Új jelszó kérése
Kategóriák
Termék részletek


ADAX NEO NL2 08 KDT - 800 W

ADAX NEO NL2 08 KDT - 800 W
Fő kategória >Gyártók >Adax elektromos fűtőpanelek >Adax Neo 2 fűtőpanelek párás, nedves környezetbe
73 000 Ft73000
A vásárlás után járó pontok: 2 190 Ft

A Neo NP2 az ADAX-nál megszokott gazdaságos üzemeltetést biztosítja speciális fémötvözetből készült, nagy hőleadó felülettel rendelkező fűtőelemének és a minden eddiginél precízebb vezérlésének köszönhetően.

Amennyiben a fűtőpanelt nincs lehetőség a falra rögzíten, ez esetben például a fal mellett, a földön kaphat helyet. Úgy tervezték meg, hogy teljes szabadságot biztosítson Önnek az elhelyezés tekintetében. Mind az előlapja, mind pedig a hátoldala a NEO-ra jellemző esztétikus dizájnt kapott, így akár a szoba közepére, vagy egy tükör elé is elhelyezhető. A helyiség tulajdonságaitól függően rögzíthető a falra, vagy akár a padlóra is állítható.

A NEO2 beépített programozható termosztáttal rendelkezik, ami által egy hetes ciklusban egyszerűen előre beállíthatóak a nappali és éjszakai takarék, illetve komfort hőmérsékletek.

A kifröccsenő víz ellen védett, így nem csak nappaliban vagy hálószobában, hanem fürdőszobában, mosókonyhában és más vizes helyiségekben is használható.

Felületi hőmérséklete legfeljebb 75 °C, így nem okoz égési sérüléseket, a beépített túlmelegedés elleni védelem pedig meggátolja, hogy tűz keletkezzen.

 

Befűthető légtér (köbméterben) 23 m³
Befűthető alapterület (négyzetméterben) 8 m²
Hosszúság 1079 mm
Magasság 210 mm
Teljesítmény 800 W

 

Műszaki jellemzők: 

Teljesítmény: 800 W

Mérete: 200 x 1079 x 75 mm

Beállítható hőmérséklet tartomány: 6-30 °C

Érintésvédelem: IP24

Garancia: 5 év

Norvég minőség és design.

Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető

Fehér színben kapható

  • Cikkszám
    unas_iR-819153
Webáruház készítés