Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
79 990 Ft

Airbi REFRESH légtisztító

Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító
Airbi REFRESH légtisztító

Az Airbi REFRESH egy multifunkcionális légtisztító, amely a levegő tisztításához a legmodernebb módszereket használja. A készülék négyféle szűrőrendszert alkalmaz, légteljesítményét 30 m2-es helyiségekre tervezték, alacsony zajának köszönhetően ideális készülék egy hálószobába is.

Főbb jellemzői a mosható előszűrő, aktívszén-szűrő HEPA szűrő, levegő ionizátor.

Garancia idő
1 év
Várható kézbesítés
2023.03.29
Rendelési információ

Ne feledd: nálunk raktárkészletről rendelsz! Ha 11:00 óráig leadod a megrendelésedet, akár már következő munkanapon átveheted azt! 99,5%-os csomag átvételi arány két munkanapon belül!

Raktáron
79 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 400 Ft
Részletek
Adatok
Nettó súly
5 kg
Bruttó súly
5,5 kg
Magasság
51 cm
Szélesség
33 cm
Mélység
17 cm
Márka
Airbi
Szín
fehér
LED fény
váltakozó színű
Ajánlott terület
30 m²
Ajánlott légtér
200 m³
Szállítási költség
ingyenes
Cikkszám
AB0043
Tömeg
5,5 kg/db
Jellemzők

Az Airbi REFRESH pozitív hatással van a környezetére, eltávolítva a veszélyes vírusokat a légkörből. A polleneket is kiszűrve hasznos az allergiától szenvedő emberek számára.

A légtisztítón a legkedvezőbb az automatikus üzemmód, amely a beépített levegőminőség-érzékelőnek köszönhetően automatikusan beállítja a ventilátor sebességét. A REFRESH emellett számos egyéb funkcióval, például időzítővel, gyermekzárral és negatív iongenerátorral is rendelkezik. Ultra csendes ventilátor motorral (30 dB) és egy nagyon pontos  2,5 μm-t is detektáló részecske-érzékelővel van felszerelveA levegőminőség mérési eredményét a zöld (jó), a narancssárga (elhasználódott) vagy a piros (rossz) szín jelzi. Az egyes funkciókat a készüléken további LED kijelzők azonosítják. Évente egyszer kell cserélni a kombinált aktív szén és Hepa szűrőt, amire a légtisztító időben figyelmezteti.

A levegő tisztításának folyamata az alábbiak szerint zajlik:

1. Előszűrő: Ennek a szűrőnek a fő feladata a nagy porrészecskék begyűjtése és a többi szűrő élettartamának meghosszabbítása. Ez a szűrő mosható, élettartama több év.
2. Aktívszén-szűrő: különféle szagokat és gázokat, például formaldehidet vesz fel. Ezt az erőteljes szagú színtelen gázt gyakran a legveszélyesebb anyagnak tekintik a lakásokban, mivel irritálja a légutakat és a szemet, és erősen karcinogén.
3. HEPA szűrő: képes 0,1 mikron átmérőjű részecskéket csapdába ejteni (hatékonysága több mint 99.9%), eltávolítja a port, pollent, füstöt, állati allergéneket és penész spórákat a levegőből. Az aktív-szén szűrővel kombinálva évente cserét igényel.
4. Ionizátor: számos negatív iont generálva frissíti a levegőt. Ez a funkció opcionálisan be- és kikapcsolható, bekapcsolva elősegíti a levegő tisztítását.

További jellemzői:
 • levegőminőség érzékelő
 • levegőminőség mutató
 • szűrőcsere jelző rendszer
 • 4 üzemmód (1-2-3 erősség, automata)
 • olvadóbiztosíték
 • gyerekzár
 • levegő ionizáló
 • működési időzítő

A levegő ionizáló rendszerekről az Ionizálás - a légtisztítók fontos funkciója blogbejegyzésünkben olvashat.

Műszaki adatok
 • Teljesítmény: 40 W
 • Levegőmennyiség: 200 m3-ig
 • Zajszint: 30-55 dB
 • Súly: 5 kg
 • Méretek: 330 x 170 x 510 mm
 • Ajánlott helyiségméret: 30 m2
 • Szín: fehér
Csomagolás tartalma

Az alapcsomag (1 db Airbi REFRESH szűrővel ellátva) tartalmazza az eszköz üzembe helyezéséhez szükséges szűrőket és a magyar nyelvű használati útmutatót.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek