black Friday akciónk elindult és november 29-én éjfélig tart. Az idén is igyekeztünk a lehető legszéleseb akciós kínálattal vásárlóink kedvében járni. Bízunk benne, hogy ajánlataink között talál olyat, amit örömmel rendel meg és még nagyobb örömmel vesz majd használatba. 

A rendeléseket beérkezési sorrendben teljesítjük a rendelkezésre álló készletből. Vagyis érdemes a megrendelés hamar leadni, mielőtt a kiszemelt termék esetleg elfogyna. Ha kollégáink visszaigazolták a rendelést, akkor a szállításra visszaigazolt tételek már foglalva vannak Vásárlóink részére és hamarosan átadásra kerülnek a futár cégnek.

Sokaknak nem újdonság, de mindenképp fontosnak érezzük jelezni, hogy a futárszolgálatok a Black Friday utáni hetekben megnövekedett házhoz szállítási igények miatt a megszokottnál nagyobb határidőkkel tudják csak célba juttatni a csomagokat. A szállítás ebben az időszakban a megszokottnál jóval hosszabb ideig, akár 10-14 napig is elhúzódhat. A vírus helyzet miatt üzletünk zárva tart, de lehetőséget adunk – előre egyeztetett időpontban - a kifizetett termékek átvételére és bankkártyával történő fizetésre is üzletünk portaszolgálatán.
Jó böngészést és sikeres vásárlást kívánunk minden kedves Vásárlónknak.