Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
6 990 Ft

Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő

Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő
Airbi DIGIT digitális páratartalom és hőmérő

Az Airbi DIGIT kijelzője kétfelé van osztva, a felső részen a hőmérsékletet, az alsón pedig a relatív páratartalmat és az időt mutatja. A készülék megjegyzi a maximális és minimális értékeket. Előnye az ébresztőóra funkciója, a késleltetett riasztás lehetőségével is.

Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
Adatok
Szín
fehér
Kézbesítés
2022.06.01
Szállítási költség
1290 Ft
Cikkszám
AB0021
Jellemzők

Az Airbi DIGIT higrométerrel ellátott digitális hőmérő a szobahőmérsékletet 0 ° C és +50 ° C között, a helyiség páratartalmát pedig 20-95% között méri. 

A készülék kijelzője két részre oszlik - a felső rész a hőmérsékletet, az alsó a mért páratartalmat és az aktuális időt mutatja. Előnye az ébresztőóra funkciója, a késleltetett riasztás lehetőségével is. A gomb egyszerű megnyomásával az aktuális dátum is megjeleníthető néhány másodpercig az idő helyett. A dátum és az idő manuálisan állítható be az eszközön.

Az Airbi DIGIT megjegyzi a mért minimum és maximális értékeket a legutóbbi kézi visszaállítás óta. Riasztás is állítható be a készüléken, amely lehetőséget nyújt az ismételt riasztásra (szundi funkció - késleltetett riasztás 8 percig). A felhasználónak lehetősége van a hőmérséklet Fahrenheit vagy Celsius fokban történő megjelenítésére.

Főbb jellemzői:

  • a beltéri levegő hőmérsékletének és páratartalmának mérése
  • tiszta digitális kijelző
  • memória a maximum és minimum értékek megjegyzéséhez
  • idő és a dátum kijelzése
  • ébresztőóra - riasztás késleltetésének lehetőségével
Műszaki adatok
Hőmérséklet mérési tartománya: 0 ° C és 50 ° C Pontossága: +/- 1 °C (0 °C-tól +40 °C) Páratartalom mérési tartománya: 20 - 95 % Pontossága: +/- 5% (40 ... 80%) Elem: 1 x 1,5 V AA (nincs mellékelve a csomagban) Méretek: 94 x 37 x 94 mm Súly: 140 g
Csomagolás tartalma

1 db Airbi DIGIT páratartalom és hőmérő (elem NINCS a csomagban)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek