Új jelszó kérése

HOBOT takarító robotok

Fő kategória >HOBOT takarító robotok

HOBOT robotok

Ablaktisztító robotok, amelyek egy belső vákuummotorral rendelkeznek és szívóhatást alkalmaznak az üvegfelületekhez való tapadáshoz. A készülékek szabadon mozognak az ablakfelületeken és még a falakon is. A könnyen cserélhető, szálmentes tisztítókendőt minden felületen lehet használni. A mikroszálas tisztítókendővel, kiváló üvegtisztító hatást érhetünk el.

A HOBOT AI technológiával rendelkezik, amely képes kiszámolni az útvonalakat, érzékeli az ablakszéleket, és automatikusan tisztítja az egész ablakot.

Manuális üzemmód is választható, s hogy ez ablakon belül és kívül is megoldható legyen, a készülékek alján és tetején is találunk infra érzékelőt a távirányító jeleinek fogadásához. Beavatkozásunkkal, ha szükséges magasabb szintre emelhetjük a munkavégzés eredményét.

A beépített UPS (Szünetmentes táprendszer) megakadályozza, hogy a robot leessen az ablakról, még akkor is, ha kikapcsolt állapotba kerülne. Nyomásérzékelő ellenőrzi a levegőszivárgást.

A HOBOT-188 megkapta 2015-ben a Las Vegas-i CES Innovációs Díját !

Porszívó és feltörlő robot a LEGEE-668, amely lézer, a jeladó, a giroszkóp, az E-iránytű és a helyzet meghatározó használatával észleli és felméri a területet önmaga körül. A LEGEE egy fejlett navigációs rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a robot kikerülje a bútorokat és egyéb tárgyakat. Pontosan megtervezi a takarítási útvonalat az egész lakás takarításához.

A HOBOT LEGEE-668 megkapta az idei Las Vegas-i CES Innovációs Díját !

   




 Egyes típusok letölthető applikációval, okos telefonról vagy táblagéppel  Bluetooth kapcsolattal is vezérelhetők.

1.     Lépés: Szkennelje a QR kódot vagy keresse: "HOBOT" az App Store-ban vagy a Google Playen, töltse le a HOBOT alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén.

     

2. Lépés: Kapcsolja be a Bluetooth, és kattintson a HOBOT App lehetőségre.

3. Lépés: Kapcsolja be a készüléket, és várja meg a "Connected" funkciót a HOBOT alkalmazásban.

Győződjön meg róla, hogy mind a HOBOT App, mind a készülék be van kapcsolva, így az iOS vagy az Android okos eszköz használatával működtetheti az eszközt.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.